isprinsessan smälte

2011-12-30 / 01:29:49
Tårarna forsade ner och näsan bara rann. & jag trodde jag var känslokall, yeahright. Jag vet inte om jag gör rätt eller fel, vet inte om jag kommer ångra mig imorgon. Men så fort jag tänker på det så känner jag mig lättad. Och spyfärdig,, men det har nog med något annat att göra.. haha
Idag har det blivit stan med becca och någon polare till henne,, men jag har varit på rätt surt humör så.. ahh.. blev inte bättre nu på kvällen. Men saker brukar oftast lösa sig,.

xoxo
/Cbricer

its nighty nighty time

2011-12-29 / 01:40:49
Alltså, jag förstår inte känslorna jag känt på senaste tiden.  Hat blandat med kärlek, sorg blandat med glädje och saknad blandad med ilska. Jag kan inte bestämma mig vad jag vill, kan inte bestämma mig vad jag kan och kan verkligen inte bestämma mig hur jag ska göra för att bestämma mig för vad och varför och gud vad jobbigt det är. Det ända jag vet till hundra procent är att det finns en person i mitt liv som jag inte skulle välja bort för någonting i hela världen. Och att jag hatar den personen över allting, samtidigt som jag älskar den över allt. Det är dubbelmoral, jo jag vet!

Idag har det blivit en heldag på stan, möte på frivården, fika med cisella och lite shopping. Sen åkte vi hem till cisella och gjorde ingenting... Hon rensade sin garderob och jag gick med glädje med på att hjälpa till sålänge jag fick behålla det hon inte ville ha.. Hittade inte så mkt som jag ville ÄRVA hahahah, men lite ;) hihihihii nöjd tjej, ohja..

Imorgon blir det att dra ner till stan igen. är det mellandagsrea så äre ju det va,,. hihih. Och en sak till, jag hatar ginatricot.... Bajs.

nu ska jag se på en film, säkert jätte kass. men vad ska man göra?


xoxo
/Cbricer

Everyone turns out to be the person they swore they'd never become

2011-12-25 / 15:41:36
ikväll blir det utgång med tjejerna, Becca och jenniferär i stan och har hyrt hotellrum så där är förfesten ;) Julafton var riktigt mysigt faktiskt. Den slog de tidigare åren iaf, men det var ju inte svårslaget om man säger så. haha, deprimerad sjukhus och blabla :p
Iår blev det att vara hemme med cissi,mille,mamma och fredrik. :)
sov som en kung inatt också, eftersom jag gått upp så tidigt de senaste dagarna och somnat så jävla sent. SÅ DET VAR JÄVLIGT SKÖNT!!! nu ska jag hoppa in i en dusch och sen hämta tvätten, sen bär det av till sofi.




xoxo

/Cbricer

julafton

2011-12-24 / 09:36:38
jag och sofi gick löst på systemet igår, tror inte vi är bra för varandra där inne, men nu har vi iaf dricka till nyår klart :) lika bra och vara i god tid. hahaha!



Nu är det julafton då, Mille och mamma väckte mig och cissi för julfrukost och Mille är på dunderbra humör och halkar på sina legobitar ;) haha. Snart kommer tomten och lämnar paket hih. Alltid lika trevligt med jul. Puss

xoxo
/Cbricer

babbab

2011-12-24 / 01:30:21
if you love something set it free and if it comes back it was meant to be <3
/Cbricer

<3

2011-12-24 / 00:03:31
i feel nothing.

Ligger dyngtrött i soffan, funderar på att somna här. Det är så jävla skönt och somna i soffan, men det är hemskt att vakna där. hehe. Svårt och bestämma mig ;)
Ska väl kolla på mina kära avsnitt av Hannah Montana,,...... hihi
Imorgon är det Julafton, eller tekniskt sätt så är det julafton NU. Men jaja. Har varit och shoppat julklappar som attans idag. Hemslt vad det tar i plånboken, men det är ju roligare att ge bort och se hur glada folk blir än att köpa saker till sig själv? eller? haha ;) jaja, delade åsikter om det..
men skriver mer någon annan gång. trött påt nu.
pussdå

