Bra väder, bra humör!

2011-05-31 / 21:55:16
Jahapp, vaknade upp ur mina galna drömmar ännu en morgon, 45 minuter innan vi ska bege oss mot Rystad kyrka går jag upp och gör mig iordning. Ingen plattång, ingen locktång och inga hårspännen. Låter det som om jag varit snygg i håret idag eller? nej det kan jag medge att jag iiiinte varit. Men men, var på begravningen, mycket sorgligt att se alla så ledsna och det smittar så himla lätt när man ser någon gråta.
Efter begravningen var det smörgåstårta och fika. Det är ganska komiskt när släktingar man inte vet att man har och inte skulle känna igen på stan kommer fram och kramar en och säger "hej carolina" så blir man ganska paff. Det är bara le och krama tillbaka och låtsas som man absolut vet vem det är, haha.

När vi kom hem så sprang jag bara in och  bytte om sen bussen tillbaka till stan, träffade Kimberley, Sofi, Becca och Jennifer som satt och drack öl på ågatan. Söta becca bjöd på en öl och sen åkte hon, jag och Jennifer till Ikano. Jag köpte ett par skor till studenten och Jennifer och Becca köpte sig ett par skor också och seeeeen till det absolut roligaste på länge. Becca skulle gå in och impulsköpa en dator. Allting gick så galant, INTE! hahahah. Hon förstod inte ett piss av vad säljaren sa och han bara matade henne med saker som hon inte hade en aning om och bara nickade och ja:ade, tillslut stod hon där utanför elgiganten med en dator i handen och en försäkringen på den som visade sig inte behövas, så det var bara traska tillbaka in med ännu mer kompliserad information för att ta bort försäkringen, men tillslut så löstes allting och nu har hon en dator som förmodligen ska fungera i framtiden ;)
Vi blev iallafall utsedda till "dagens roligaste kunder", mycket imponerande, eller? Nej, vi är alltid roligast så det kom väll inte som en chock.

MEN NU ska jag faktiskt kolla på Vampire Diaries, No shit liksom? Imorgon ska jag lämna tillbaka datorn till skolan, kommer sakna mitt hjärta. Min dator är verkligen min bästa vän, som tur är har jag ju min stationära att leva med resten av mitt liv <3 men detta är smärta, det är vänskap som ska brytas mot våra viljor!!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

shit happens, life goes on

2011-05-31 / 02:42:51
Känns som jag är instängd i ett mörkt hål, det känns som min styrka är av samma storlek som en nål,
jag vill klättra på vägar, jag vill skrika och slå, men inom mig finns ej styrka till ett ensaka vrål.

How you look doesn't matter
Cuz in my eyes your beatiful whatever
your smile in my mind is the best
and when I'm with you I don't care about the rest
You and me, that's the way it should be
whatever people say I wanna be with you everyday
everyday of my life and everything you say is so important to me
Cuz you mean more than the world, to me!

hittade blocket med allt om dig, allt om oss och allt om denna tid. Det kändes som en kniv i mitt hjärta. I en vecka och fem dagar ska jag samla styrka, ska se till att vara stark nog att klara av det. Och sen ska jag låta allt brinna upp med tiden. Men en sak är säker, jag har aldrig varit så trasig, jag har aldrig känt mig så förstörd.

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

galna drömmar..

2011-05-30 / 18:13:12
..hela jävla natten, alltså jag tror inte vampyrer är så bra för min hjärna. Jag har drömt så sjukt övernaturliga och onormala drömmar inatt så det är helt sjukt. Vaknade i morse och var helt spänd, vågade inte vända mig om i sängen och sen fortsatte jag drömma såfort jag somnat om. haha

Imorgon är det begravning för Åke så måste hitta något att ha på mig, men nu ska jag väll fortsätta kolla på mina avsnitt.

