tuesday

2012-02-28 / 21:53:22
Sitter hos pappsen min, ockuperar hans dator medans han glor på dokumentärer om konstiga saker. Kom hit för inte så länge sen efter att ha varit och tränat sönder mig skulle jag chansa på. Imorgon lär jag inte kunna gå, men det väntas att se.
Och jag bryr mig inte speciellt mycket men ändå bryr jag mig.. Följde LHC - Djurgårn lite smått precis och jag skämms verkligen alltså.. seriöst? vad har hänt med er cluben.. Ne andra bullar vare förr ;) eller haha.. nejnej. Men jag tror jag måste gå på en match och ge dom lite tur. Det är ju trots allt stora stolta linköping, eller hur det nu var... Fast som varje år sen jag sluta följa LHC så håller jag på det laget som vinner.. Fast just nu lutar det lite åt AIK bara för och gå farsans motspår och provosera folk.. Tydligen vad vi Eriksson"ar" gör bäst ;) mohaha.

Kommer sova riktigt gott idag iaf, sängen här är ju min bästa vän.. (efter min gura givetvis, som jag saknar ikväll.. den är kvar i Mantorpet)
MEN NU ska jag kolla på one tree hill och sen kaaaaaaaaaanske vara liiiiiiiiiite social med pappa.. Är ju inte här allt för ofta :) pUss!

xoxo
/Cbricer

måndag

2012-02-27 / 18:55:07
Hejhej underbara måndag! eller?

Blivit en riktigt lång jävla dag på stan och ikano med Sofi, Sandra, Jeanette och lille Mio.. Hittade en ny plattång.. Tyckte det var dags för uppgradera sig lite till en lite bättre.. Och sen en tröja också :) fin sånn ;)
Sandra fick ju med sig tio linnen på rean, haha hon var rätt lycklig. Käkade på salladbar också vilket var väldigt intressant med en tvååring som kladdade tomat överallt.. Vilket då var Mio ;) haha

Ikväll blir det lugnt kanske lite plugg sen om hjärnan är på plats ikväll.. Vilket den iof aldrig är!

xoxo
/Cbricer

<3

2012-02-26 / 17:04:27

Like I've allways said,, Out of something bad comes something good
Things fall apart and things come along
I am deeply hoping that this will last for long
i love you

Har ni känt någon gång att något bara känns så jävla rätt.. Trots allt som säger emot.. Tillochmed hjärtat liksom. Men ändå är det något som säger kör bara kör. Precis vad jag känner nu. Jag bara låter det flyta på nu. För som sagt, what doesn't kill you makes you stronger!

xoxo

/Cbricer

söndag!

2012-02-26 / 16:51:57
har varit rätt dött på bloggen i några dagar.. har inte haft tillgång till internet så mycket.. och när jag väl haft det har jag inte haft någon bloggork ;)
Men nu tänkte jag att jag skriver lite bara för och visa att jag lever.. För er som bryr sig om vi säger så.
Idag är den där ljuva vilodagen.. eller bakisdagen i mitt fall. Carolina 20 år lär sig aldrig att hon inte tål sprit för övrigt.. Blev lite fel där ja.. mm..
Men men, life goes on. Idag ska jag bara dö och tycka synd om mig själv.. Och sen förtjänar jag en fet smäll för cigaretten jag rökte i går kväll också... EN REJÄL SMÄLL! snart 3 månader rökfri och så ska jag förstöra det.. Men jag gör som såå att jag låtsas som det inte hände. Och fortsätter mitt rökfria liv som om ingenting har hänt! Men det väääärsta man kan göra när man slutar röka är att röka.. Nehe? nej men alltså. Hade varit mycket bättre om jag tagit en cigg i nyktert tillstånd för då hade det antagligen varit så himla äckligt. Men när man har alkohol i kroppen så är tamefan den där jävla pinnen underbar. MEN aldrig mer! ALDRIG :)
Mitt mål för morgondagen är också att sluta snusa. Har en dosa kvar så får ligga i idag. Allt nikotin ska bort. Min kropp vill inte ha sånn skit! ;)
Och sen det där med spriten.. ajabaja. lär dig någon gåång förfan!

