måndag

2011-11-28 / 23:04:29
Har varit väligt dålig på att skriva den senaste veckan, men har väl inte riktigt haft orken. Sovit dåligt, varit i skolan hela dagarna och sen bara legat och dött hemma resten av tiden. Har varit en riktig pissvecka helt enkelt :) hoppas på att den här veckan blir bättre iaf, men den har haft en helt okej start.
Åkte hem till pappa idag efter en lång dag i skolan och en sväng på ikano. Fått en Gitarr av honom så har suttit och pillat med den i stort sett hela kvällen, sjukt pepp på att lära mig spela!!!
Nu har jag så jävla ont i fingrarna så jag inte orka spela mer, plus att gitarren blev helt jävla ostämd och när jag försökte fixa den så blev det ju allt förutom bättre. Nu låter den riktigt jävla förjävligt. Så ska gå och köpa nya strängar till den i veckan och sen så får pappas polare stämma den åt mig så jag kan spela utan att få ont i huvudet efter 10 minuter.


jag och pappsen i våras i egypten :)

och alltså, jag har inte lust att kasta bort mer tid på skit. Så ge upp det där annars kan du dra. Slösade bort hela min jävla sommar och tänker inte göra om det misstaget någonsin igen. Det var ett stort jävla misstag och jag skulle göra allt för att göra det ogjort. men samtidigt så var det värt det under tiden jag trodde allt var bra. Men när det efteråt visar sig bara varit en lögn så ser man inte på det på det sättet längre. Och det är det jag är rädd för konstant hela tiden, varje dag av mitt liv. Att tro jag har något som är bra och att få reda på en dag att allt är en lögn. Det är den största rädslan jag bär på!

xoxo
/Cbricer

Sun will rise

2011-11-24 / 14:52:36

could you face me
make me listen to the truth even if it's break me
touch me
if your hating me do it honestly

Somehow the clouds disappear
Somehow I made it here
and I know that it will be allright!

/Cbricer

sentimental much

2011-11-22 / 18:27:07
Det är först nu jag inser att du växt som person genom att se mig vara svag
du har byggt upp ditt självförtoende på mina ord, dolt dina svagheter för att framför mig verka stark och under så lång tid köpte jag allt.
Den person du nu tror dig vara är en kopia av det jag förr ville att du var.
När jag tittar på dig nu, mår jag illa av hur du låtsas, hur du ignorerar och nonchalerar det faktum att det du låtsas vara är något du aldrig kommer klara.

Jag vet inte om jag är redo eller inte, men just nu är det det ända rätta och göra. För dig, för mig och för alla andra.
Det är det jobbigaste jag någonsin behövt göra men sålänge jag vet att det alltid blir bra tillslut så orkar jag kämpa mig igenom det. Det är första och sista gången jag släpper taget på riktigt.


livet har allt för mycket att ge för att konstant vända om, tiden passerar och det bästa att göra är att låta minnena förbli minnen och att aldrig försöka återleva något som är i det förflutna :)

xoxo
Carolina Bricer
/Cbricer

living just to find emotion.

2011-11-22 / 18:12:01
Tisdag eftermiddag och jag vill sooooooova

Så jävla seg dag, sjukt trött, sjukt irriterad. Funderar starkt på att bara gå och lägga mig men vet att jag kommer vakna inatt och inte kunna somna om. Men går jag inte och lägger mig så kommer jag bli pigg och inte kunna somna förens sent inatt och då kommer jag må ännu sämre imorgon. Livet är verkligen tufft ibland ;)

frågan är om jag ska dra på mig lite kläder och pallra mig ut för och springa lite, frågan är om jag kommer orka resa på mitt arsle för jag sitter rätt skönt!


och ja, typ sådär känner jag mig ;)

xoxo
/Cbricer

<3!