xoxo
/Cbricer

my past is my future

2011-12-23 / 23:49:27
jag kan inte tvinga fram känslor som inte går att känna
jag kan inte älska någon som jag bara skulle bränna
hur mycket jag än velat så skulle jag bara sårat
för det skulle aldrig någonsin finnas något att kalla vårat
jag är för öppen bortom dig och för stängd när du är nära
jag tror ärligt talat aldirg vi skulle blivit lyckligt kära
det jag brinner för i all evighet är något du aldrig hade kunnat ge
det jag aldrig kommer släppa är det förflutna som äger mitt hjärta
och när jag väl inser att det inte är något att ha kommer jag ångra att jag släppte någon som du
men det är en risk som jag är villig att ta sålänge det i mitt hjärta känns bra.
för är det något jag lärt mig under allt jag gått igenom är att du i hjärtat alltid måste känna efter innan du tar saker förgivet.

im sorry if i made you think i was something else than a freak.


du är det bästa jag har! <3

xoxo
/Cbricer

.'

2011-12-22 / 01:29:10
det är svårt att släppa det som var, när det är det som hållit mig vid liv de senaste 3 åren. Hur ska jag kunna släppa det och börja en helt annan saga med ett helt annat slut.. När jag går i mina skor här och vet säkert hur det är och vad som kan hända.. Jag behöver veta allt.. Men en dag så måste jag släppa det förflutna, äv en fast jag inte känner mig redo kanske nu är en bra tid.. Men jag släpper aldrig helt och det vet vi alla, det kommer jag aldrig någonsin göra.

Sometimes I wish he was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice say my name
Never wanted to say goodbye cause you make it hard to be faithful.

Nu är jag tillbaka i linköping igen,, sitter och hänger hemma hos pappa.. Vet inte ritkigt vad jag ska göra nu för det är verkligen INGET bra på tv och det är rätt tråkigt på facebook också. Känns som jag har en sjuk belastning på mig just nu,, funderar på och lätta på den lite, typ tänka på mig själv nu.. ta min smulpajsdeg och lägga mig i soffan.. sätta på en dvd kanske... vem vet.. Puss!!

Sitter på pappas dator så har inga roliga bilder, men hitta en på tre fula grisar :) varav två utav dom haft en helt underbar plats i mitt hjärta.. Bästa vänner som jag sent kommer glömma.. Och ibland kanske tiden hinner ikapp oss igen, men just nu börjar våra liv gå åt varsitt håll mer och mer, men jag älskar er! och det kommer jag göra föralltid! for sure.



xoxo
/Cbricer

natthäng

2011-12-19 / 02:40:28
Sometimes I wish he was you
I guess we really never moved on


Sitter i mantorp hos Sandra, med sofi och henne.. Klockan är alldeles för mkt för att vara vaken, men men. Det är ju jullov och ja, finns inte så mycket att göra på dagarna så skadar ju inte att sova bort dom. Speciellt inte när det är så sjukt mycket snö. Och kallt och blött. Orka. Gillar verkligen inte dessa blöta & kalla tider. Sitter här med min gitarr i knät och ett glasläsk och lyssnar på när sandra läser någon gammal dagbok för Sofi.. som sitter och hostar.. och nyss så hade vi vighetsövningar på sandras vardagsrumgolv.. Försökte se vem som var vigast eller något?! jag tror jag vred om hela mitt knää. så kommer väl inte kunna gå på en sissodär 2 veckor eller något nu, bara för att.. Ännu en anledning till att stanna innomhus ;) hihi..
Var i stan idag,, ikea en sväng och köpte julgranskulor till granen som jag och sandra var ute o högg ner igår natt hahahah! fyfan vad sköna vi är!!
xoxooxoxoxoox
/Cbricer

jag ska göra knäck!

