:)

2010-12-13 / 18:29:12
/Cbricer

12/12

2010-12-12 / 20:11:41
Söndagsångest´är depress, känns som man har mer ångest i livet än vad man njuter. ångest har man varje vardag och varje söndag kväll, njuter gör man halva fredagen och lördagen. vad är det för liv egentligen ?

igår blev det utgång med josse och becca, fan va kul det var! haha, tog halv 2 bussen till Kisa till min älskling, åkte med dom när dom åkte pulka bakom bilen lite. Ganska kul och se fredrik o gustav flyga från sida till sida på vägen i de där små pulkorna ;) sen sjussade simon hem oss till gurris, då blev det mysdags sen sova.

Nu ligger jag hos min bebis och väntar på att han ska komma tillbaka från gymmet, tycker han vart borta alldeles för länge nu faktiskt !

hörsdå! puss

xoxo carolina bricer
/Cbricer

fredagsmys..

2010-12-10 / 23:31:19
..i soffan med familjen och en till familj.
 Jag har dock sprungit mellan datorn och tvn för att jag saknar min stad på facebook för mycket när jag går ifrån datorn!!
Blev idolfinalen idag då mellan Minnah och Jay, jag hade inte sett ett enda avsnitt innan knappt , så jag hade ingen aning om vem som var bättre en den andra, men tydligen var det Jay eftersom han tog hem segern..
jag har hört att dom ska göra idol till en dokusåpa?! jag är då inte förvånad.. dom ska göra det till ett sånt program som famefactory var, det kan bli kul som fan, för fame factory var mitt favoritprogram när det gick. säkert inte så himla många som kollade på det, eftersom det kända big brother alltid gick samma tid fast i en annan kanal, och folk brukade hellre vilja se på det tydligen, än sångfåglarna som jag dreglade över!
anders johansson t.ex, a.k.a Anders Fernette, sen han gifte sig. kommer ihåg att han inte fick komma med i FF först men sen ändrade de sig, och sen vann han hela skiten! ;)<3

men nu ska jag bädda ner mig,  ringa min älskling och säga godnatt och sen sova! så godnatt på er.

xoxo carolina bricer
/Cbricer

back in the days..

2010-12-06 / 06:11:07
..lite bilder bara från old times ;)

                 
/Cbricer

5/12

2010-12-05 / 23:27:09
Fyfan vilken slapp helg jag och becca har haft. Vi har baraaaaaaa legat vid varsin dator nu i två dagar och fetat oss med taco, ostbågar, cola, kakor. Gud, det känns som jag gått upp 20 kg eller något. Men vilken tur att jag kanske ska börja träna lite då. kanske, lovar inget ;) haha kanske blir nyårslöftet.
sitter och kollar på lite citat , skriver upp några här som jag känner igen mig i eller tycker är bra helt enkelt. den första är riktigt sann :)

" Aldrig har jag älskat dig så djupt som när jag höll på och mista dig. "

" Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på en och samma gång. "

" För kärleken är ingen vind för kall och inget hav för stort. "

" Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland. "

" Du är inte som alla andra, säger han till henne när han är förälskad. Du är precis som alla andra, fnäser han när han fått henne. "

" Kärlek är som en ros, den gör ont ibland. "

/Cbricer

i love you

2010-12-05 / 23:01:58

finns inget som får mig o må sämre än och tjafsa och bråka med dig. Du är mitt allt, du är den som får mig att andas, och det blir så jobbigt när det är massa tjafs. jag vet att jag inte är perfekt, men jag försöker få det här och funka,. kanske inte verkar så ibland. Jag kanske gör dig besviken, men jag gör mig själv lika besviken också. Finns ingenting jag vill mer i världen än att vi ska må bra med varandra. Har väntat länge på det hära nu och finns inget som kan komma emellan för hur jag känner för dig älskling, du är min drog, jag lever för att älska dig, det har jag insett nu och en sekund utan dig är som en evighet.


/Cbricer

4/12

2010-12-05 / 00:22:14
Godkväll gott folk.

Idag har varit en mkt seg dag med reblis, vi har haft tacokväll och myst till filmer hela dagen. slappt.
igår blev det utgång med förfest hos madde och mikkis med manni o elin. blev en riktigt lyckad kväll faktikst, bara att vi alla blev riktiga jävla dragna. roligast var på scenen på platå när becca ville gå på toa o föreslog att hon skulle kissa på scenen och att jag skulle ställa mig iför och täcka henne :)
/Cbricer

3/12

2010-12-03 / 12:56:54
Igår fyllde jag år och dagens spenderades på praktiken med mex, inte världens underbaraste födelsedag kanke ;)men johooo då, för efter praktiken så åkte jag hem och gjorde mig iordning och sen tog jag busssen till gustav.
Han tjatade jätte mkt att jag inte fick komma senare än halv 7 så jag visste att han hade något planerat!! När jag kom dit fick jag jätte fina presenter, en mirandanalle med ett hjärta i handen och en lacoste parfym som luktade aaaaaaaaaaaaasgott!!!! sen eftter jag fått presenterna åkte vi till pizzerian och gurris bjöd på pizza!! sen så satte vi oss i bilen och skulle åka hem men sen blev det konstigt när gustav svängde åt felhåll i rondellen och åkte in mot stan, men då plockade han upp två biobiljetter, så vi åkte in till stan och såg på bio, Devil hette den, helt okej, lite läskig bara . och när vi kom hem till älskling igen så bastade vi och sen myssssssssssssssssssste :)

jätte bra dag och min pojkvän är underbar<3

/Cbricer

i'm the one you can't live without

2010-12-01 / 15:29:28
break break break break..

idag är det en kall dag, jag har hört rykten om att det är runt 25-. därför håller jag mig inne så länge jag kan.
var tydligen jävligt tomt i skolan också och busstraffiken är fortfarande helt fucked up.

men jag sitter här med min pizza som för övrigt var jävligt god och väntar på att klockan ska bli kväll.. för ikväll blire karaoke kväll med beccis, :)

och imorgon fyller jag 19 år, och det ska firas med älskling. pusspålivet<3

xoxo carolina bricer
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!