nu ska jag ladda ner några avsnitt för denna vecka av vampire, gossipgirl och oth! ciao

xoxo
/Cbricer

21 februari

2012-02-21 / 12:46:46
Vilket underbart väder vi har idag! Var ute och powerwalka nyss och hade på mig mig tjocktröja och halsduk och höll på att svettas ihjäl. Det är ett tecken på att snart är det vår! Vilket betyder att det sen är sommar!
Har ni tänkt på att man mår så jävla mycket bättre psykiskt när det är soligt och bra väder än när det är pissväder ute.. Mjovars. Idag är jag en glad person. så fort jag får min frukost i alla fall... tills dess,, not so much :)


Solen skiner och snön smälter,, livet är bra! :)

Idag blir det att barnvakta lite åt Mille och sen åka och träna!
Blev rätt sent inatt då jag fick för mig att kolla alla avsnitt av gossip girl och vampire diaries som jag missat de senaste veckorna.. Det var typ 5 stycken sammanlagt.. Så var rätt trött imorse kan man ju sääääge.
Grattis till min älskade kusin som fyller 16 år idag också. Grattis Isak! <3

xoxo 

/Cbricer

jävla blåsta bimbo

2012-02-20 / 23:03:43
om det var möjligt skulle jag som alla andra skriver påå facebook och ja överallt.. Gåå in i bb-huset och typ jag vet inte.. HYVLA hanna ? störande objekt, säåååååååååååååååååååå sjukt irriterande och provoserande.. men det är väl precis vad hon vill. Jag kan inte sluta garva.. men hon hör hemma i det där dårhuset. Självklart!!



I remember that fight in the middle of the night
as everything was slipping right out of our hands
I braced myself for the goodbye cause that's all I ever known
but you took me by surprise and told me you aint going anywhere
you're the best things that's ever been mine!

xoxo
/Cbricer

måndag oh måndag

2012-02-20 / 20:49:57
Sitter här i min ensamhet, klottrar på bloggen i brist på annat. Pillar lite på guran men det är ju inget ovanligt iof.. Har varit på biblioteket och pluggat matte idag.. Blev inte så jätte mycket gjort för jag var inte på världens bästa humör. Vet inte riktigt.. Första dagen på veckan,, men det är ju lov så känns ju som jag borde vara lite mer pepp.. Men är typ seg och hängig. Håller väl säkert på och bli sjuk eller något sånt lamt. Är fan förvånad att jag inte fått någon äcklig hosta än. Brukar fan ha det över hela vintrarna. Men har väl tur i år då, har tur med mycket justnu känns det som.. Eller det kanske bara är vad jag vill känna, vad vet jag? :)

Men det ser ut som att det blir en rätt bokad vecka ändåå.. Kisa på onsdag för att åka skidor med Farfar och kusin. Våran årliga rutin givetvis, brukar bli rätt intressant.. Alltid lika roligt när lille Isak ligger och gråter i backen för han inte vågar åka ner.. Alltid lika roligt att bara åka förbi honom om och om igen! jaja, ond människa jag vet.. Men vad ska man göra åt det. Jag är ett hopplöst fall ;)

Nu ska jag glo vampire diaries tänkte jag och sen hämta in min tvätt.
Och så blir det ju Bigbrother givetvis. Det får ju inte missas, kan nog bli en riktigt rolig säsong av det med den där jävla Hanna. Så sjukt irriterande brud men ändå så jävla skön i sina kommentarer! Hon är ett exempel på en människa som verkligen säger ALLT och lite till av vad hon tänker..
PUSS!


funderar fortfarande på att göra den där jävla piercingen som jag tänkt göra i ett år.. men det väntar att se. Och en sak till. Bli brunett igen kanske? men är det ett dumt val.. Med tanke på att jag vill låta håret växa ut så kanske jag ändrar mig till sommaren igen när det bleks. Men men. Jag saknar det mörka :(


så fint så fint, kanske inte bästa bilderna. Men de ända jag hade på den här datorn :)

xoxo
/Cbricer

Mjau!