2011-11-22 / 11:37:30
You are the drug that keeps me from dying! :)
/Cbricer

jävla måndag

2011-11-21 / 20:51:30
Riktigt lång dag i skolan idag. På engelskan kom jag underfund med att jag vill hoppa bungyjump innan jag dör och sen blev jag lite uppskrämd, eller typ skrämde upp mig själv lite. Det skulle ju vara så jävla coolt att göra det men fan vad läskigt. tänk om linan skulle gå av och BAAAM så är man död, haha. snacka om en kick alltså.
Hela eftermiddagen har jag varit modell åt Matilda när vi fotat studiobilder. Måste säga att jag är one of a kind när det kommer till att vara modell. HAHA, ser framemot att se dom bilderna. Var väl en sissodär 500 bilder eller något. Störde mig lite på finnen precis mellan ögonbrynen som var knallröd men annars blev det nog jätte bra.
På torsdag är det min tur att ställa henne som modell, oh vad kul jag kommer ha då! hihihi.

Ikväll blir det att lägga sig skapligt för igår blev det sent och jag somnade på soffan för jag inte ville sova där uppe för jag vet att jag inte kommer upp på morgonen då. Men jag kom upp i morse och så ska det förbli. SKa försöka att inte försova mig en ända gång fram till jullovet. Måste tänka på mina timmar och det börjar gå utför nu med tanke på mina sovproblem och morgonproblem!

Nu blir det att chilla lite med ett glas läsk och en film. Borde plugga, men den här dagen har tagit död på mig så jag förtjänar att vila! hihi


hoppas på att få träffa den här tönten snart! mycket saknad, mycket saknad! :)
bilden är från när vi softade i några extremt sköna fotöljer på elgiganten haha!

xoxo
/Cbricer

you were claiming that you loved me

2011-11-21 / 01:18:06
while you broke my heart..

Ligger i soffan med datorn i knät. Har tagit ner mitt täcke och kuddar hit för att sova. Då vet jag att jag kommer upp imorgon iaf. Imorgon, hmm, måndag. Jag hatar måndagar. Oh vad jag hatar MÅNDAGAR!!!!!
Har blivit besaatt av kelly clarksons senaste skiva och bara knarkar hennes låtar. Grym grym :)
nu ska jag väl glo en film kanske och somna till. Suverän idé .
fotade sofi igår, här är några av dom oredigerade bilderna :)






min fina flicka jag älskar dig  :)

xoxo
/Cbricer

.

2011-11-20 / 03:32:28
What doesn't kill you makes you stronger

/Cbricer

livet är en kamp

2011-11-20 / 03:05:28

Face me
Make me listen to the truth
Even if it breaks me
You can judge me, love me
If you're hating me
do it honestly

Vi kan inte förutse hur saker ska ske, vi kan inte bestämma hur vi på saker ser
jag tror på ödet, att någon där uppe bestämmer och jag tror att mina val påverkar allt annat jag gör. Av allt dåligt kommer något gott och av allt gott kommer något dåligt. Det är livets cirkel och så är det livet igenom. Men jag har lärt mig en sak, man ska alltid chansa även om det känns hopplöst och hur säker man än är på att det kommer gå åt helvete så är ett försök eller två alltid värt det i slutändan. Och om man misstog sig så har man i varje fall försökt. Och av att misslyckas är att bygga på sin styrka. Vissa livet livet som om det vore en dans på rosor, får allt serverat på silverfat och behöver knappt lyfta ett finger för att lyckas. Andra försöker och försöker tills det inte finns några krafter kvar och har ändå inte hälften av vad de vill i livet.
Från min sida så är livet en kamp, ingenting är omöjligt och allt förtjänar en chans. Alltid! Det man får ska man ge och det man ger ska man få tillbaka.

Screw Karma.


xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

lördagkväll

2011-11-19 / 22:40:55
hallådär!

Sitter och väntar på att sofi och sandra ska höra av sig så jag kan åka in till stan för jag börjar bli väldigt uttråkad nu, haha. Vi tänkte ta en nykter sväng på ågatan. Men jag börjar fundera på om dom två mongona är nyktra för jag får fan inget svar och det irriterar mig väldigt mycket. Ja för klockan börjar bli mycket..
Blev att fota Sofi idag vid utsiktstornet, men sen blev det mörkt och tråkigt, eller ärligt talat det var mörkt och tråkigt hela tiden. hiihih.

