hemmamys it is!

2011-04-29 / 18:00:27
Har övervägt och övervägt men kom nyss fram till mitt slutgitliga beslut, det blir en hemmakväll helt enkelt, det kan vara skönt det med ibland. Därimot kanske jag tar en snabb sväng till stan senare ikväll och säger hej och tar en cigg med brudarna men det får vi se hur det blir med det.. Var tydligen ingen som skulle med ut nu längre knappt,.
Kom iaf hem för ett tag sen, jag älskar att jag ställer cykeln olåst i 2 dygn vid busshållplatsen och ingen tar den, det är skillat äre,. ingen som vågar ta den för då jävlar! haha.. (den kostade mig mycket ska ni ha klart för er, med andra ord inte en spänn, men det vet ju ingen annan, eller nu vet ju alla det men vafan, ful och skruttit cykelfan som låter som en häst som springer på en grusväg eller något när man trampar.)

nu ska jag gå och kolla vad mamsen gör, och trakka henne lite med min pratglada charm jag har idag.. (concertan gör verkligen inte sitt, är helt tokigt pratglad.)

hörs senare, owh nu kommer Mille, JIPPI, mystiiiiime <3

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

fredagsmys eller partymys?

2011-04-29 / 15:12:04

Det är den stora frågan må jag säga ;) Men känner mig verkligen inte pepp på en utgång ikväll så det blir antagligen inte så, var länge sen jag var hemma med mammi bara en heel fredag kväll. ärligt talat, kan inte ens minnas senaste gången. Men somsagt, får se hur det blir med det. Sitter fortfarande i skolan, men alla har dragit hem så jag sitter med mex och han lyssnar på seriös skit musik, just nu vet i fan vad för skit det är han sitter och diggar till, herregud!

ska väll ta bussen hem närsom.. Sova lite, äta lite och pussa på Mille myckeeet!

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

fredag

2011-04-29 / 10:23:08
Sitter i skolan och lyssnar på någon diskussion om religion, gud så tråkigt, jag vill hem och sova men nej för jag har tydligen matte prövning i eftermiddag, KUL! jätte förberedd? inte.. men min naturliga intelligens som jag förmodligen inte har någon får väll räcka då.

hade tänkt sola idag med Jossan och becca, men inte så mycket och sol att sola till tycker jag, tyvärr. igår var det äckligt fint väder, satt nere vid ån somsagt med Kimberley, Sofi, Jossan, Becca, Jennifer och Bella : ) mycket mycket trevligt faktiskt!

men ska väll fortsätta låtsas lyssna på denna tråkiga diskussion, och längta till maten. en fågel viska att det var beasås :D mmmmmmmm



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

torsdag eftermiddag

2011-04-28 / 16:01:37
..blir att dra en sväng till stan nu och köpa några bärs på bolaget (eller min 20åriga vän sofi får göra det för första gången, lyckost) sen tänkte vi dra med oss becca och jossan ner till ån och dricka lite, snacka lite skit och senare kanske det blir en sväng upp till ågatan och checka läget, men ska hem skapligt iallafall. Måste upp till skolan imorgon, har missat för mycket och det är snart slut och jag har mycket att göra.
Men ska springa upp och byta byxor sen ta bussen ner till stan!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

fint väder!

2011-04-28 / 13:08:24
Älskade, älskade, älskade sol.
sitter på framsidan i en solstol med musik och ett saftglas, känns så jävla nice. och sen kom dom äckliga myrorna på altan och förstörde det underbara med den meningen genom att tvångsklättra upp på stolen, upp på mina armar och ner på min rygg. BLÄÄ!! så jag hällde 3 liter vatten på backen så dom skulle dö men de jävlarna kunde fan i mig simma. aja, tillbaka till det underbara med denna dag. Jag är ledig, det är sol, jag kämpar för att bli brun och snart ska jag träffa mina älskade och ikväll blir det öl.

kan inte bli bättre för fan, studenten snart också och Egypten ännu mer snart! FAN VAD ALLT KÄNNS BRA! :)
ska ut och lägga mig i solen igen, en stund till iaf.