2012-02-20 / 20:42:04
Asso helst vill jag inte ens tänka på det,, helst vill jag bara glömma allt som någonsin fått mig att må dåligt för jag vill inte att det ska dra ner mig när jag äntligen är på toppen av vad jag kan vara för tillfället. Men det är klart jag saknar gamla tider, klart jag saknar gamla vänner. Det är ju tack vare dem jag står där jag står idag. Det är ju tack vare er som jag mår bra. Så det är okej att sakna det förflutna, det är okej sålänge man vet vart man är och sålänge man inte lever i det.
Jag säger inte att jag är förändrad som person till det bättre, det jag menar är bara att jag är glad att allt det dåliga som hände hände för det gjorde mig starkare, men det jag är mest glad över är de personer som krossade mig, för det är för dom jag blivit som starkast. För en dag ger jag tillbaka, Men istället för att såra personer som jag blev sårad, så ska jag bara vara så jävla grym för att markera att axlen du tryckte ner för att höja dig själv är så mycket högre än dig nu och föralltid.

xoxo
/Cbricer

baby

2012-02-19 / 15:15:47

Det ända jag har och säga idag.. är...

Jag mår såååååå bra!<3  

xoxo

/Cbricer

fredag

2012-02-17 / 15:20:07
Äntligen är det helg och ännu bättre sportlov för oss som har det lite bättre än er andra! Och lovet inleds med Internatfest.
Så gick somvanligt kort dag i skolan idag och nu har jag och sandra varit hemma och hämtat lite saker tills ikväll och varit på bolaget.. Kom precis tillbaka till skolan och nu blir det att lira lite innebandy med Erik och hans polare och sen bastu på det :) Så skulle vi käka lite och sen blire party!
Kanske tillochmed blir en lugn och sansad utgång med det vågar jag inte lova ;) kanske blir så roligt på internatet att vi inte kan dra oss därifrån. Annars tror jag helgen blir rätt lugn och lovet med för den delen.
Om planerna blir som de är planerade så blir det att åka ner till Skåne i slutet av veckan också!

men nu väntar dom där nere i idrottshallen. SÅ hej hej!

xoxo
/Cbricer

aaaa

2012-02-16 / 13:39:27
Jaha.. Ingen skola idag då. Eller jo, teori på idrotten för typ 3e gången den här terminen. Jag valde inte Idrott för och ha teori. Så därför satt jag, Matilda och Erik och spela gitarr istället. betydligt mer lärorikt ;) haha.
Idag ska jag nog träffa Sofi :) vi träffas alldeles för lite!
Trodde vi skulle somna skapligt igår Sandra och jag men som vanligt somnar hon före mig och börjar snarka så jag inte kunde somna.. Sömntabletter MÅSTE fixas snart så jag kan somna före henne någon jävhhhla gång!

MEN MEN. Återgår till mitt spel nu.
/Cbricer

snö<3

2012-02-15 / 10:55:09
Sitter i skolan,, har lektion. Men jag sitter här. Gissa vilken lektion jag har? Japp, du gissade rätt, jag har matte. Ska snart sätta igång och plugga för jag vet att ju mer jag tänker att jag ska göra det hemma gör jag inte det ändå. Skulle gjort provet i måndags men har inte gjort klart kapitlet så jag får göra det efter lovet. Så det blir ändå att plugga över lovet för och kunna göra nästa kapitels prov veckans efter OCKSÅ. Kan bli intressant att inte blanda ihop kapitlena. Jag är ju inte så bright när det kommer till detta tyvärr. Måste vara ärftligt.. Från mammas sida isf om nu pappa är så bra som han säger, det vet man ju aldrig ;)