Xoxo Carolina bricer
/Cbricer

goodbye my lover

2011-05-29 / 23:27:27
time passes by but my feelings for you remain,
i am terrified, i am scared that i'm going to miss you forever
my heart is screaming after you and my head is driving me insane
i don't know if i'm able to ever let you go
you have made me so touched and i am crazy about you

Sitter i soffan och kollar på vampire diaries, jävligt bra serie asso! btw, fannnnnnnn vad snygg han var igår haha! becca xD
imorgon blire skola och gud så tråkigt, obehagligt, jobbigt, irriterande. Skönt att det är slut snart, skönt och slippa se dig, vet att jag kommer få ett antal psykbryt nu de närmsta veckorna men samtidigt vet jag att det här är det bästa som kan hända oss nu. Hej då föralltid är precis vad vi behöver för att någonsin kunna gå tillbaka till verkligheten, som jag sa efter turkiet, att det var en dröm och du är min verklighet. So not true, du var drömmen och allting annat är min verklighet. Goodbye my lover, Goodbye forever.

 

xoxo carolina bricer
/Cbricer

tröttis

2011-05-29 / 16:42:43
usch vad dålig jag blivit på att skriva här, igeeeeen.
fan måste ändra "designen" på den här hemska bloggen också.

Nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries och väntar på att becca ska komma hit så vi kan gå och äta!

Blev en utgång igår trots allt, var väll roligt om man bortser från vissa saker. haha! älskar att vakna med grov ångest haha, värsta som finns allltså!!

nämen ska väll fortsätta glo på mina vampyrer ;)'

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

lördaaaag

2011-05-28 / 19:24:35
hallå hallå i hallonskogen,,

Fredagskvällen spenderades hos josefin i skäggetorp med hennes goda kaffe och kexchoklad;) snackade lite skit och sen tvingade jag även henne spela bubble trouble haha. Vid 02.00 tog jag bussen från skäggetorp och gick av i stan för och ta en cigg med becca och jennifer men gud vad fulla människor är roliga ibland! haha blev att jag drogs in på plaza en sväng, smakade lite öl men satt mest och skrattade åt dom utan att de märkte ;) tillochmed nykter skämmer jag ut mig ibland måste jag ju påpeka.

Vad var det jag sa? Du är allvarlig och skrämmande, det gör det farligt och spännande!

men ikväll måste det hända något, jag är sjukt uttråkad, skulle betala för något riktigt roligt nu, huhu.



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

14 days to go!

2011-05-27 / 11:06:57
nu börjar det bli hetsigt, idag sätts alla betyg och det finns typ 0,5 % chans att jag får ett giltigt betyg så det är ju inget ni behöver hålla tummarna för. Tror jqag fixar Historia, samhäll, psykologi och religion iallafall.
Just nu sitter jag och Vicky och "kämpar" med rapporten som det tydligen är redovisning på idag efter tolv. Men det är ju så jävla jobbigt att jobba när man inte har någon mat och energi i sig! haha (skyller alltid på något)

kvällen/natten spenderades hos Sofi med massa godis och saft och bubble trouble så det sjöng om det,. Ordagrant det sjöööng om det! Herr och Fru gris had it flowiiing. Men tillslut blev vi riktigt pisströtta så vi stengav upp och blev skit irriterade. Sov som en liten bebis och såg ut som en sådann när jag vaknade i morse också kan jag berätta..

Får se vad som händer idag, är ju trots allt fredag, men jag spar mig fortfarande till studenten! Krogen saknar mig skulle jag tro!! ;))) haha

Min älskade vän Rebecca har kommit in på sin skola i skåne efter sommaren, grattis grattis så jätte mycket gumman, är verkligen glad för din skull men kommer sakna dig något åt helvete. Men jag kommer garanterat och hälsar på, det vet du :)



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

@!#)¤%?%

2011-05-26 / 17:44:54
du är solen i mitt liv och jag saknar dig varje dag, mitt hjärta är tomt utan dig.

ligger i sängen, tycker synd om mig själv. Ska snart åka till Sofi och mysa, nu behöver jag henne! 

men fan jag orkar inte skriva,

dra åt helvete !

xoxo carolina bricer
/Cbricer

måndag

2011-05-23 / 09:01:02
She better hold him tight and give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky 'cause
He's the reason for the teardrops on my Guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star

jaha, sitter i skolan efter en lång natt utan någon sömn alls! just nu är det inga problem men ja, vi alla vet ju hur jag är när jag inte sovit. Minsta lilla irritation  kan få hela min dag förstörd, så vi får väll hoppas att folk håller sig glada på mig idag! :) nu har vi praktisk marknadsföring tror jag ^^ Lilla Hanna är här och hälsar på med sin brur, roligt och träffa henne :) 