(bilden är troligtvis tagen av syrran. men tyckte den var fin så det passa in här)

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

klottrat lite :)

2011-04-27 / 23:59:30

Jag minns den där gången vi satt på en brygga
med fötterna i vattnet, med varandra var vi trygga
Vi lovade att älska varandra trots vad
att alltid finnas för varandra till högsta grad
Det du och jag hade var något unikt
utan dig vid min sida är inget sig likt
Att älska dig var min specialitet
det har aldrig varit en hemlighet
Du var bland det bästa som någonsin hänt mig
kommer aldrig glömma de bästa stunderna med dig.
Första gången vi kysstes & mitt hjärta stanna till
när du höll om mig och sa ”det här är vad jag vill”
Du fick marken jag stod på att knaka
Du fick hela min kropp att börja skaka
mina tårar att rinna och depression att försvinna
Alla underbara stunder korta som långa,
roliga och barnsliga, det finns så himla många
Du var mitt öde, min framtid, min största kärlek
kommer aldrig förstå att jag dig senare svek

Jag är inte rädd för att skrika och slå
Jag är inte rädd för att säga hej då
Jag är rädd för att på riktigt låta dig gå




xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

i figured you out

2011-04-27 / 23:35:21

you had me crawling for you for a while but i figured you out..

Finns så jävla lustiga människor i denna stad, förstår inte hur vissa människor tänker, agerar eller hur dom är överhuvudtaget som person.
DU är dumihuvudet, och jag ångrar varje sekund! förstår vad folk menade nu i efterhand och är jävligt glad och slippa dig hädanefter.

/Cbricer

tjugosjunde april

2011-04-27 / 21:27:05
Riktigt stressig och jobbig dag, men äntligen är den över.
Startade min morgon med en liten sovmorgon för att sedan äta en fet god macka och sen en cykeltur till busshållplatsen. Hade ju velat ha shorts på mig idag, men det gick ju inte, var ju förfasen svinkallt ute. Tog bussen till stan, möte på psykiatriska kliniken. Fick äntligen recept på concerta, det var välbehövligt för denna dag. åkte och mötte pappa på stan och köpte en stor korv me rostad lök på, den var jävligt god kan jag berätta! :D hahah
Men såå att, upp till vaccinationsavdelningen på us och en lång jävla spruta i armen (vaccin mot hepatit A, eftersom jag om mindre än 2 veckor åker till ett riktigt skitigt land,, egypten.) trodde jag skulle svimma när jag såg nålen sticka pappas arm men jag överlevde!

sen till det värsta, rättegången. Traskade upp till tingsrätten och satte mig och drack lite oboy i väntan på advokaten. I början av rättegången var jag riktigt jävla nervös men det släppte efter jag fått prata lite. Sen hade jag ju min underbara pappa som stöd och mina fina vänner där som stöd också såklart :) tillochmed faster! <3
så det gick oväntat bra tyckte jag, hade en bra advokat och vittnenas historier stämde ju inte ihop så bra med de andras så de var väll inte så lyckat för dem men bra för mig. får domen nästa vecka, men känns så mycket skönare i magen nu och det är nice!

nu ska jag hoppa tillbaka till städningen av mitt förskräckligt stökiga rum sen blir det nog en film på det! :)


pappi och jag <3

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

härligt lov!

2011-04-25 / 19:47:38
det har det verkligen varit, lite mycket alkohol men det är ju så himla skönt väder så det blir ju så lockande! eller huuur!? det är verkligen sommarväder nu men förstår ju att det snart kommer vända igen men inte långt kvar tills egypten nu, 13 dagar om jag ska vara exakt! fysjutton vad nice det kommer bli..

