Some say

2012-05-29 / 14:51:02

Ibland blir saker helt enkelt inte som man tänkt sig och ibland så är det en negativ sak men ibland kan det visa sig att det är för det bästa, jag kan inte vara mer nöjd med hur det blev tillslut och trots att dörrar stängs så öppnas andra och nu vill jag bara be på mina bara knän till den Gud jag inte tror på att det blir bra för en gångs jävla skull.. För det är det väl trots allt värt efter allt som hänt och allt som sagts?! :)

Sitter på bussen in till frivården nu och ska på möte då som sagt, får hoppas det går bra och så så att säge :) hörs väll senare i guess, puuuussss

Xoxo

/Cbricer

tisdag

2012-05-29 / 12:31:37
Fan vad jag börjar bli trött på att inte ha något och göra då, haha. Rastlös som en kossa!
Och så har jag blivit extremt morgonpigg, eller något? vaknar typ halv tio och är pigg när jag inte ska upp till något speciellt. Idag ska jag på möte med af på frivården, får se vad hon har och säga och tycka och sen efter det åka och fika med Sanna.
Jag och Sandra bestämde oss för att börja diet nu då igår.. Så nu ska vi gå ner i vikt! Så jag tänkte va lite duktig och ta gymmet sen ikväll också. behövligt oh ja!

Xoxo
/Cbricer

<3

2012-05-27 / 21:25:53
Idag när jag vaknade mådde jag så jävla bra (förutom att jag var liiite bakis) MEN, mådde annars så sjukt bra och kände mig typ lyckligast i världen! Sen så går det några timmar och sen tycker min telefon att den ska vara rolig och bara fucka upp sig totalt och vägra göra som jag vill.. Bytte lösenord och det funkar inte när jag skriver in det nya.. Så jag försökte och försökte tills den låste sig OCH NU måste jag återställa hela skiten och känner mig så helt jävla förbannad så jag skulle kunna döda alltså.. MEN får väll hoppas att det blir bra.. och jag ska aldrig mer ha kodlås. PUNKT SLUT!!
Men bortsätt från det så mår jag rätt bra, lite trött men det går över när jag somnar sen! OCH jag har en helt förjävla underbar pojkvän :) så tack för du är så underbar! voff voff<3

Nu bär det snart av till mantorp om jag får ordning på telefonen, annars sätter jag inte en fot utanför dörren! Sandra var visst sugen på att pilla på guran ;)



xoxo
/Cbricer

chiiiiiiill

2012-05-22 / 17:59:26
No vise words will stop your bleeding..

Nu ska vi in till stan snart och hämta min gitarr för jag klarar inte av och leva utan den märker jag tydligt haha.. Mitt allt och hela min värld ohja!
Sen håller vi på och ladda ner alla säsonger av Hannah Montana. Jag älskar människor som förstår humorn i den serien! Min humor till 110% så det blir en riktig disney kväll med andra ord och sandra ville tvätta så kan väll kanske stötta henne lite i det med ja..

Men nu sitter hon och stirrar på mig och undrar varför jag inte är färdig när jag tjatat på att hon ska göra sig klar fort så kanske ska göra mig klar ;) mihihi hörs!



Xoxo

/Cbricer

god morgon , idag mår jag dåligt och det är synd om mig! Huvudet bara bankar uti helvete och jag orkar inte ens gå ut i solen fast jag vill ut och fota så gärna :( men men..

2012-05-22 / 16:26:08

Tisdag

/Cbricer

Måndag

2012-05-21 / 18:40:00

Hejhej

Sitter och dricker lite kaffe och så i Mantorp hos Sandra och Kenny kom precis hit med. Har varit ute och fotat lite idag med så ska glo igenom bilderna snart och se om man kan få till en ny header ikväll eller imorgon kanske :)
Inte för jag tror att bilderna blev speciellt bra då, jag har kommit fram till att jag alltid har dåliga hårdagar men nu ska jag väl vara lite social med dom här två idioterna som är här :)

/Cbricer

måndag

2012-05-21 / 13:23:55
Tjaaaa

Måndag igen, sunkig dag. Vidrig dag:) men men
Sitter och rullar tummarna medans vattnet fyller badkaret, hihi. Tänkte mysa lite i badet innan jag sätter mig på ett tåg till Mantorp! Underbart jävla väder idag och det är perfekt fotoväder vilket gör mig överlycklig hihih. Så så fort jag gjort mit iordning blir det och ta kameran under armen och dra ut!.. okej,., först åka till mantorp SEN ut :) hihi

Xoxo
/Cbricer

:)