Jag sitter och glor på mina favoriter i vänner och gud vad kul det är, haha jag älskar serien över allt och nej det stör mig inte det minsta att jag sett alla tio säsonger typ 10 gånger om och om igen.
men somsagt, jag kollar på vänner så jag fortsätter med det nu ;)

xoxo
/Cbricer

I get my hopes up

2011-11-18 / 19:17:57
..and watch them fall everytime.

hänger med sofi och kimberley hemma hos mig. Varit på ikano halva dagen med proppen och innan det storstädade jag mitt rum och tvättade. Känner mig rätt duktig. Imorgon blir det att bocka för alla fotouppgifter jag har kvar och göra. Nu ska kimberley dra som vanligt ;) gissa vart? ahh, behöver inte ens skriva det.

/Cbricer

Snart fredag

2011-11-17 / 18:19:52
Jag vill också se Twilight och jag är superavundsjuk på dem som redan varit och sett den. Men jag får vänta tills den 25:e med att slösa pengar på bio. Och förövrigt, HÄNG DIG! :)
Vem vem vem vem vem vem fyller 20 om två veckor då? jag jag jag jag jag jag!!
systemet systemet systemet systemet , jag jag jag jag jag.
nice nice nice nice.

Vet ni vad jag ska göra nu? PLUGGA. fast jag funderar på att göra det imorgon istället för jag slutar tidigt men jag ska nog skriva svenskan ikväll iaf så jag har något att lämna in imorgon. Jag är ju rätt efter alla andra och vår svenskalärare börjar nog tycka väldigt illa om mig, huhu.

Skönt att det snart är helg, det behöver jag. Är så jävla sliten den här veckan, jag vet inte varför och det stör ihjäl mig. Har verkligen varit på skithumör hela veckan och sen har det ju kommit upp flertal saker som inte direkt gjort det bättre! snarare värre.. Blir så irriterad ibland. Kontaktuttaget lockar ju då iaf :) haha
tycker det är dåligt med bilder på bloggen här. Det får jag bli bättre på! KISSES


osminkad & ofixad tjej ;)


väldigt fint väldigt fint.

xoxo
/Cbricer

torsdag!

2011-11-17 / 15:10:59
God morgon.
Idag försov jag mig , det är ju aldrig något ovanligt. Men jag kom iväg till skolan i alla fall och nu har vi foto. Pillar lite med bildspelet så jag kommer nog kunna visa det på måndag om jag ligger i ;) har massa plugg så idag BLIR DET pluggande. verkligen! jag lovar mig själv det, måste verkligen plugga..
men nu ska jag kolla på de andra bildspelen. puss
xoxo
/Cbricer

kul?

2011-11-16 / 22:35:59

Nu är det som sissohär, att jag vet inte om det är jag som är dumihuvudet. Men jag tycker det finns gränser till vad man skämtar om för en längre period. Jag är ingen skämtdödare och jag brukar inte va glädjedödare eller så, men när man skämtar om vissa saker för länge och verkligen får folk och tro en på en sånn hög nivå så är det fan fel. Att skämta om att man är lesbisk eller bög och verkligen kämpa för att få alla man känner och tro på det. Varför? för uppmärksamhet? för att folk ska visa att dom bryr sig. Så som jag ser det är det ett tecken på dålig självkänsla? eller vad är det frågan om liksom. Och sen bli arg på mig för jag säger ifrån. Det var inte ett roligt skämt för fem jävla öre och på det sättet jag lärt mig så är det meningen att skämt ska vara roligt!!
Ska man ens behöva testa sina vänner på det sättet för att se om dom finns där? För att se vilka som är de äkta vännerna? Att ens behöva testa en sån sak är patetiskt.