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

time passes by

2011-05-23 / 01:24:21
livet går vidare, life goes on
things fall apart and things come along
bra saker blir skit och skit blir skit
tiden hinner alltid ikapp
det förflutna lever fan och släpper aldrig taget
en gammal kärlek blir mögel
och vänskap blir torrt, tråkigt och obehagligt
men tillslut finner man rätt, på ett eller annat sätt
ska bara skynda mig dit, på denna korta tid.

wish me good luck, peace!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

mysig helg

2011-05-22 / 21:41:55
Fredagen spenderades hos josse somsagt och på lördagen kom sofipropp till mig på kvällen, blev lördagsmys med cola, ostbågar och en jävla skitfilm som jag blev väldigt besviken på eftersom jag hade ett bra minne av den filmen. Men nejnej, där sprack det. fuckfuck :)
Vid halv 5, 5 tiden kom jag med ett förslag om att dygna, vi gick in och satte på en film och somnade efter en kvart. haha! det gick inte så bra för mig. Ikväll blir det att ta det yttligare lite lugnt, haha! och så skola imorgon, skönt att gå upp och känna att man inte är helt förstörd efter helgen.
blir att plugga massor imorgon och så skulle jag tro och på tisdag blire och mysa hos en bonde :D

nu ska jag forsätta trakka min syster och klaga på att hon skriver "H" efter varje ord till sina kompisar på msn, mycket underhållande söndagsnöje ska jag be och få tala om!!


xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

nykter fredag

2011-05-21 / 04:04:55
dagen började med lite plugg och sånt, duktig jag är jag vet. Fast jag försov mig och missade skolan men jag är så fruktansvärt skoltrött så det är nästan ingenting som får mig att vilja gå dit. Ärligt talat, det finns en ända sak som får mig att vilja gå dit och det är knappt det längre alltså. Något är snett... Efter lite pluggande åkte jag in till stan och träffade kimb, jennifer och becca vilket var i stort sätt meningslöst eftersom vi bara satt på en parkbänk i stort sätt, när dom åkte hem för att göra sig iordning för utgång åkte jag hem för o göra mig i ordning för slappkväll, käkade lite och sen tog jag en promenad hem till Josse. eller nästan hela vägen, blev lite lat och onödig och tog bussen från sörgård till centrum, haha.. Mötte henne och alex i centrum, köpte hårfärg och dom handlade lite chips och sånt. Blev en nykter kväll somsagt med chips och cola och snack :) sen färgade hon mitt hår och nu är jag officiellt en riktig jävla chicken.. älskar att josse är så ärlig, lite VÄL må jag säga. "du kommer se förjävlig ut" "ditt hår kommer bli fett fult" "färgen kommer inte räcka bara så du vet!" "det kommer se ut som vanilj(deras hund) har pissat dig i huvudet" Jo men tack tack, fast rätt hade hon tyvärr, ser faktiskt ut som en hund pissat mig i skallen. Men, men ska man vara fin får man lida pin.

nu skriker sängen på mig så bäst att lyssna, hörs imorgon, god natt!

FÖRE!!


EFTER!!


xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

you're the light inside of me

2011-05-20 / 14:39:05

Du är ljuset om jag är en stjärna
Du är glittret på mitt huvud om jag är en tärna
Om jag var solen skulle du vara mina strålar
Om jag var en trasdocka är du mina trådar

Du är det som håller mig samman
Du gör så jag fortsätter andas
Du är den som gör mig hel
Om du inte finns, går allting fel
Tänk en blomma utan skaft eller bullar utan saft
du är det bästa jag någonsin haft

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

2011-05-19 / 17:17:51
Ju mer tiden går utan dig vid min sida
glömmer jag sakta hur det var att inte lida
Baksmällan blir värre efter varje helg
& tomheten i sängen blir tommare för varje kväll
Hoppet som en gång var så starkt blir svagare för varje dag
Längtan och saknade efter dig är numera en vanesak
Det öppna sår i mitt hjärta du en gång var har blivit ett ärr som jag alltid kommer ha kvar.