2012-05-21 / 01:12:01
Man blir så glad när det är så grönt och fint ute! Var bara tvungen och berätta det ;) haha
Men jag känne det att min header inte passar in alls just nu och det börjar irritera mig väldigt mycket.. Men får helt enkelt se till och ha en bra hårdag snart samtidigt som Sofi har det, vilket inte händer allt för ofta då vi är två skabb! Men vi får fixa det snart så vi kan ge oss ut och fota!! ;)

image description



Xoxo
/Cbricer

söndag

2012-05-20 / 23:44:54

What are you supposed to do when the best part of you was allways me
and what are you supposed to say when you're all chocked up and I'm okay?
bad things happens for a reason, but no vise words will stop you're bleedning
I'm moving on while you're still greaving, cause when a heart breaks it don't break even!


Skönt att vara hemma igen och guran hade saknat mig märkte jag efter att ha dragit några gånger över strängarna, haha herregud.. Inte okej att ha en gitarr i vardagsrummet med en 2 åring märker jag. Vrider på den och har sig ;) Men nu är den i goda händer igen och jag har totalfastnat för en låt som jag helt klart ska sitta och spela de närmsta veckorna!! haha

Ska bli skönt att sova i min egna säng inatt också och inte i en bäddsoffa, imorgon blire att gå till skolan antagligen.. Får se om jag kommer upp till matten, inte det roligaste ;) men men, ska väll dra på en film eller något avsnitt av HIMYM..

Xoxo

/Cbricer

Söndag

2012-05-20 / 15:58:44

God dag gott folk!

Sitter ute i solen och tar en cigg och njuter lite bara det att nu gick solen i moln haha, fail., måste bara säga en sak jag såg när jag läste mitt förra inlägg... Jag bloggar ju från telefonen och har autocorrect på så ibland tänker jag inte på det och då blir det lite fel haha!

Men idag blir det hemfärd! 18.20 åker jag från Stockholm så skriver säker ett Depp inlägg om hur tråkigt jag har på tåget sen ;)

Xoxo

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2318730/images/2012/pic_203350128.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2318730/images/2012/pic_203350128.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2318730/images/2012/pic_203350128.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2318730/images/2012/pic_203350128.jpg" class="image">

/Cbricer

Natti natti

2012-05-20 / 01:10:49

Tålamod har väll aldrig varit mitt mellannamn kanske men det vet binjure allihop! Och när folk tror att jag väntar på att saker ska hända tror dom så fel för det här med att om det ska hända så händer det och lugna ner dig, du måste ha tålamod det kan ni köra med någon annanstans, vill jag ha det ska det ske när jag vill det annars kan det vara.. Inte för och vara en diva men får jag vänta på något vill jag oftast inte ha det längre , så har ni något ni vill att jag ska vilja ha så spela inte spel med mig.. Det funkar inte ändå!
En sak jag älskar med mig själv är art jag alltid klagar på alla "sommarplågslåtar" och sen några veckor senare knarkar jag sönder dom! Jag vet, jag är söt... Men nu tänkte jag faktiskt lägga mig till rätta och kanske försöka bli trött :)

Xoxo

/Cbricer

Soffhäng

2012-05-19 / 21:24:25

Softar galet i soffan här hos Marcus och Jenny till big bang theory och äter lite chips! Har varit kalas för lilla Jocke idag som fyller 1 år på måndag. Var kul och träffa människor jag inte träffat på flera år men nu är jag trött :) imorgon blir det hemfärd vid en 6.

För övrigt så tror jag aldrig jag ätit så många hamburgare som idag, blir och banta när jag kommer hem till linkan igen ;)

Xoxo

/Cbricer

:)

2012-05-19 / 17:03:16

I just met you and this is crazy..

/Cbricer

Trött tjeh

2012-05-18 / 22:26:05

Ligger i min säng för helgen, fullt påklädd och ingen ork till att byta om till sov/myskläder.. Känns skönt att veta att jag är 25 mil ifrån all kaos. Men inget avstånd kan ta bort smärtan...

Imorgon ska vi fira killen här, fyller 1 år :) riktig sötnos! Ska bli kul att träffa resten av familjen berg också för det var ett tag sen. Har varit en okej dag trots att jag varit väldigt trött :) nu ska jag väl försöka orka byta om och bädda ner mig lite, vi hörs!