bara mina tankar, over and out
xoxo

/Cbricer

höst höst höst

2011-11-16 / 18:58:54
jag verkligen hatar den här tiden på året mer än någonting i världen, det är kallt och deprimerande. Man fryser när man går upp, tar en dusch för att bli varm, fryser ännu mer när man går ut ur duschen. Måste föna håret i 3 år för att inte håret ska bli istappar så fort man kommer utanför dörren. hehe.
Nu blir det att traska till ekholmen för att möta upp my lovely kimberley. Hungrig är jag också, men inte orkar jag göra mat inte.. hörs.

xoxo
/Cbricer

bloody week

2011-11-16 / 18:34:31
sometimes goodbye really is the only way
sometimes the way you feel is what you need to say
life will never be easy and somethings aint meant to be
I'm glad you made me realize, it was you who made me see
that everything I faught for belongs in the past
I don't blame you for not making it last
this was my choice, the decition were mine
perhaps everything I needed was time
But I will never be proud over how things ended
will never forgive you for how you pretended
to be something you really not are
to say things that you know really hurt
you proved me that the friendship I was trying
was just not worth fighting for
you are hiding from yourself
and when you know that I'm right
don't come crawling back, don't ever try to fight
Cause for you the door is closed, forever that's for sure.

xoxo
/Cbricer

allt faller på plats

2011-11-16 / 15:22:44

skadeglädjen har byggt upp dig och gjort dig stark
inte lycka, inte glädje, inte kärlek.
underlägsen men självupptagen
sorgligt att se dig kasta den sida jag verkligen älskar
sorgligt att allt helt plötsligt faller på plats
och allt du någonsin varit för mig bara ramlar i sär
jag brukade säga att hur du kände var det viktigaste i mitt liv
jag brukade tro att utan dig fanns inget jag
att tro man älskar någon så högt
till att fatta att allt bara varit skit hela tiden
är jävligt mycket att smälta in,
det roligaste av allt är att det tagit mig
över 2 jävla år att inse det här
tack för du visar vem du vill vara till mig
ingenting, du kommer aldrig mer få komma in.

du är död för mig och så kommer det förbli denna gång

xoxo

/Cbricer

I'm still good

2011-11-16 / 00:15:35
So I might slip again
Let it in now and then
That don't mean anything
I'm still good

I look around me,
How did I get here?
Not part of my plan
I ended up in a situation wasn't in my hands
I think about it when I wanna give up
How to keep on goin', how to keep my chin up
So now I know that I'm not gonna give up
I'm never gonna give up
So I might slip again
Let it in now and then
That don't mean anything I'm still good
Tryin' to be my best when I fall it's a mess but I pick myself up again
I'm still good
So I'm just sayin' that I'm only human
Life gets you down sometimes

Pick myself up again I'm still good I'm still, I'm still good


old pic ;)

xoxo

/Cbricer

screw it

2011-11-15 / 23:52:14
Suddenly everything is so far out of reach
I get scared and feel ignored
I still want to believe that anything can happen in this world
to an ordinary girl like me

everything I touch get's destroyed
everytime I try I get blown away
I am broken and I can't climb up
cause everytime I do, I fall down
don't reach for my hand if you are going to let it go halfway
don't open your heart if you are going to close it again
don't make me believe if you're not sure

xoxo
/Cbricer

it's depressing

2011-11-15 / 19:07:51
sitter och funderar på om jag ska rensa på bloggen.
Förr hade jag blogg bara för att skriva av mig saker, typ som egen terapi när jag mådde dåligt. För det var bara dåligt jag mådde under en period. Men jag ville inte att någon skulle läsa det egentligen. Förutom mina närmaste möjligtvis. Men då undrar säkert folk varför man skriver ut det på internet, och det har jag inget svar på. Men nu så länkar jag min blogg på facebook och då är det ju andra än bara närmaste som läser, inte för jag tror att folk sitter och klickar tillbaka till tidigare år. men man vet ju aldrig. Så idag blir det att rensa skit, för annars kommer karma och straffar mig för all skit jag har här haha.