Idag blir det att träffa en saknad vän, jonathan! Det var väldigt väldigt väldigt länge sen. blev oftare när jag bodde i ryd eftersom han bor där med. Trots att jag hatar honom över allt ibland så saknar jag honom nu för tiden. Han ställde upp sjukt mycket under mina tuffare dagar i livet och är värd lite av min kärlek iaf! ;) huhu.
Så kanske min andra puckade saknade vän Mex tar sig i arslet och hör av sig snart också så man får se om han fortfarande lever.

Blev lite glad igår kväll när jag följde Anders till bussen och det var snöstorm,, blev ännu gladare imorse när snön låg kvar! Nu är det vinter på riktigt. Ska vi ha vinter en gång om året ska det fan vara vinter på riktigt och inte massa larverier. Blir och åka bräda på lovet Med Isak och J-åke. Ser jag fram emot! :) sen kan snön försvinna igen så det kan bli sommar!
men nej, nu ska jag återgå till min lektion så jag får något gjort denna lektion! Snart helg, snart lov!


xoxo
/Cbricer

alla <3 dag

2012-02-14 / 23:11:57
Asso.. Ni kan ju själva se efter. Glo mina blogginlägg från alla <3 dag tidigare år eller kolla bilddagboken och facebook. Aldig har jag gillat den här dagen. Det kan ju iof ha med min jävla otur att alltid lyckas vara singel den dagen på året. Trots all boydrama genom åren har jag alltid lyckats vara lonely på allahjärtansdag. Och då ska vi inte prata om förra året. Aldrig varit så deprimerad i hela mitt liv.
Jag och Gustav gjorde väl slut en vecka innan eller något, vi hade bestämt och pratat om <3dag. Och sen bara kaaaaaaaos. Så nej, jag har alltid hatat denna dag och var inställd på och göra det iår också. MEN det var väldigt svårt och göra det med en sånn söt pojkvän som jag har.
Kom hit med en nalle och choklad och blommor <3 trots min envishet om att vägra få saker så kan jag inte sluta le! :) TACK, du är underbar :) SMACK!



men nu blir det sängen, ensam. buhu. saknar min sandra ju.

xoxo
/Cbricer

fan för tisdagar

2012-02-14 / 13:33:43
TJA!

vill ni veta något kul? eller kul och kul.. vill ni veta en sak bara då... Mmm det är så att jag hatar tisdagar, oh vad jag hatar tisdagar. Jag hatar hatar hatar dem så mycket att om det gick att bara hoppa över en dag sådär lite någon gång ibland så skulle jag strejka alla tisdagar resten av mitt liv. Helt jävla meningslösa dagar. Låter mycket bättre och säga måndag, onsdag, torsdag.. osv.. Nej men Naturkunskap en hel jävla dag i skolan är fan inte roligt. Inte någonstans! Och så alla <3 dag på det med.. Mm, det är ju bara en dag skapad för och få alla singlar att må skit. Men vilken tur att jag inte är lonely då ;) mihihi<3
Vi fick bakelser formade som hjärtan på fikat idag, det var gott & mysigt. vi tog två (thithiithtihi) haha!

Nej men Matilda sitter och klottrar sin labbrapport för fullt här bredvid.. Tror hon tillomed är lite irriterad på mig.. ups. Inte spela musik när folk pluggar carro. Ajabaja. Ska väl dra mig hemmåt snart. Slutar om en 30 min.


Glad alla <3 dag på er!




xoxo
/Cbricer

söndag

2012-02-12 / 22:22:32
Men suck.

Om jag ville leva i det förflutna skulle jag valt att stanna där jag var för där hade jag det. Men jag valde bort det för att jag var trött på att leva i det förflutna. Men ändå känns det som det är det ända jag gör hela tiden. Kommer något någonsin bli som det var innan drama tog över mitt liv? kommer jag någonsin vara den personen igen..
Kommer jag någonsin förlåta mig själv så jag kan gå vidare och vara den orädda, självsäkra & glada person jag en gång var på heltid!