2011-12-17 / 17:20:12
1 dl sirap, 1dl socker, 1 dl grädde. 8min micro, glasskål utan lock.  blandar. häller i hackade nötter. liten klick smör.
/Cbricer

rimforsaaaa

2011-12-16 / 17:23:42
Jaha.. Idag var det avslutning på Valla.. Sad sad sad. Kommer nästan sakna att gå i skolan nu. Och nästa termin blir vi nya klasser och vårat lilla fotogäng sprids ut på olika teman på den allmäna linjen. Jag och Matilda ska iaf hålla ihop på tema människa. Så blir nog en fortsatt galen tid med den pajasen på valla!
Det var en mysig avslutning med musik och sång och en brud som tyckte hon va snygg ;) haha.. hosthost, sen blev det rysk banantårta med Henrik och klassen.
Tog en fika med Fija på stan innan jag åkte hem och nu ska jag snart bege mig mot tornby för att följa med Gustav och köpa en kökslampa, haha. Sen blir det väl en chill kväll i Rimforsa om inte annat.. tvätta hörde jag något om.. haha kan bli kul.... ;)

Men ska väl äta upp mina mackor och sen pallra mig iväg till bussen.. PUSSEN


min fina kimberley! <3

xoxo
/Cbricer

godnatt

2011-12-16 / 00:38:13
just ja, påminn mig om jag ska börja träna! Ska på allvar ta tag i träningsskiten nu.. Funderar på och köra ett gympass imorgon. Och sen göra det varje jävla dag. För nu börjar jag bli riktigt missnöjd. Och jag har aldrig varit den som klagat över att jag är för tjock! Då jag alltid varit den smala.. långa,, och jätte smala.. hellre för smal än för tjock ärligt talat...
Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Godnatt!!


xoxo
/Cbricer

Jullov

2011-12-15 / 23:16:23

Härlig julfest på Valla, stressigt och oplanerat men det gick rätt okej ändå.. Fick några bra bilder på några som ställde upp så vi fick sysselsätta oss litegran! Var inte kvar så länge, men åt lite julskinka och gröt. Mycket gott. Längtar tills mamma köper hem en julskinka. Finns det någon underbara frukost en macka med julskinka och senap på? Det är fan i mig tveksamt... Jag har kommit fram till vad som är bra och dåligt med julen. Haha, har tråkigt så gjorde en liten fin något.. Men det är ju rätt tydligt att jag ÄLSKAR mat ;) eller vad säger ni..



haha nu var jag allt lite rolig ;)

xoxo

/Cbricer

don't buy it!

2011-12-15 / 23:04:23
Someway along this road of comlications
I hope to feel the way that you used to make me feel
Every bomp on the way is just for wastning time until the next come around
So make sure to let me go before I open my eyes
Don't buy the crap I tell you, I just want to be nice
i need you to know that it wasnt the same when i lost you
but time caught up on me and know I'm playing the hell out of you
just to have something to do, just making sure that my heart still refuse
just to get back the time that you made me lose

If you're looking for love and romance
boy, I'm dancing a hell of another dance
I'm keeping myself far away from that crap
so I dont end up once again, lonely and sad
I keep puttin on my disguise to make sure you don't see me through
to make sure you have no idea what Im capable of to do

xoxo
/Cbricer

torsdag!

2011-12-15 / 13:29:54
Tjoohooo .
Sitter i skolan, skriver en utvärdering på terminen. Sista dagen med lektioner, imorgon är det julavslutning och sen är det lov. Så underbart det ska bli, oh vad underbart. Det behöver jag, ihih och nästa termin blir det nya tag på tema människa, då jävlar ska jag plugga! Men tillbaka till nu.. I eftermiddag har vi "julmarknad" eller något liknande här på skolan. Så jag och Jolin ska hålla i porträttfotograferingen och sen blir det fika och gröt och sånt gott. Så var det någon jävla tomte eller något för barnen antar jag. Kommer ihåg att jag var på en sån här julfest på Valla för flera år sen när pappa gick här, då var det en trollkar som gjorde en hund av ballong till mig, kommer ihåg att jag var dölycklig i 5 veckor ;) haha!!
Men ser inte ut som att det blir någon trollkar iår inte!
haha, efter julfesten blir det väl att åka hem och vila ut sig inför sista dagen imorgon för att sedan kunna slappa galet i 3 veckor!
Igår spelade nicolas perry på alex gym så var där och kollade med kim, manni och sofi. var trevligt. sen fick jag sällskap på kvällen, mysmys! :)
Nu ska jag  photoshopa lite bilder så skriver mera sen. Pusspåstjärten
xoxo
/Cbricer