Xoxo

/Cbricer

Mot huvudstaden

2012-05-18 / 13:14:12

Nu sitter jag på tåget till Stockholm och eftersom tele 2 tyckte det var roligt och göra mitt liv liiiite sämre just nu genom att ge mig telefonen men inte dra igång abonnemanget förens nästa vecka så har jag surfat på mitt kontantkort ned 0,2 gb.. Och som ni förstår så tog det slut rätt fort när jag fick en iPhone i min hand.. MEEEN tackar den som tyckte att internet skulle ingå i min tågbiljett för den räddade precis hela min resa! :)

Är i Norrköping nu så har en bit kvar att åka men blir att dra på spotify och sova någon timme! För pigg är jag inte, men det kanske syns? ;)))

Xoxo

/Cbricer

Godmorgon

2012-05-18 / 09:39:43
..Ja nu undrar ni ju säkert vad i helvete jag gör uppe så tidigt på en ledig fredag! Jo men att idag så bär det av mot stockholm upp till jenny och compani! Lille bebis blir 1 år :) Så ska bli roligt att träffa folket där igen, var ju ett tag sen måste jag ju säga..
Men ärligt talat nästan världens sämsta start på dagen.. Men det är bra att jag åker iväg över helgen och får släppa tankarna där så kan jag åka hem som en ny människa ;) if only!!

Nu ska jag gå ut och ta en morgoncigg till mitt morgonkaffe och sen hoppa ner i ett morgonbad.

xoxo
/Cbricer

Whatever

2012-05-18 / 00:15:42

Vad var meningen med alla bråk och all kärlek om det skulle bli så här. Vad var meningen med att ens känna något om det skulle sluta i kaos. Vad var meningen med alla sömnlösa nätter av saknad och längtan efter dig när det bara var förgäves! Jag hatar det här,, Men det är väll bara fejka ett leende och låtsas som allt är bra och gå vidare med livet. Men det suger, för jag trivdes med dig vid min sida, varisig du var här eller inte. Varisig du var min eller inte. Bara att veta att du existerade i min värld. Screw it

/Cbricer

Hej

2012-05-17 / 14:22:33

Hejhej, på väg till ikano och det här var den 48:e bilden Sofi tog på sig själv, ja hon är ful idag :)

/Cbricer

iPhone

2012-05-17 / 01:25:22

Jag njuter lite nu, känner mig lite ball när jag bloggar från telefonen! Nu jan jag bli en riktig fjortisbloggare precis som ni har längtat efter!! Men ärligt talat, fan vad jag älskar telefonen , jaja ni har haft hur länge som helst , men inte jag för jag var så inställd på att aldrig ha en touchmobil... Vad tänkte jag med? Nästan värre än när jag lovade mamma att aldrig börja röka Hahaha


Xoxo

/Cbricer

fire and rain..

2012-05-17 / 01:17:00


Trots att det gör ont och det vrider sig i magen,
är farväl ibland den simplaste vägen
Den starka längtan efter din kärlek utvecklades till hopp om friheten
men när jag friheten får vill jag inte ha den
Och när farväl närmar sig blev det helt plötsligt den långa, svåra vägen
jag önskar dig all lycka och all kärlek du kan hitta
Men utan dig i mitt liv kommer jag aldrig klicka
vi är som venus och mars,  som vatten och eld
När den ena är på toppen är den andre fälld
men jag ville inte ändra någonting
För det räckte för mig att bara kalla dig min




xoxo

/Cbricer

Mjau

2012-05-16 / 23:36:24
Sometimes I wish things were easier to say..
Allting låter så bra i mitt huvud men när jag försöker få fram det i ord blir det bara kaos av allting och det kommer ut fel och det blir missförtånd. Så ärligt talat, från och med nu håller jag bara tyst så får ni tolka mig som ni vill.

Kom precis hem , har varit och kollat på Fotboll i Ryd med Frida. Blev en liten impulsgrej. Frida hörde av sig och jag hade ändå inget och göra. Men vadå betala 40 spänn för och kolla på två lag man skiter fullständigt i.. haha herregud vad dom ska tjäna på allt ;) Rolig match iaf, trots att vi satt med huvudet i telefonerna genom åtminstone halva matchen.. blev typ 8-0 eller något.. Helt sjukt. Så mycket mål får det fan inte bli i fotboll.. men det hände ju något iaf ;)
Nu blir det att gosa ner sig i sängen och kolla på Alcatraz! Och på fredag blir det stockholm!

xoxo
/Cbricer

måndag

2012-05-14 / 15:09:03
Vill du veta vad jag stör mig på mest?

Jag stör mig på att jag fortfarande bryr mig om dig. Jag stör mig på att höra ditt namn och jag stör mig på allt jag hör att du gör för jag vet att du och jag kommer aldrig ha någon slags relation igen. Och det som är mest irriterande är att jag aldrig varit så säker på det och fan vad det stör mig..