Ikväll är det soffhäng, pizza och film hemma hos pappsen och imorgon bitti väntar att ett ljuvligt mattepass på morgonkvisten. Can't wait!
Jag sitter och knarkar Ulrik Munthers bidrag i melodifestivalen. SJUKT BRA! visste att jag skulle börja lyssna på den så fort jag hörde den.. haha riktig carro-låt (A)
men ska fortsätta med det jag gjorde innan jag fick en tankeställare och började klottra här.. Hörs!

xoxo
/Cbricer

söndag

2012-02-12 / 12:45:43
Godmorgon,

Carolina är yttligare en dag uppe tidigare än 12 och jag blir lika chockad varje gång. Inatt sov Anders här så skyller på honom till att jag går upp tidigt :) Kollade på melodifestivalen och Bond igår kväll, trots att jag har väldigt svårt för bondfilmerna,, och så blev jag sjukt rastlös också.. Vi satt still lite för länge tror jag haha  .
Idag blir det busfabriken med Mille, massa bus alltså. <3

xoxo
/Cbricer

vintertider..

2012-02-09 / 15:07:23
God dag mina kära vänner och övriga ;)
Idag är på mitt absolut bästa humör så ni som inte får träffa mig idag.. SYND OM ER! Mår perfekt och idag börjar jag min fett bränning också. Målet är väl att bli av med lite överflöd som jag inte tycker klär min kropp för fem öre.. Typ allt? haha. Nej men det blir ju verkligen och ta bort godis och snabbmat, läsk och chips osv..
Kom hem från Ekholmen precis.. Följde med Kimberley och sola och så kom Carro och sa hej, störd tjej det där men helt underbar ;) och nej jag pratar inte om mig själv i tredje person,, inte den här gången..
Blir att ta sig något fettfritt och äta strax och sen åka ner till Stan för en träff med Sanna. Ikväll blir det lugn hemma kväll som det ser ut än sålänge iaf.
Känner mig lite nere och kommer snart dras ner rejält i vintersjukdomar,, bara för jag aldrig blir sjuk så ska det nog ske ska ni se. OCH DÅ är det synd om mig, RIKTIGT synd om mig. snoret rinner och hoppet försvinner, jag ligger och tjuter och ja,, vägrar röra en fena. Det är tuffa tider det där.

Men men, något och käka vare ja. See ya!


min fina <3

xoxo
/Cbricer

passar på den här

2012-02-08 / 11:59:11
En sista rad för dig blev ett kapitel
Allt rätt med dig blev mängder av fel
En sista natt med dig blev ett år
Men en fors av tårar förblir en tår


glad för din skull
överlycklig för min egen
förstår hur du känner
men tänker på hur jag känner
bryr mig om dig
men bryr mig mer om mig själv

xoxo
/Cbricer

matte!

2012-02-08 / 10:39:05
Jaha, skola igen.
onsdag.. det betyder matte! oh vad roligt, eller?
Sov hos sandra somvanligt tills idag. Vaknade i chock när Sandra skriker att vi ska åka om 20 minuter. Jätte fin sminkning och vi ska inte ens prata om håret. Men jag älskar min kommentar när hon säger att vi har brottom..
"Carro, vi har försovit oss, vi ska åka snart, gå upp"
"Men det är ju långt kvar"
"20 minuter!"
"jaaaa, jätte mycket tid"

hahah. Jo eller hur Carolina.