Lucia

2011-12-13 / 10:21:12
Nu var luciatåget avklarat och det gick väl som det gick. Vi blev en del iallafall, det ramlade in folk och ville vara med eller hade blivit påtvingade av oss andra och vara med typ sådär 10 minuter innan vi skulle börja. Men det gick helt okej, texterna satt inte som klister direkt. Jag lyckades värva en tomte och så fick vi en till tomte på köpet därefter, en lite annorlunda tomte som drog åt sig lite mer uppmärksamhet än oss andra två, vilket var bra då vi tippade omkring i samlingssalen och spejade och lyssnade ;)
Men det var roligt faktiskt. Nu äre kunskapstest om foto, vad vi lärt oss den här terminen. Får se hur det går! Och i eftermiddag så blir det att kolla på brorsan när han lussar som tomte, kommer bli gulligt tror jag!
nu ska jag fortsätta lyssna på min eric! <3
och här kommer bilder på mig, erik och jolin från Lucian.
xoxo
/Cbricer

godnatt

2011-12-13 / 00:32:12

I was hoping I would find true love along the broken road but I got lost.

Nu ska jag sova, det är dags.. Lussa imorgon i skolan,, kommer bli spännande, kommer nog kunna bjuda på en massa skratt både efter, innan och under tiden skulle jag tro.. haha.
skriver om hur det gick imorgon givetvis, och antagligen bilder också ;)

xoxo

/Cbricer

heart is refusing

2011-12-12 / 23:46:49
När hjärtat ger upp blir man känslokall
innerst inne vet man att det aldrig igen blir varmt
oftast kämpar man en aning för mycket
för man är rädd att gå miste om något som kunde blivit bättre
när hjärtat säger ifrån, vik av, ge upp, finns inget kvar
inget som är bra att ha
det värsta som finns är att se någon såras
se hur den går dag in, dag ut och plågas
Jag har själv varit den, själv gråtit mig till sömns
vaknat av tårar rinnandes för kinden
sminkat bort depprissionen och fejkat ett leende
man stänger av det som egentligen gör en glad
och lägger energi på det som förstör en totalt.
det är sjukt hur vi fungerar, det är sjukt hur vi kämpar för saker som oss skadar.

xoxo
/Cbricer

Feel alive

2011-12-12 / 13:53:37
I'm looking back in time what pressed to lead
Don't wanna drown in the past it was way to deep
I've been running around in circles
I wanna change how I live at a puzzle piece
Feel on the ground
I'm gonna try to be the best of me
Nobody's life is perfect

If I had the chance I'd press rewind
If I had the chance I'd make things right
There's no machines to change the time
Still we try to feel alive

I'm setting stones to rebuilt what's left of me
I see the signs on the road to my destiny
Sick of running around in circles
I'm gonna start drop in some hope melodies
That's all I need
I think I found my memorie
I'll never try to be miss perfect


bara fyra månader hihi, så möts vi igen min älskade boyfriend ;)))!

xoxo

/Cbricer

Ännu en måndag

2011-12-12 / 13:29:41
Godmorgon kära vänner!
Idag har jag en mycket bra dag med energi och lyckorus eller något i den stilen, vet inte riktigt vad det är med mig. Trots att det är måndag så mår jag jävlgt bra. Kanske är att den där jävla snön inte kommit än eller så är det tanken av att det är sista veckan i skolan innan jullovet som får mig upp på benen igen!
Har varit en mycket skön helg också förövrigt. Blev att Bowla med Sofi och Sandra i fredags och sandra var såklart värdelös ;) inte förvånad haha! Sen blev vi så fest sugna givetvis så blev en easy utgång efteråt. Rätt lugnt men mycket trevligt. En rolig efterfest bjöds på också med ett par killar som spelade gitarr som gudarna själv. Är det något som får mig att hålla käften så är det killar med gitarr i handen och som vet vad dom gör. Finns inget charmigare!
Och i lördags och söndags blev det soffhäng med film och snacks med min bästa sofi såklart. Igår drog vi ner på fettet lite och gottade oss med vindruvor och kex till "In time" och "Cinderella story 3". Den första jag nämnde nu är riktigt värd och se, mycket bra film med Justin Timberlake och Alex Pettyfer bland annat. Lite knäppt slut men annars bra! :)
Idag blir det att öva det lucia som är imorgon efter skolan och sen hem och hämta kläder för att sedan åka till gymmet för att jobba bort fettet som inte hör hemma på min kropp!!
då säger vi så då tills nästa gång jag orkar ta mig tid att skriva här, kan bli ikväll, kan bli imorgon, kan bli om 1 månad, men räkna med att det blir snart iaf!
så här smaskigt var det ja ;)
xoxo
/Cbricer