Idag sökte jag tema för nästa termin, blir tema människa. Hoppas det inte suger lika hårt som det verka, men det var psykologi och naturkunskap iaf. och naturkunskap behöver jag :)

Fick precis den största chocken i mitt liv förövrigt.
Nu blir det att rensa lite sen glo gossip girl. kanske plugga lite och så.

xoxo
/Cbricer

Bloody Monday

2011-11-14 / 13:41:10
måndag oh mådag, gud vad jag hatar måndagar. På riktigt den värsta dagen på veckan, är alltid trött och hängig och har alltid svårt att komma upp på morgonen. Och då har jag jävligt svårt att vakna vilken dag det än är, så måndagmornar är riktigt hemska och söndagsångesten motiverar mig inte mera till och gå och lägga mig skapligt. Det som gör det ännu "roligare" är att första timmarna på morgonen är Matte och Engelska vilket är dom två tråkigaste kurserna jag läser. Dock tycker jag om engelska, men inte att diskutera och mina kära engelskakamrater är hejjare på att diskutera om allt mellan jord och himmel, oftast saker som inte intresserar mig ett dugg så jag tappar koncentrationen och slutar lyssna så när jag väl får en fråga har jag inte den blekaste aning om vad vi pratar om. Så mina meningar de 80 minutrerna brukar låta "yeah", "don't know", "yes I agree", "I think so" och "No". haha, låter brillijant eller vad säger vi ;) haha jodå.
Nu har vi foto och har precis varit ute och modellat till angelicas gruppbilder. Jätte fina blev vi. haha. Nu ska vi redovisa våra gruppbilder och prata om det. Jag som älskar att prata inför grupp så mycket..... eller? haha.
Efter skolan idag bär det av direkt till stadsbiblioteket för att läsa Oliver Twist och skriva en uppsats om 3 kända författare från typ 1800 talet. Suck. Ska redovisas imorgon och jag har knappt börjat, så kommer bli en rolig dag. Men jävlar vad jag ska ge mig fan på att det ska bli klart!
Hela veckan ser rätt uppbokad för pluggande måste jag säga. Terminen är snart slut och det är mycket och göra när man heter Carolina och alltid skjuter upp allting till sista dagen. Oftast är det vad jag behöver göra för att bli klar med något så det fungerar rätt bra för mig även om folk säger att det kanske är bättre och planera sina studier lite.. Går det åt helvete nu då så får jag väll hålla med, men hittills funkar det rätt bra på mitt sätt. (A)
xoxo
/Cbricer

puss!

2011-11-13 / 21:33:01

det värsta av allt är att du på självaste allvar tror du är frisk
du är fan i mig lika värd att leva som en ful jävla fisk!

Soft bakisdag,, oh ja! hängt hos sofi med henne och sandra. Utgång igår, mkt bra kväll måste jag säga!
Imorgon är det skola, lite ångest över det. Nu blir det att glo ett avsnitt av Vampire diaries och sen sova. Blä för att sova ensam. :)

xoxo

/Cbricer

<3

2011-11-12 / 13:45:51


xoxo
/Cbricer

I heart questionmark

2011-11-12 / 11:14:43
And now you ask about you and I,,
there's no you and I,,,
remember what you put me through,,,
I had to wake up and smell the breakup
fix my heart,  put on my makeup
another mess I didn't plan..

xoxo
/Cbricer

tralala

2011-11-12 / 10:33:28
God morgon! :)

Älskar att jag på riktigt är vaken nu och har varit vaken ett tag, sen klockan 8 typ om jag ska vara exakt. Och då drack vi igår också.. haha något gick snett va? haha lite kanske. Nej men blev chilldricka hos Alex kompis med dom, Kim, Sofi och Sandra. Var trevligt faktiskt, sen blev det att traska bort till andra sidan johannelund och sova :) myspys.