Sen ska vi inte ens börja prata om hur beroende jag är av facebook spel.. Jag förstöööör det roliga i ALLA spel. Det är hemskt. Jag kan inte göra något åt det dock. Eftersom jag är beroende.. Jag måste spela, jag tänker inte sluta. Snuset ryker snart, minus ett beroende! stjärna i kanten till mig. Men inte riktigt än. Om några veckor. Kan inte ens tänka på hur jag kommer vara när jag inte har något nikotin och förlita mig på. Och tro mig, ni vill inte veta!
Nu börjar min mattelektion så fram med block och penna, nu jävlar ska jag klara av procentkapitlet!

xoxo


/Cbricer

onsdag

2012-02-07 / 18:27:17

Tjaaaaaaaaaa!!

Kom hem precis.. Mår illa.. Vet inte varför, hoppas verkligen inte jag åkt på någon jävla vintersjuka då hänger jag mig själv nästan! Finns inget värre än och vara sjuk och det har jag varken tid eller lust med just nu! Sjukt mycket i skolan och massa annat runt omkring. Snart är det sportlov och det är ju himla skönt. Blir och ta Kisa någon dag då och åka lite i backen, sjuuuuuukt kul! det ända värda på hela vintern måste jag säga.. Och sen blir det ju förhoppningsvis att åka ner till skåne några dagar på lovet också om inte plånboken säger ifrån så att säga! köra en utgång i Malmö eller två med min finaste..

Idag var jag en sväng på ikano efter skolan med min älskade Sofi, vi triggar varandra som vanligt och trots att kontot SKREK NEEJ så gjorde vi det ändå. Köpte oss varsin vårjacka, riktigt snygg faktiskt. Från vero moda eller vila.. Samma sak? vet inte skillnaden på affärerna. haha. Men den var fin.. Kostade bara 300 kr.. Trots att vi inte kan använda dom förens detta nordpolen väder är över så var det bra köp måste jag säga.

Funderar på om jag ska trycka i mig lite käk,, kanske därför jag mår illa.. Har inte ätit sen i skolan idag.. Så ja det kan vara därför, vi kan ju hoppas på det iaf!


förjävla härlig bild tycker jag! älskar dig skruttis

xoxo

/Cbricer

Tisdag

2012-02-07 / 10:33:24
sitter i skolan, helt sjukt trött. ögonen går i kors på lektionen så jag måste gå ut var femte minut för att gå omkring lite så jag inte somnar.. Nu har vi haft fika precis så jag har hällt i mig lite kaffe så ska förhoppningsvis lyckas hålla mig vaken i 90 minuter av naturkunskap. celler, dna, kromosomer.. whatever.. jag har inga ändå så varför ska jag veta vad det är?
Nej nu börjar vi tydligen så kanske är dags att lyfta på min dallriga röv och placera den i det där tråkiga klassrummet med en lärares röst som låter som en hackig skiva.. Fan vad lamt! :)

xoxo
/Cbricer

2 mån rökfri!!

2012-02-06 / 21:13:56
2 månader rökfri, känns underbart och det är inget återfall på g än sålänge och det känns sjukt skönt! kanske fixar det att sluta helt denna gång.. Har ju trots allt inte hållt upp såhär länge innan.. Men det väntar att se. Jag har mina snusdoser som håller mitt humör på rätt nivå och jag sover bättre om nätterna vilket tar bort mina humörssvängningar och det tackar vi gudarna för,, det borde mina kära vänner göra iaf, för jag är då inte att leka med när jag sover dåligt.. Det kan jag faktiskt erkänna..
Blev ingen skola idag då jag försov mig hejdlöst. Anders kom hit efter skolan och umgicks lite med mig, när han åkte hem åkte jag till Sofi baby som jag hatar att jag inte träffar varje dag för det är ju lika underbart varje gång vi ses! blev att fota henne lite, men blev inte så mycket bra bilder eftersom hon var så långsam så solen hann nästan gå ner helt.. Men i veckan blir det att fota lite isprinsesssbilder med Sandra och Sofi ;) dom kommer givetvis upp på bloggen i veckan! :)

Nu ska jag lägga in bilder, greja lite och sen ska jag åka till min siamesiska katt sandra<3


världens finaste tjej! :)


du är min bästa bästa vän min fina :)<3

xoxo

/Cbricer

måndag igen!