Kom hem från skolan/stan precis. Sov inte en blund inatt för jag ville komma upp till skolan och var pigg vid typ 2 så kände att det var noll idé att somna för jag vet ju att jag inte kommer upp då. Så efter skolan åkte jag in till stan och drack kaffe med Sanna och nu är jag hemma. Funderar på om jag ska gå och lägga mig och sova eller om jag ska gå ut och gå i någon timme och sen gå och lägga mig. För lägger jag mig nu kommer jag vakna vid 8-9 och inte kunna sova inatt heller. Men frågan är om jag kommer bli pigg om jag går ut och går och sen blir jag så övertrött så jag inte somnar ändå ikväll.. Jag vet,, I-lands problem jag har... ALLTID! haha
Men funderar på att kolla ett avsnitt av 90210 först innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra, hehe.

Jag tycker min blogg börjar se riktigt pisstråkig ut. Och jag vill så gärna fixa och greja med den, men jag har ju aldrig orken förfan.. Och det suger ju också pung. Men snart ska jag ta tag i det. Kan ju inte ha en vinterhead hela sommaren liksom :)

nu ska jag gå och göra något, får se vad det blir.


bild från förra sommaren,, och jag undrar verkligen hur jag tänkte när jag färgade mitt hår så jävla blondt.. Aldrig igen ;) ser ju ut som en tant! men fan vad blondt det var.. Inte konstigt att det var helt förstört. Nu har jag bestämt mig att inte färga mitt hår förens tidigast i vinter. Och då blir det antagligen att bli brunhårig eller något igen! Tycker själv jag ser ut som en bebis i ljust hår.

xoxo
/Cbricer

fan..

2012-05-14 / 02:46:47
Så här på "kvällskvisten" finns det inget bättre en min stora kärlek Jesse, underbart och jag kommer aldrig tröttna påt! 
Idag blir det som varje söndag/måndags inlägg, depp över att det är måndag igen. Depp över att det är skola igen. Helgen borde vara 5 dagar längre, tycker det är lite orättvist att det ska vara mer vardagar än helgdagar.. Jävla skitsystem det där. När jag blir stadsminister så ska jag ändra på det!! direkt..
Helgen har varit helt okej faktsikt.. Men för känsliga läsare så säger jag bara. Vin är gott och Harrys är ett fint ställe :) Blivit häng i Mantorp annars, lite gitarrmys me syrran. Men somsagt.. Måndag måndag USSSSSSSSSSSSSSCHHHHHHHHHHHHH. Nu ska jag fortsätta drunka i.... guess what? 90210, jomen precis. HÖRS.

xoxo

/Cbricer

torsdag

2012-05-10 / 18:48:34
Somsagt,, efter regn kommer solsken :)

Nu ber jag till gud om att det ska vara såhär bra och att jag ska känna såhär som jag gör nu.. Nu kan jag inte må bättre ärligt talat. Du betyder allt för mig och tänk inte ens tanken att släppa mig igen, för nu håller jag stenhårt!
Sitter och tittar på mitt kära 90210 som alltid nu för tiden haha.. Helt såld.. Men snart har jag sett alla säsonger. Det går undan när jag fastnar i något haha..

Imorgon är det fredag mina kära vänner.. Kul va.. jaja jätte.. för jag ska ju säkert göraaaaaaa så mycket. ELLER INTE? nejnej.. inga planer, men betyder inte att jag inte njuter av att det är fredag hehehe.
Funderar på om man kanske ska slänga kameran över axeln och bege sig utåt om det blir fint väder någon dag i helgen :)

xoxo
/Cbricer

90210 <3

2012-05-10 / 00:11:14
God kväll! :)

Nu kan ni mina kära vänner sluta tjuta för jag haft lösenord på bloggen.. Och som ni ser. Det har inte hänt ett skit här sen jag satte lösenord heller.. Men nu är jag tillbaka igen. Jag insåg att jag inte klarar mig utan att skriva här. Det har blivit som ett beroende att klottra här.. inte för jag skriver något vettigt eller så, men bara för att skriva lite. Och idag har jag inte så mycket att skriva egentligen men det kommer nog flyta på som det alltid gör.
Har fastnat i en serie, 90210. Beverly hills high school ungar.. Och för er som gillade The OC , summerland osv.. är det en serie för er : )
Och givetvis har jag hittat en riktig "Carrokille" han är så charmigt söt så jag bara vill äta upp honom!

Jo men visst är han en sockerbit!