Ikväll har vi en planerad utgång på g men får se hur det blir med det. Jag ska sova några timmar först iaf, svintrött!

xoxo
/Cbricer

11-11-11

2011-11-11 / 11:13:10
Idag är en dag och för ett år sen idag så var det en dag också, en dag som betydde mycket för mig, så folk skriver på facebook att idag måste det hända något speciellt och blabla eftersom det är lite halvcoolt datum. Men dagen har rätt mycket att leva upp till om man jämnför med 11-11-10, så vi får väl se vad dagen har att bjuda på. Börjar med en fika på stan med pappa och sen Prime for Life på frivården. Åh vad rockigt ;)
PussPuss

xoxo
/Cbricer

if you

2011-11-11 / 00:30:20

if you can turn on my happiness and take way all the lonliness
I swear that I will give to you all my promises and keep them for enternity
if you can turn my faith around and make me love again
I will be yours to hold and love
I will be yours to kiss and have
If you can make me put my trust in you
tell you everything I did and everything I wanna do
I promise you that your the only one who'll do
I've been fooled and how I swore to never drown in tears
over a stupid boy, again.




xoxo
/Cbricer

maybe, maybe not

2011-11-09 / 23:57:07
It's not that I don't want you baby I really do
I want you to know that I got you on my mind
I don't really know you baby or what you're about
But I saw you bathing naked in the moonlight
With your fingers on my skin we'll commit this sin chin to chin
For the third time if it's still to come
You're the kind of girl I kind of wanna be with
You're the kind of girl I want

Soffhäng med sandra och cissi, men nu lämnar cissi oss för att gå och lägga sig vilket vi kanske ska börja fundera på också hihi. Har spelat Alias med mamma, cissi och sandra. Mycket underhållande, men oj vad jag blir arg när folk inte förstår vad jag menar, hihi. Skyller på adhd, det går alltid bra ;) nerå men det var roligt så länge det vara.
Blev att fotografera lite svartvitt till bildspelet som vi har redovisning på i skolan imorgon också. Så får åka lite tidigare till imorgonbitti för att försöka göra klart det. Tvivlar starkt på att jag hinner men ska försöka mitt bästa, allt jag kan göra i denna stund eftersom jag alltid är ute i sista minuten med precis allting jag ska och måste göra!
Anders var här en sväng på eftermiddagen också så vi glodde film sen skulle han på träning :)
Men nu ska jag facebooka lite och lyssna på lite skitmusik! så vi hörs imorgon då.


tyckte den här bilden blev rätt cool iaf :)

xoxo


/Cbricer

jump than fall

2011-11-08 / 22:43:39
God kväll.

Sitter somvanligt här i soffan med mobilen i största hugg och två slöfockar bredvid mig och ja, jag är den 3e. Blev att sova på soffan i natt för sandra snarkade så jag inte kunde somna. Så sov bara ett par timmar så är jävligt trött nu men jag vet att så fort jag går och lägger mig så blir jag pigg igen!
Blev skola idag ändå givetvis för jag är så duktig och kände att jag ville ha lite fotolessions. Men det var ju inte mkt man lärde sig på en photoshoplektion när det var grunderna som jag kunnat i 5 år. haha. men det är ändå roligt att leka i PS.
Åkte till ikano en sväng med sandra efter skolan och när vi kom hem så var det babysitting som gällde. Älskade lillebror var så söt så och jättegenerös med pussar och kramar innan läggdags :) älskar dig så mycket mitt lilla hjärta <3

haha gammal festbild från i början av sommaren :) det var mysiga tider det, huhu.

xoxo
/Cbricer

:-*

2011-11-08 / 03:02:06
Cause everytime you smile, I smile
everytime you shine, I'll shine for you

Sitter mitt i natten och kan inte sova somvanligt. Hatar det verkligen så mycket att jag skulle döda för att bli av med mina jävla sömnproblem. Hemskt! Blev att tvätta ikväll. och ja, det suger också rätt hårt. Speciellt när inte allt hinner torka så man måste hänga det två jävla gånger!
Nu sitter jag och lyssnar på deppmusik för jag tycker det är kul och tycka synd om mig själv!! punkt.