ärligt talat, kommer fan inte ihåg vad vi gjorde i onsdags..eller jo jag var ute med becca, juusste vi satt vid ån med sara och victoria och drack lite sen när sara och victoria drog så stack jag och becca upp te plaza. träffade två nötter när det stängde och hängde med dom hem på morgonen när jag vaknade så hade becca tagit taxi till lambohov efter att jag somnat, haha beccastylleee.. så jag åkte hem och fick inte tag i henne förens på kvällen då hon helt impulsivt bara skulle dra till tyskland så då gick jag ner till ån med kimberley och sen blev det pitch på det, och på fredag blev det pitch igen, och på lördag blev det pitch igeeeeen =) helt sjukt roliga saker har ju hänt men jag orkar inte skriva om det nu.. förutom en sak, jag skulle hänga mig i ett träd sådär runt halv 5 på natten  (ganska full) fick för mig att jag skulle hänga knäväck men mia ben hade inte orken så jag ramlade rakt ner på huvudet xD

haha nu ska jag dra och möta becca, blir första doppet nere i hjulsbro. ett bra avslut på påsklovet!

xoxo Carolina Bricer

(jag och mex badar midsommarafton 09 i rimforsa badet)
/Cbricer

sovit bort hela dagen

2011-04-20 / 16:30:24
Vaknade klockan 4 och tur att det är mulet idag annars hade jag fått depress fan!

blir att städa köket och balkongen tills pappa kommer hem, huhu. så musiken är på högsta volym och nu är det bara sätta igång då!

hoppas det händer något kul ikväll för jag tänker inte sitta hemma när det är så fint väder i vårat ruttna lilla land!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

today is a great day..

2011-04-20 / 02:10:41
..and tomorrow is a bad day

nu snackar vi vårväder! fy i helvete vad underbart det är må jag säga.. vaknade av Mats idag igeeeeeen hos sofi av att han attakerar mina revben men jag är ju inte kicklig(stavning?) som tur är, men gick upp och fixa iordning mig lite sen blev det frukost vid plaskis på en bänk och där satt vi kvar i ett par timmar.. solen stekte ju så det var ju riktigt skönt...
efter några timmar kom kimberley och snackade lite skit, sen kom rosa och då skulle dom möblera om och vet i fan vad dom sysslade med, åkte och köpte möbler och grejade medans jag lagade mat i år och dar.
sen tog jag cykeljäveln till stan och lämnade beccas pass. Vi cyklade ner en sväng till stan och kollade lite och kedjerökte hennes cigg.
sen bar det av hemmåt och nu ligger jag här i min säng och tydligen har det varit strömavbrott lite här och var i linköping men mitt internet klarade sig iallafall, TACK GODE GUD!! :)

här kommer pics från igår ;)




/Cbricer

måndag

2011-04-20 / 01:42:38

Somsagt, det där med fina bilder hände ju inte.
blev en tripp till ekholmen istället till långkilten med David för han skulle firas där av sina vänner. Men han blev ju dyngrak på 2 timmar och deckade grovt i soffan. Jag och sofi som var nyktra och extremt överaktiva fick för oss och måla honom knallgrön, hahaha.
sen satt vi och spelade kort och garvade åt "långkiltens" extremt roliga skämt eller va det nu kan kallas för. kul var det iallafall.

sen skulle vi sova men när jag somnat kommer sofi och väcker mig med asgarv av att david gått i sömnen! sen kunde vi inte somna om så vid kvart i 4 på natten tog vi en promenad till johannelund och käkade mat och glodde film.. somnade vid halv 7...

