Jesse Mccartney

2010-11-30 / 21:46:43
..The drug that keeps me from fallin' <3





Idag hade vi prov på bokföring i skolan, men jag missade det för min buss tyckte det var roligare att köra in i snöhögar på sidan av vägen än att köra på vägen! tog mig en timme till skolan imorse och brukar i vanliga fall ta 35 min. Får psyk på att vädret drabbar buss o tåg- traffiken så fruktansvärt.

men iaf, efter skolan var jag hos psykologen och sen har jag suttit hemma och tryckt. Träffade Mannibus en jätte snabbis och hämtade mitt löshår.. men måste beställa nytt hår eftersom jag färgat mitt hår, och denna gång blev det svart!

Fyller år om i övermorgon förövrigt , men har redan firats så kommer inte vara något speciellt. blir utgång på fredag förståss , med manni,madde o becca förmodligen ;) får väll se hur det blir med det.
men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite gossip girl och sen soooova!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

26/11

2010-11-26 / 13:24:52
Godmorgon , skulle varit på min praktik nu, men det är jag inte.. sitter hemma i min säng och lyssnar på musik istället och väntar på att jag ska in till stan och träffa becca.
Gustav sov här i natt och fick gå upp imorse jätte tidigt och äta frukost med honom , bajs jobbigt . men det var skönt och gå och lägga sig igen, lite ensamt bara.
ska ta bussen om 40 min för och träffa becca, kolla lite på stan efter ngt o ha på sig ikväll kanske, för ikväll blire utgång! yiha.

pussdå!

jag och gurri hade tråkigt igår så jag tvingade honom att vi skulle ta massaaaaaa bilder :)

  
/Cbricer

Natti Natti

2010-11-24 / 00:46:26

Harry potter och dödsrelikerna,,
den var helt okej, den var bra! men inte lika bra som de andra men jag längtar till del 2 som fan, ska bli kul och se hur allt slutar

men nu rooooopar sängen på mig, så godnatt :)

XoXo C.B

/Cbricer

23/11

2010-11-23 / 20:22:24

God kväll ,

Idag vaknade jag halvett hemma hos min älskling  , han var inte glad på mig och det första han sa med arg ton i rösten var:
"Bebisen!! varför gick du inte upp imorse?"
hhahaha, fan vad jag garvade. BEBISEN!!!! haha
sen blev jag kvar där i några timmar, hjälpte honom och skotta uppfarten jätte fint!! och städa lite, men mest stog jag på toan och sminka mig. skulle till psykologen idag också, men eftersom det var snöstorm, missade jag bussen. så fick ta en senare buss in till stan.
Det var tänkt att jag och becca skulle gå på bio kl 18.15. jag åkte från  rimforsa klockan 5 och bussen var beräknad 20 i 6 så det tyckte jag var ganska perfekt. Men självklart var det enorma bilköer mellan lambohov och gamla linköping så bussen blev en halvtimme sen. Och mina grattis sms tog slut i en av bilköerna så becca fick damp som stog o väntade i stan på mig i 40 minuter. men tillslut kom jag fram men vi msisade bion så vi gick hem till henne. så nu sitter vi och väntar på att få gå på föreställningen kl 21.30 istället.
blir o traska ner mot stan snart för och köpa lite godis och sånt!! :D

pusspuss

/Cbricer

Ullared 22/11

2010-11-23 / 19:53:33

Är lite seg med att börja blogga igen, men kommer snart igång ;)

Var på ullared med alla entreprenörer igår.
Vickan och hennes pappa hämtade upp mig och gustav kvart i 6 på morgonen hos mig och bussen mot ullared gick från skolan klockan 10. Vi sov hela resan dit, nästan iaf. och fyfan vad ont jag hade när jag vaknade, hela mitt jävla ben hade somnat haha. När vi väl kom fram så hade vi en föreläsning, den var ganska intressant faktiskt..
lite sjukt att Gekås Ullared säljer för 37 000 i minuten när det är som mest folk, fyfan vad dom måste sälja under juletiderna då!

men iallafall, blev ngra köp. men inte så mycket som jag hade tänkt mig, men kanske lika bra!
Gustav var nog lite uttråkad ett tag, jag och vickan skulle gå och kolla på väskor och när vi kom tillbaka så hittade vi gustav, han satt på golvet och läste en bok med roliga skämt i. haha!!
när vi hade handlat klart så gick vi och tog en fika på ett litet café. billigt som fan var det och fika där iaf :)
sen bar det hemåt och då åkte jag och gustav hem till honom och åt pizza med mex o isse.

puss<3

/Cbricer

some go, some stay

2010-11-21 / 10:12:26
and i wish you were the one to stay.

Inuti mig finns du, som ett ärr i mitt hjärta. du var min bästa vän för länge sen och jag fattar nu vad dom menar med att man inte saknar saker förens man inte har dom. du har ju alltid varit här, har bara inte orkat vilja träffats. nu ångrar jag det, skulle tagit vara på tiden du var här. cause i saw this one coming!
/Cbricer

12 november

2010-11-12 / 12:13:26
GodMorgon mina små barn!!

Vaknade pigg och glad imorse bredvid min älskling, haha pigg var kanske en lögn. men glad var jag iaf fall. gick upp och gjorde äggmackor och frukost till honom, följde han till bussen och sen gick jag och la mig igen. vakna nu, kl 12 och är fortfarande sjukt trött. Det är inte normalt, haha! ska träffa sofipropp idag, men hon har liksom bara inte vaknat ännu va. hon hör nog av sig snart, nu ska jag ner och äta frukost.

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

Välkommen till min nya blogg!

2010-11-12 / 12:11:31

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!