Skola om 6 timmar. Det känns bra (y) haha inte. Efter skolan blir det stan med syster och sen barnvakt åt älsklingen en stund :)

ska väll fortsätta kämpa för att bli trött nu. ska bara lägga upp lite bilder först :) tycker inläggen ser mkt finare ut om man lägger in bilder även om dom inte har något med det jag skriver och göra :)



tycker den här bilden är bra på något väldigt konstigt sätt eftersom jag ser ut som världens pundare, men vet inte. gillar den ;) haha


känner för att vara lite ego idag! ;)



Don't underestimate me.

xoxo
/Cbricer

sandra luktar konstigt :)

2011-11-07 / 15:48:55
Godmorgon tänkte jag säga men morgon är det då inte längre. Ingen skola idag inte, sitter hemma och pluggar för fullt nu istället med sandra bredvid mig vid sin dator. Hon har lovat att städa mitt rum men inte gör hon det inte.. Dummer.
Skriver en jävla bokrecension på engelska det kan nästan inte bli tråkigare måste jag påpeka! haha.
Igår blev det en lugn kväll hemma med pizza och tv. Sen låg jag och sandra och flumma och kunde inte somna eftersom vi mådde så dåligt över att allting händer när man verkligen som minst vill att det ska hända. Jävla karma alltså! haha.
Nu är tanken så att jag ska plugga klart, hon ska städa mitt rum och sen ska vi gå och sola och åka och träna lite. Oh vad kul. Jag börjar känna mig extremt blek, har inte solat på över en månad och det är INTE okej!!

Imorgon måste jag gå till skolan så jag kan göra klart alla jävla fotouppgifter som jag skrev upp att jag skulle lämna in veckan INNAN lovet. Fail fail fail fail fail fail fail!! Och så måste jag till bibloteket och låna böcker om massa jävla författare, tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt.

Men så att säga, tillbaka till pluggandet nu då och så hoppas vi att den där jävla levern börjar städa på mitt rum snart :)!!


många år sen det där ;) haha <3

xoxo
/Cbricer

tralala

2011-11-05 / 12:23:25
godmorgon! :)

vakna precis av att jävla sandra väcker mig ur mina mordiska drömmar jag har då och då. Ibland undrar jag om jag är djävulen själv alltså. Åh vad jag älskar det, höhö. Nu ska vi strax åka till mantorp och hämta lite grejer och sen tillbaka till stan och dumpa av det hos mamma.
Igår kväll blev det ingen utgång inte så duktig nykterist som jag är, utan blev "film"kväll hos anton med sandra och anders. Kollade 10 minuter av sagan om ringen men ändra oss sen för och spela sällskapsspel ;) och jag förlorar som alltid på allting, förstår inte varför jag är sååååååå jävla värdelös på alla jävla spel som finns i denna jävla fan, helvete :) haha. Nej men det var trevligt iaf och nu ska jag se klart mitt avsnitt av vampire and diaries som jag inte fick kolla klart på igår för min trötthet tog över. SÅ ATT hejdå.



skål ;)

xoxo
/Cbricer

fredagsmys

2011-11-04 / 14:49:59
hejhej,  det var ett tag sen nu.
Jag har bosatt mig i mantorp den här veckan då jag har haft lov så har det varit mycket slappt, därav inget internet eftersom min kära syster surfar på grannens, så när han stänger av datorn så kan vi glömma att vi kan facebooka mer den natten ;)
Har varit en bra vecka annars, varit rätt mycket i linköping på dagarna och i mantorp på kvällarna.
I helgas så var det halloween då somsagt, Mycket rolig helg. Det behövdes :)

Idag blir det och glo film med Anton och Anders, blir nog trevligt.
Nu ska jag föra över lite bilder från kameran och sen ta något och käka! muy bien.



xoxo

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!