<3

2011-12-09 / 16:23:28
hejhejhejhejhej ,,

sitter hos pappa nu precis tryckt i mig en halv kebabpizza som var mycket god och saftig må jag säga. Igår blev det en sväng till Rimforsa som blev rätt lång. Tänkte dricka kaffe hos min kära vän Gustav som flyttat hemifrån. Jag var ju tvungen att komma och glo hur han bodde.. Hade väldigt svårt att tänka mig hur hans lägenhet skulle se ut, men blev nästan lite imponerad. Så blev en kväll där helt enklelt med lite gitarrspelande och sen tv med cola och ostbollar ;)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på för något skoj.. Försöker få tag på min vän Sofi men hon verkar ha fått cancer i fingrarna så hon inte kan svara på sms. Ska dra mig bort från datorn nu, börjar bli tråkigt.
Juste, jag har varit rökfri i 3 dagar.

xoxo
/Cbricer

här kommer alla känslorna

2011-12-06 / 10:06:54
Jag borde ha förstått det när du tittade bort att allting har ett slut och allt det vackra är kort.

Du borde sett hur underbart jag mådde, du borde lyssnat och anpassat dig efter vad jag tyckte
jag kanske säger att jag inte bryr mig och mina vänner tror att jag glömt dig
men ärligt talat, sitter jag ensam och tänker på hur det skulle varit om jag inte varit så impulsiv
tänker på hur det hade varit om det aldrig tagit slut och hur du hade sett på mig om jag varit mig själv från start
på grund av dig tvekar jag på min impulsivitet som alltid varit det starkaste jag haft
det som gjort mig till den jag är och att jag övervägde att förändra mig för dig får allting inom mig att vrida sig
saknar inte dig, saknar tanken av oss som fick mig upp på benen
är rädd att aldrig våga igen, är rädd för att den spärr jag nu har, alltid kommer att vara kvar.
xoxo
/Cbricer

kallt kallt kallt

2011-12-05 / 15:00:26
tralalala...
Sitter i skolan och redigerar mitt bildspel som tydligen ska visas upp för hela skolan på torsdag... obehagligt. Men jaja, jag tänker inte stå där och glo när folk kollar iaf, det är en sak som är säker haha. Somnade inte så skönt i natt. I soffan, vid typ 3. Så var rätt trött imorse men jag kom iväg. Har lovat mig själv att inte missa en ända lektion fram till jullovet nu. Skolan är betald också och det är en lättnad. Så nu kan jag spendera resten av pengarna hur fan jag vill utan att känna ångest över skulder.
Slutar om en timme ungefär och då blir det bussen direkt till ekholmen för och lägga mig i solariumet lite. Allt för lite värme i dessa kalla tider. Inte för att vara en idiot, men borde det inte vara snö nu? skumt.. Dom säger att det ska snöa i veckan, och helst vill jag ju inte ha snö än. Tycker det kan komma vid nyår och stanna januari februari så man kan götta sig med den ett tag, åka lite pulka och skidor, bygga sen ful snögubbe och kanske göra en gustavocarro crazyness och springa i underkläder och rulla i snön. Sen får den försvinna och vips så har man snöminnen för 11/12. Sen får det vara bra och bli sommar igen.. Det är väl typ så jag tänker om vintern. Klart det måste vara lite vinter,, men inte som förra året!
Nu ska jag väl lägga min fokus på skolarbetet igen så jag får något gjort. See yaaa!
älskar bilden, varm, men ändå så kall :)

xoxo
/Cbricer

Glory

2011-12-05 / 01:02:41

there will come a day when there'll be no pain
no heartbreaks, miseries or sorrows
there will come a day when there'll be no pain
no heartbreaks or worries about tomorrow
  "


/Cbricer

andra advent, fortfarande ingen snö..