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

18 maj

2011-05-19 / 16:34:21
hemkommen från stan, kriminalvården då. Mötet gick bra, fick lite information om vad allt handlade om och hur dom skulle lägga upp det. Fick en trevlig handläggare och så ska jag boka in ett möte med någon arbetsläggare eller vad det hette. Nu ska jag kolla lite gossip girl sen bort till ikea med kimb och becca :)

Xoxo Carolina bricer
/Cbricer

idag..

2011-05-19 / 00:53:00
..var jag i skolan, hade psykologi och betygssnack. Lämnar jag in allt som ska lämnas in så får jag ett VG om jag gör det duuuktigt :) mkt bra tyckte ja!
efter skolan åkte jag in till stan och mötte Kimb, Jennifer och becca bjöd på salladsbaren, mycket mycket gott må jag säga, hihi! sen åkte jag hem till mamma och kollade posten och hämtade två fula kort på mig som liten som pappa skulle ha till min studentskylt, phahaha. Sen åkte jag och mötte upp brudarna igen och åkte hem till Jennifer och softa, spela kort i 2 minuter tills vi kom på att det sög balle, så vi satt och snacka lite skit och myste så jag tappade bort tiden och fick brottom till sista bussen. Nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på ett avsnitt av One tree hill och somna till.
Imorgon är det ledigt, blir möte på kriminalvården och start med skyddstillsynen. jippi sen får vi se vad som händer, tänkte plugga lite också på förmiddagen, tiden börjar springa iväg nu och inte långt kvar till studenten och allt sånt trams ;)

men som sagt, one tree hill vare ja! hörs!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

hurghada 2011

2011-05-19 / 00:38:12
Lovade er bilder idag, så bilder ska det bli!

här kommer en rada fina, soliga och glada bilder från veckan i hurghada =)



Underbar vecka var det. bilderna talar ju för sig själva så behöver ju inte beskriva så himla mycket vad vi gjorde. Solade och badade, snorklade och kollade på gamla tempel osv. Åkte båt och blev bruuuun :) Pappa ville jätte gärna sälja mig för några hundra kameler, men attans nej nej.

surt och åka därifrån men samtidigt skönt och vara hemma!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

17 maj

2011-05-18 / 01:06:54
hejhej!

var någon vecka sen jag skrev nu, har ju varit i egypten nu i  en vecka och kom hem igår morse och har varit ganska död sen dess. Men gick till skolan imorse ändå.

jag tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag har skola imorgon med, och jävligt mycket att jobba med eftersom betygen sätts om en vecka ungefär. tänkte ladda upp lite bilder och skriva lite om resan imorgon så håll ut gott folk ;)
/Cbricer

one more day to go!

2011-05-07 / 12:52:13
Galen kväll igår,, riktigt kul faktiskt!

Kvällen började med stress, jag var ovanligt seg (vilket jag aldriiig är annars) sen så kom vi äntligen fram till tannefors, förkrök hos alex med mysigt folk! bar av mot krogen lite senare, det blev 55an och plaza på det och mkt mkt trevligt. Och sen gick vi tidigare från krogen, värsta jag vart med om, 1 timme innan stängning satt vi i taxi liksom.
haha, idag blir det att tvätta, packa och äta tårta hos beccabus :)


ps. becca sitter och skiter! ds.

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

pössss

2011-05-06 / 01:29:49
fyfan håller på att somna på datorn, ska hoppa i säng nu och inteeee ta med mig datorn in. gör jag det så kommer jag aldrig somna och imorgon får jag inte försova mig.
Bara 3 dagar kvar nu! fyfan vad nice och lämna skitvädret vi har här nu.

blir en sväng på ikea imorgon efter skolan och på kvällen blir det kanske en utgång, men vet i fan är inte pepp på det, funderar på att stanna hemma och typ glo film eller något! på lördag blir det ju tååårta hos becca, mm det ser jag fram emot:)

men som sagt, skulle sova sova nu. Ska bara klunka ett sista glas cola! C YA

You've been on my mind all day , get the hell out of there! I really, really want to hate you, please let me do that! you're an as!!



xoxoxoxoxo Carolina Bricer
/Cbricer

plugg plugg plugg

2011-05-05 / 12:58:06

Fan då, försov mig och missade tiden på pk, skit också nu kommer jag inte hinna få en tid innan vi åker. Men det var skönt att sova ut iaf haha, vaknade för tjugo min sen ashungrig! haha. ska gå och äta min pizza bit som jag har kvar sen igår sen ska jag plugga heeeeeela dagen. om jag skriver att jag ska göra något annat eller om ni ser mig ute, SLÅ MIG! jag MÅSTE plugga!