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

allways has been you

2011-04-18 / 16:14:14

Gud vad fint väder vi har här i linköping, det är nästan så man vill ta av sig till underkläder och lägga sig på altan :) var och träffade min advokat precis nyss i stan, pratade om domar och skit. jävligt tur att jag inte är 21 säger jag bara, hehe.

satt på resecentrum förut en stund och softade i solen efter att jag varit hos advokaten då satt det två alkisar bredvid mig shirtless och babbla och jubla och va fan dom nu gjorde, sen reste dom sig upp och skulle gå då gick den ena fram till mig, tog upp sitt ciggpaket och gav mig en cigg och sen sa han nu går vi till sin alkiskompis.. haha, jag bara satt där, hopp tack så mycket! ;) haha sjuka människor det finns alltså.

väntar på att sofi ska höra av sig hon är och firar sin bror i lambo sen blir det och träffa henne och ta fina bilder :D (kommer antagligen vara 2 bilder på kameran när vi kommer hem, typ på en hare eller något)



bild: 26/2 -10

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

god frukost!

2011-04-17 / 23:55:33


ser ju jävligt smaskigt ut eller hur? ;)
det var min och sofis frukost det, gottgott fast ville ha fem portioner till sen..

xoxo carolina bricer
/Cbricer

17 april

2011-04-17 / 23:51:17

Vaknade vid halv 11 imorse av att Sofis bror står och pratar(skriker) i telefonen i sofis vardagsrum så gick upp och drack kaffe med idioterna haha, när vi vaknat till gjorde vi oss iordning och sen tog vi en promenad till ullstämma och hämtade mina grejer och hälsade lite på Mille bebis. Tog sen bussen tillbaka till sofi och lämnade mina saker och sen åkte till skäggetorp på en cykelrunda. Gud alltså, kändes som och komma in ahh ärligt talat ingen kommentar.
Cyklade omkring och levde fan en stund, några snrungar planerade en attack mot sofis väska men vi lyckades rädda väskan haha! sen cyklade vi upp till gottfridsberg och tog en kaffe hos David, men det låg två jävla hundar o snorkla i trappuppgången så tog en stund innan vi vågade gå in. (hans grannar hade lämnat olåst så hundarna hade smitit ut)
sen så bar det hemåt efter ett stopp på macken i valla.
här har ni lite bilder från denna intressanta dag, faaaaaast alla är ju så jävla vidriga.

 

nu sitter vi här med varsin dator i knät och jag vill ha maaaaaaaaaat, sofi är fan snart mer datanörd än miiig! :)

xoxo carolina bricer

/Cbricer

lördag

2011-04-16 / 17:07:09
good afternooooon.

blev hårt igår , fast inte så bakis idag som tur är.
förfestade hemma hos jennifer med henne, becca, kimberly, isabell och Linnea, var jävligt kul faktiskt. Många sexfrågor kom upp, haha! sen blev det att tagga mot stan, mot plaza ofcourse. sen vet i fan vad som hände ärligt talat, lite bilder upp i ner men det var kul som fan iaf. kvällen slutade i ryyyd efter en lång vandring utan skor
nu sitter jag hos sofi med varsin dator i knät och bara stiiiirrar!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

hej på dig måndag!

2011-04-11 / 19:18:51
sovmorgon idag och det behövdes eftersom jag satt uppe och glodde på OC till klockan 3.. Började skolan klockan 12 men åkte in lite tidigare för att käka i skolan,. Sen blev det 3 timmars lektion om,, vet ifan typ sydafrika eller något. Samhällskunskap. Efter skolan skulle jag dra till försäkringskassan men det hade ju såklart stängt så jag och Becca chillade på stan en stund och kollade på folk hewheew. nu sitter jag hemma och ska upp på mitt rum snart och fortsätta mitt OC maraton,. personutredning och prov imorgon, men det jobbiga är att dom är samma tid, får se hur det går! hahah

xoxo carolina bricer
/Cbricer

hat/kärlek

2011-04-11 / 03:25:02
Varför är det så jävla mycket enklare att visa hat än kärlek?
att vara elak, ledsen, arg och hatisk mot någon är inga problem alls, men när man ska visa positiva känslor är  det så jävla mycket svårare. det tar liksom stopp och jag hejdar mig själv innan jag pratar, och sen går jag och bär på saker och döljer massa som bara får mig att må dåligt istället. Mycket lättare att hata än att älska!
/Cbricer