2011-12-05 / 00:57:17

..inte för jag klagar, men man börjar ju undra...


Ni vet den här känslan man kan få ibland, rätt enkel och förklara faktiskt. Man vet inte vad man känner, vad man vill eller vad som är rätt. Den känslan får jag rätt ofta. För ett år sen hade jag gått i taket by now. Nu tänker jag såhär att jag skiter i vilket, skiter i vad jag känner och vad som är rätt och struntar fullständigt i vad jag vill med allt. Jag bara kör, en dag i taget, ett problem åt gången. låter som en plan, eller hur!

Idag har jag firats av släkten. Fick en fin klockan av farmor och Bengt och lite glas och Koppar av moster. Sen fick jag mest pengar. Vilket var behövligt i dessa tider. Så tack för en fin dag :)!
När människorna åkt hem så åkte jag till johannelund och åt upp det sista av cheesecaken med sofi och sandra. Sen tog jag en tupplur i sofis soffa ja, det är standard! oh vad skönt det var. Och är alltid lika underbar när jag vaknar. hihihihih
nu tänkte jag se, efter sååååå lång väntan och längtan, "in time". Hoppas det är bra, för mina förväntningar är höga som hus.

I didn't understand it until I realized I could lose it
I didn't care alot until I faced that it wont last forever
"det är lätt att vara efterklok"


min fina och jag <3



xoxo

/Cbricer

december

2011-12-01 / 23:06:39
God kväller mina kära vänner!

1 december,, nu är det vinter på riktigt. Äntligen har jag tagit fram vinterjackan också! kändes som det var dags.

Idag har varit en riktigt jävla lång dag (och jag här hungrig). Jag sov hos kimberley vilket innebär att jag sov i Rimforsa, och vilket innebar att jag åkte med dom inte till stan, vilket innebar att jag kom till skolan klockan halv 9 (började halv 11) Så jag tänkte att jag skulle sitta och plugga matte, jomen visst! Det gjorde jag så inte, jag somnade på bordet och sen satte jag mig vid datorn sista halvitmmen. Vi slutade fyra idag också vilket blev en väldigt väldigt lång dag i skolan då jag satt kvar med Jolin till klockan 5. Åkte sedan till pappa och hämtade gitarren sen hem till en kompis till honom och drack kaffe och fick lite gitarrtips :)
Sen var tanken att gå på tomtenatta med Sandra och Sofi, men min efterblivna jävla telefonjävel vägrade ladda och jag kan inte åka buss utan den för jag har fortfarande inte köpt något busskort. Så blev att stanna hemma istället, sen starta den förövrigt men sen dog den igen. OCH NUUUUU har jag fått igång den rackarn. (klockan 23.00) nödvändigt liksom. Kom på  mig själv nu också att jag inte varit i ekholmen något idag. FAN!!!!! :p hahahah

Om 1 timme är jag 20 år också för er som inte vet, men de flesta vet det för jag tycker om att tjata om det. haha, blir fest med mina finaste imorgon givetvis. Och vem ska handla på systemet då? JO JAG :) hihihi
nu ska jag gå ner och ta mig något att käka och sen blir det nog sängen ärligt talat ;)!


bilden tagen förra veckan.. jag menar.. det ser ju inte ut som det är december ute? inte för att vara gnällig eller efterbliven, men vart är snön?

xoxo
/Cbricer

kärlek är som en ros, det kan alltid göra ont :)

2011-12-01 / 22:55:51
the memories with you can never be erased
your place in my heart can no one replace
the time that we had was the time of my life
when you let me go you turned off every light
i hade left in my soul and my spirit you stole
memories are all that's left
the way i handled things back then wasn't cleft
if i were able to turn back the time
i would, cause breaking your heart should be a crime
doubting my feelings was stupid and wrong
you are the only person who ever made me strong
you were the only friend who could turn it all around
the connection we had, the unbreakeble bound
i threw it away for a one night stand.

xoxo
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!