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

I promise

2011-05-05 / 00:45:19

Nu ska jag ge ett löfte som jag ska försöka hålla. Som folk vet älskar jag att skriva, kanske inte alltid är så jävla fint eller bra men jag älskar att dela med mig av mina tankar men det är så jobbigt att prata så jag skriver ner dem istället. Och eftersom jag har en hel bunt med texter så ska jag lägga upp en varje dag. Den senaste tiden har dem väll handlat om i stort sätt samma sak eller ganska mycket samma, allt har iaf en koppling och det kommer säkert göra det ett tag till. :)

Om ni tittar i menyn finns en kategori som heter "mina små texter" eller något liknande, kommer inte ihåg exakt just nu. Men där finns iaf mina tankar och känslor i ord och meningar!
men vi säger så då! hörs imorgon

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

time's passin by

2011-05-05 / 00:37:35

Det gör så jävla ont när jag tänker på att snart är detta kapitel slut på riktigt. Och jag kommer aldrig kunna återvända för sista sidan är snart vänd och snart börjar ett nytt kapitel utan dig, utan er.
Det är det verkligen hej då, inte något larv "säga upp kontakten", "bara kompisar" eller "klasskamrater" utan verkligen hej då föralltid. Föralltid är inte ett höstlov eller ett jullov, föralltid är resten av mitt liv. Känns hemskt, det krampar i hjärtat.







xoxo Carolina "depp" Bricer

/Cbricer

Fan så skönt! :)

2011-05-04 / 14:21:10
Inga skadestånd, Inga böter, inget ansträngande jobb utan cash. Gud så bra, du släppte klumpen helt och hållet.

Blir att ta en sväng hem efter skolan och plugga, för den här dagen har jag inte kunnat plugga. Har varit trött, känslig och nojjig. Måste äta något gott också, pappa får helt enkelt köpa pizza!!
Och inga semesterpengar till poliserna, dom får anmäla något annat offer och kräva pengar av!!!! :)



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

så jävla trött

2011-05-04 / 09:38:46

Gick och la mig vid 1 igår, låg i sängen sjukt trött och kunde inte somna. Trodde jag försökt somna i en timme kanske men när jag kollade på klockan så var hon tjugo över 4 , det var fan flera timmar. helstört.
Sitter i skolan nu iaf och ska egentligen lära mig något men har ju ingen ork till det, men egentligen har jag ingen lektion nu men mex hämtade mig imorse och det är ju slappt at åka bil så jag åkte hit ändå och tänkte att jag kaaanske kunde jobba lite, men jag sparar mig nog till efter lunch tror jag :)

Igår fyllde min darling Rebecca 19 år, så umgicks med henne nästan hela dagen. Handlade lite med pappa också, han köpte en fin midjekjol och ett linne till mig! tacktack, det ska jag ha i Egypten!

nu ska jag fortsätta sitta och glo, hörs sen!

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

Godnatt då!

2011-05-02 / 23:52:07
the thing i miss the most is waking up with you !

Idag har varit en konstig dag, har haft grova humörssvängningar. Vaknade men somnade om 3 gånger imorse så jag förssov mig lite, men det gjorde inte så mycket för det var ändå en jävla skitlektion som jag gett upp ändå! Efter lunchen följde jag med Gustav på stan, han skulle köpa något skit till gitarren och ett par skor. Väldigt fina skor köpte han faktiskt :) Efter han handlat så köpte han två cola, så satte vi oss och snacka lite och drack opp. Sen kom Kimberley och Becca och hade något kul och berätta så då åkte gustav hem och så gick vi upp till UM sen mötte vi sofi. Skulle gå till arbetsförmedlingen men det var stängt. Vi funderar nämligen på Norge efter studenten..