rolig helg

2011-04-10 / 20:43:55
fredagen var riktigt jävla, jag vet inte ärligt talat. tror kvällen började i beccas källare, men vi sparar den informationen tills, aa föralltid helt enkelt. Mot krogen då, en cykel, två fulla jävlar och ner för en lång bake. Det gick bra, vi överlevde faktiskt. Blev plaza, pitch och platå. men platå var ju riktigt jävla dött så där var vi väll bara en halvtimme eller något.. hahaha och sen vetifan men vi hamnade och vaknade i ekholmen dagen efter.
vi åkte till mig och satt och sola i ngn timme, det var fan sommarvärme då alltså helt sjukt. sen drog vi till josse och ja, chillade lite och sen drack vi några öl och helt plötsligt var vi på bussen tillbaka till stan. hel kväll på vårat kära plaza med massa roligt OCH skumt folk, hahah. sov på hotell, och becca sov i lobbyn ;) på en soffa, haha och vart hemskickad klockan 5 på morgonen. hahahahahah
sjuk helg!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

What are words - Chris Medina

2011-04-08 / 02:29:30
ryser när jag lyssnar <3

/Cbricer

om vi säger som såhär..

2011-04-07 / 20:13:19
The only things in life you regret are the risks you didn`t take!
/Cbricer

torsdagsmys

2011-04-07 / 20:08:54
Vaknade av att josefina ringde, och tur det för 10 minuter efter messar Gustav och skriver att han är på bussen till rese och att jag ska möta honom där, så det var bara kliva upp ur sängen och sminka mig lite fort och sen springa till bussen. Mötte upp idioten på resecentrum sen tog vi bussen tillsammans till stan och gick till ming. gratis är godast, och jag tror jag glömde säga tack tillochmed, gud vad dum jag är, haha. Men jävligt gott var det, inte lika gott sen och springa runt på stan och jaga solglasögon till honom med håll.. haha! vi kolla runt i lite affärer och han köpte något linne och ett par brillor. nice nice, sen följde jag med honom och möta upp någon kompis på ett fik för dom skulle åka och ta hål i öronen, sen tog jag bussen hem. gick ut och prata lite skit med lille jotta förut och sen en sväng till centrum, nu blir det att plugga lite, it's time!

 

xoxo carolina bricer
/Cbricer

since you've been gone..

2011-04-07 / 00:35:59
..i can do whatever i want, but nothing compares to you

Idag var jag i skolan, hade psykologi som jag förövrigt är jätte duktig i och jobbar nästan varje lektion! mycket stolt över mig själv faktiskt. Efter skolan åkte jag hem och käka och lämnade datorn sen åkte jag till lambohov. Rebecca och Josefin mötte mig i centrum och köpte cigg åt mig eftersom mitt legg är kvar hos sofi (mitt tredje hem) sen gick vi hem till josse och kolla lite tv medans hon och alex satt och kollade på lägenheter i skäggetorp. sen blev det kaffe och kedjerökning under fläkten! underbart att röka upp nästan ett helt paket alltså, haha! Josse försökte lära oss hur man flyttade ena ögat medans det andra kollade på näsan, becca gick in för det stenhårt! sen glodde vi på massa katter på youtube som gör roliga saker, omg jag tror jag dog där för ett ögonblick. seriöst, katter är dom trögaste och roligaste djur någonsin. kolla videon nedanför bara liksom HAHA herregud!

imorgon är det ledigt, men förmodligen ska jag till skolan ändå och prata med syon lite om högskolor och sen blir det att luncha med gustav. spännande, inte träffat honom så utanför skolan sen vi gjorde slut, men skönt att kunna prata igen som normalt folk, han är ju trots allt sjukt viktig för mig. men nu blir det the oc igen, glöm inte kolla videon! haha

/Cbricer

en liten dikt..