2012-02-06 / 11:04:41
Jävla måndagmorgon.. Inte okej, INTE okej!
Carolina försover sig och vaknar upp med världens jävla huvudverk.. Jag vet att det bästa skule varit om jag åkte till skolan ändå men jag vet att åker jag dit kommer jag bara sätta mig vid en dator, halvsova och tycka synd om mig själv. Och jag måste plugga matte idag, så det är lika bra jag stannar hemma och gör det. Har ett 20 tal sidor att fixa innan onsdag för och hålla mig till mitt egna schema för och klara kursen den här terminen!
Så det blir att äta frukost nu ut sen sätta mig med den där boken. Det ända positiva en så länge idag är att solen skiner! :) det får mig på lite bättre humör.
Kanske blir några foton sen ;) hihihiihihi

xoxo
/Cbricer

hearts in the air

2012-02-05 / 22:17:06

Du säger det så jävla bra, du träffar så jävla rätt och det värmer genom hela kroppen, du får mig att veta precis vad jag vill, du får tiden för mig att stå still, jag vet precis vad jag vill och det är att bara ha dig tätt intill.

and I feel perfectly fine with you by my side! <3



xoxo

/Cbricer

söndagkväll

2012-02-05 / 21:57:39
under en liten tid nu kommer bloggen vara lite halvknäpp för jag håller på och greja med designen.. Och som ni ser nu så syns inte fältet med inlägg och kategorier till vänster direkt längre.. Men om ni nu måste använda er av den så får ni skrolla ner en jävla bit så finns den där nere på höger sida istället :) men snart ska jag fixa till den.. Har bara ingen ork till allt jävla pillandes med koder och sånt ikväll.. Är alldeles för trött för det. Det är söndagkväll,, kom hem från sandra för ett tag sen. Skola imorgon, och jag ska sova ensam. & det var väldigt länge sen sist så jag kommer väl säkert drömma mardrömmar och inte kunna somna, men det är sånt som märks sen.
Ska spela lite nu, sen blir det att gå och lägga sig och kolla på lite avsnitt jag inte sett än av gossip girl och vampire!

Helgen har varit bra.. i Fredags blev det ju bowling somsagt och några drinkar på det och en väldigt mysig natt :) och i lördags så var jag ute och lekte i snön med Mille, lyckades tappa telefonen i snön när jag sprang med pulkan men hittade den, och det var ju jävla tur det. På kvällen blev jag extremt rastlös efter att ha kollat melodifestivalen och fetat mig med mamma så det blev att åka till Anton, sjunga lite lips sen tåget till mantorp där vi deckade som två små bebisar som inte sovit på hundra år! men det var skönt som fan att få sova ut i morse måste jag säga!



vi hörs när vi hörs!

xoxo
/Cbricer

4 februari

2012-02-04 / 12:24:24

Hej, det där jävla spelet på facebook. "bubble witch saga" om ni inte spelar det, snälla börja inte. För erat egna bästa!
Det är lördag och jag mår bra! igår blev det bowling och jag förlora. Det var något som gick väldigt snett. Skyller på att jag var trött, onykter och att jag är halvblind som jag förövrigt kommit på att jag är. Seriöst. Blind på ena ögat. Tror jag måste gå och kolla min syn snart så jag kan få linser eller något. För jag ser riktigt kasst :P men sen är det ju asbra och skylla på det för och slippa saker. Typ läsa, typ när man förlorar på fifa, ja eller bowling eller vilken jävla spel som helst egentligen ;)

Funderar på och ändra designen till bloggen snart.. Börjar bli lite trött på denna! menmen.
nu sitter jag och väntar på att sandra ska höra av sig så jag vet när hon kommer hit med min gitarr!! hiihih.
funderar på att traska ner till ekholmen, sola och lite motion? kanske? vem vet :)

xoxo

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!