Och idag då.. Var på frivården på möte och sen åkte jag hem till kräks och kollade på film, åt kladdkaka och spelade lite gura! alltid lika mysigt att umgås med min kräks! :) Och för er som tror att jag umgås med en hink med spya i, nej! Sandra är hennes riktiga namn.. hahahha!
Men nu sitter jag här igen med datorn i knät och 90210 i full rulle på..
Har varit en känslomässig dag förövrigt och det är jobbigt ibland.
Jag älskar dig, kommer alltid göra det och vill inget hellre än att du ska må bra!

xoxo
/Cbricer

heelg

2012-05-04 / 13:15:44
Godmorgon!

Idag tänkte jag vara lite extra generös och bjuda på några "fina" bilder ifrån min och sabbies häng vid ån kväll.. Jag vet inte vad vi höll på med och varför men utav 200 bilder så kan jag garantera att det är inte en ända som ser nogrulunda okej ut.. Inte ens en halv!











får nog räcka med det där ;) haha

xoxo
/Cbricer

Najs!

2012-05-03 / 16:49:28
Ibland sitter jag och tänker lite, på mig själv och hur jävla aweesooome jag är! Är ju helt sjukt hur bra jag är. Jag borde vara president eller typ kung? Asso gud vad världen skulle vara perfekt om JAG fick bestämma. Första jag skulle göra är ju att göra dom som tjänar över 30 tusen i månaden återbetalningsskyldiga till mig. Typ betala av 15 tusen till mig i månaden. Bara för att liksom. Då har dom ju ändå så dom klara sig och jag slipper jobba eller gå i skolan.. Vore ju ngt.. ;)
Idag är det lika underbart jävla väder och jag trotsade mina tankar och drog på mig shorts och bara njöööööt av alla brudars bitchblickar. Jag vet ju själv att jag gör likadant när folk drar på sig shorts innan det är riktigt dags för det ;) men det är ju så sjukt kul.. LOVELY!
Legat och solat halva dagen i skolan, sen hade vi någon jäkla "föreläsning" på film om världens fattiga länder och hur allt förändras sen 50 år tillbaka. Men no shit liksom.. Men man kanske skulle bli världsförälder!! Jaja.. nu ska jag gå och klä på mig och springa till jakobsdal för och ta bussen ut till bestorp och äta smörgåstårta och ge becca en puss! :)

xoxo
/Cbricer

ge

2012-05-01 / 23:23:50
Jag är ett kontrollfreak, jag får panik när jag inte vet saker och när jag känner mig underlägsen får jag ryck. Jag är världens jävla dramaqueen och jag vet om det för min pappa har i stortsätt tatuerat in det i pannan på mig. Eller nötit in det i skallen på mig, funkar med. Men jag vet om det och jag ber om ursäkt för mina psykiskt sjuka utbrott jag kan få ibland.. Men ja.. That's me. Take it or leave it!


du är snygg. ja

xoxo
/Cbricer

:)

2012-05-01 / 22:41:14

ikväll blir det att sova som en gudinna.. För fan vad jag vaknar tidigt när jag sover hos Anders. Eller vaknar och vaknar. Blir väckt kanske? Vet inte.. Är alltid sjukt trött på kvällen iaf när jag varit där. Men det är ju bra. För då kan jag ju komma i säng tidigt, plus att jag inte sover så oroligt. Men dels är det ju sugit och sova själv efter och ha sovit där ... Sååååå ja. Men ikväll har jag svullat i mig en pizza, en halv iaf och njutit av solen. Lite halvbränd i skallen så huvudet behöver vila. Intressant med skola imorgon. Men saknar matilda !!! :) hihi

xoxo

/Cbricer

pussss

2012-05-01 / 22:00:32
Att nästan förlora dig tog kål på mig, så att förlora dig på riktigt.. tänker inte ens tänka tanken..

tänkte mamma kan börja läsa min blogg så slipper hon fråga vad jag sjunger i mina låttexter när jag spelar gitarr.. Eftersom jag skriver nästan alla mina texter här? kan väl inte vara så svårt. men sen är hon ju iof släkt med mig också hehe.. Men tänkte det var länge sen jag la upp ngn text så tänkte att ni alla längtade så mkt efter det (hehehehehe) Men ni som glor min mors facebook har säkert lyssnat på låten hon la upp.. skojj med så positiva kommentarer tycker jag.. aja här är den ;)

"You've been like a drug to me and now I watch fear fall
Impossible to seperate us 'til I built this wall
Whenever you came to close I used to fall apart
And had to build me up again and again from the start

Scared to open up myself to maybe feel pain
To open up a door for you to be able to break me
I were never strong enough to let go of the past
Afraid to let you in and move things way to fast

Tried so hard to find a way to push you away
Did everything I could to make you don't want to stay
But everything I did just got me closer your soul
And every move you made just pulled me closer to you
"

xoxo
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!