När jag kom hem blev jag extremt tjurig och röksugen så framåt kvällen fick jag tigga pengar av pappa och så kom becca till ryd. SJälvklart hade jag ju inget pass här och becca hade inte med sig något och surgubben i staitoil vägrade sälja cigg till mig så vi gick hem till mig igen, tillbaka dit, tillbaka hem och sen äntligen löste det sig :)

nu ska jag sova, men fan kommer bli jobbigt att sova utan min sov t-shirt som gustav snodde tillbaka idag :( JÄVLA BAJS!!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

en liten text igen :)

2011-05-02 / 01:28:29

Det är tufft när man inser att tiden är förbi
När man förstår att det inte längre finns något "vi"
Efter så många år så tror man att förlora inte går
Men trots så många minnen och underbara tider
Vänder vinden för alla trots att det svider
Kärlek tar slut och ibland gör vänskap detsamma
Det är inte vi som ska klandras
För tiden passerar, Folk förändras
Livet går vidare trots det är jobbigt att se
Våran glans försvinna och bara låta det ske
Finns inget att göra, säga eller höra
Du har gjort ditt och jag har gjort mitt
Någon dag kanske vi växt tillbaka, men det väntar att se
Det ända vi kan göra nu är att bara låta det ske.

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

så var det söndag igen

2011-05-02 / 01:15:50

Kom hem för en stund sen efter en sväng på ikano och en busstur till tallboda med rebecca!
Jag sitter och viker lite kläder och lägger in i lådor och skåp och så började jag packa lite till Egypten också, lika bra och börja tidigt så slipper jag tänka på det i sista minuten och glömma massa saker. På tal om det, tror fan jag och becca glömde tandkräm när vi åkte till Turkiet i höstas. Hur jävla smarta är man då? vi fick köpa en äcklig turktandkräm som var vidrig.. haha, men det var ju tur att vi glömde något som gick och köpa där nere iaf!
ska väll återgå till mitt vikande av kläder då. skriver nog mer senare,

men först en bild på min studentklänning som ni så jätte gärna vill se ofc!



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

galet sexig

2011-05-01 / 04:36:15
I AM NUMBER FOUR!



Såg en jävligt bra film precis, så jag rekommenderar "I am number 4" till alla som gillar spänning, action, övernaturliga och kärleks- filmer! den får en stjärna av mig iallafall och några extra för att Alex pettyfer är så jävla sexig. Jag skulle seriöst betala grova pengar för och ha han bredvid mig i sängen ;) haha. Men seriöst! KOLLA PÅ HONOM!! finns inte något på honom som inte är sexigt..



...Men nu är klockan mycket , dags för sömnen jag behöver för morgondagen. Söndag = pluggdag! får väll se hur det blir med det. Skriver imorgon! Puss
/Cbricer

1 maj

2011-05-01 / 02:34:25
Vaknade klockan 11 imorse av att telefonen ringde, guess who? Kimberley såklart :) såg att det var sol ute så jag gick ut och la mig i solstolen i några timmar tills molnen började jävlas med mig och det blev kallt. Fixade mig lite fort och drog in till stan och mötte upp becca och köpte grill och mat till kvällen. Efter att maten var fixad drog vi till becca och Nina plåstrade om mitt skoskav jätte fint, hihi. Jossan kom efter en stund och då drog vi till tannefors och träffade Kimb, Sofi och Jennifer. drog te förfest :) Jag becca och jossan tog ut vår söta lilla engångsgrill till baksidan och började elda för fullt så vi kunde steka våra köttbitar. Det var så underbart gott så det var helt insane, men fan vilken tid det tog och fan vad man luktade brand efteråt.
jag drack en öl och en cider, mer än det blidde det inte! men hade redan bestämt innan att jag inte skulle dricka, och jag är så stolt och imponerad att jag tacka nej :) när vi kom upp te krogen gick becca och jennifer in och shotade på plaza, då tog jag en vatten och sen började jag bara bli väldigt trött. Hängde med upp till 55an en snabbis sen tog jag bussen hem vid halv 1.

Ligger i min säng nu och väntar på att cisella ska ringa, blir och gå ner och ta en cigg då och sen somna så sött. Hoppas det är fint väder imorgon med, vill sooola!! :)

här är lite bilder, från idag och från i torsdags! :)









xoxo Carolina Bricer
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!