2011-04-06 / 02:35:49
..tänkte dela med mig av mina tankar i en liten dikt jag skrev för några veckor sen, de som känner mig förstår handlingen, och för de andra så enjoy :)

Hata mig aldrig vad du än gör
Förlåt för allt jag utsatt dig för
Jag önskar att jag var mer än perfekt
Att alla såg mig på ett bättre sätt
För då hade jag varit värd dig
Nu kommer du aldrig förlåta mig

Det sägs att tro, hopp och kärlek
Det sägs att lycka, sorg och svek
Att dessa 6 är livets lek
Jag har känt varje känsla man kan känna
Jag har känt mitt brustna hjärta bränna
Allt för en kille, allt för honom, och han är du
För mig är du underbar och oslagbar
För mig har du allt och är mer än mitt allt
du har trots skit stått ut med mig i år och dar.

Vi har alltid varit allt eller inget
Men du har alltid varit det ända i mitt sinne
Du har alltid betytt mest av alla
Och gång på gång har du fått mig att falla

För dig har jag gråtit
För dig har jag förlåtit
För dig har jag krossats
För dig har jag trotsat

Om jag kunde skulle jag glömma
Och alla saker från dig gömma
Men allt handlar om styrka och vilja
Men det ända jag gör är att trilla
Jag sitter på min gren
Utan att titta ner
Jag är rädd för världen utan dig vi min sida
Jag är rädd att utan dig inte kunna skina
Någon dag kommer du finna rätt
Då allting är på ett helt annat sätt
När den tiden är kommen är jag borta med vinden.
Därför vill jag tacka dig för den här underbara tiden. 



xoxo carolina bricer
/Cbricer

nattten sjunger för mig

2011-04-06 / 02:33:40
första gången som du ska tigga om förlåt, första gången som du är hopplöst kär.

det sägs att äkta kärlek aldrig tar slut och att äkta vänskap varar föralltid, jag tror på det så djupt att det blöder i hjärtat på mig när jag tänker tanken. ja har äkta vänskap, och har haft det, ibland omedvetet men för mestadels medvetet i 13 år. Sofi Danielsson heter hon och är det absolut bästa i mitt liv, hon får mina dåliga dagar att bli bra, hon får mina tårar till glädjetårar och hon får mitt brustna hjärta att läkas på ett jävligt bra sätt! vet inte vad jag skulle göra utan henne ärligt talat. Efter en vecka konstant med henne, då kan vi vara riktigt jävla less på varandra och irritera oss på allt den andre gör, men så fort jag är ifrån henne så saknar jag henne. Ingen, och då menar jag verkligen ingen har en sånn underbar vän! Men det roligaste av allt är att vi är som syskon, fast ändå som ett par, vi bråkar om knasiga saker men blir alltid sams, men någon konstig kombination finns det där. för hur som helst så är jag 110 %  säker på att hon på något sätt eller vis kommer finnas kvar vid min sida när döden tar mig.
and the part about love,. tänker inte ens gå in på det. Kärlek är underbart men det kan vara svår, av någon anledning har jag fallit för den kärleken som är kompliserad. Som man kan se i vissa serier, vi tar "the OC" som exempel. Ryan och Marissa, dom är det perfekta paret men det är alltid något som sabbar det när dom väl har varandra. jag tror helt enkelt att kärlek inte övervinner allt, hur äkta kärleken än är så pallar den inte saker som gör det jobbigt. det är synd, men även om man inte förblir ett par så kommer man ändå alltid vara det på något sätt. känslor som aldrig kommer försvinna och fram och tillbaka hela tiden, tillslut kommer något upp som gör att man förlorar varandra, men förr eller senare hittar man tillbaka till varandra. Kärlek är så jävla djupt och kompliserat och jag är så jävla fylld med känslor just nu så ja vet inte var jag ska ta vägen,.
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!