Midsommar

2011-06-24 / 14:39:15

hallå där kött och blåbär, idag ska vi tale om hästar och inte vilka hästar somhelst utan flodhästar.

jag och sofi hade seriöst någon grov skada i våra såkallade hjärnor då vi låg och spela in videor på oss i sängen när vi skulle sova mitt i natten och låtsades att hennes nalle var vårat adotivbarn. Ja men gud, vi blev ju döpigga så efter det garvanfallen så har jag dygnat i två dar.
Midsommar idag, om man vill göra något kul ikväll så är det nog dags att ta en powernap!

syns, hörs, eller?

xoxo Carolina bricer

/Cbricer

onsdag

2011-06-22 / 14:21:29
lagom snabb, lagom trött, lagom hungrig..
mat står på schemat, frivården med. Allt annat sov jag bort, auutch!

det är äckligt kallt idag, hatar sverige. så typiskt svensk sommar. Det är några vidrigt varma veckor i maj, hela juni suger och sen blir det 3 soldagar i juli och när skolan börjar igen och allt sånt då blir det fint väder i några dagar igen! såååå typiskt.

Cecilia åkte iväg till kalvudden idag, så blir såklart att hälsa på henne någon dag i veckan och få tillbaka gamla minnen från när jag själv var där, bra som dåliga såklart! :)

men nu måste jag ta mig något och käka och slänga in mig själv i en dusch! puss

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

Champion

2011-06-22 / 01:47:58
some people have to learn
some people wait their turn
some people have to fight
some people give their lifes
some people, but not me
cause i was born a champion!


xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

love last forever

2011-06-22 / 01:02:55
Sitter här i soffan och glor, svettas och hostar ut mina inre organ. var i braskens med niklas och köpte cigg precis,, biltjuv alltså! haha jag är glad att jag lever, woho!
blir väll att slänga på en film och glo på nu och somna i soffan hihihihi mysigt.

såhär söt är jag idag! :)


när saker påminner mig om dig krampar det i magen
eller när folk nämner dig och säger underbara saker
jag vet att jag måste svälja det och le
jag vet att livet har så mycket mer att ge
men det är svårt att inse det när man kämpar
genom smärta som kanske aldrig kommer dämpas
när jag har mina vänner är jag oslagbar
du försvinner för några timmar och då mår jag bra
men så fort jag blir ensam, så fort jag ingen har
då tänker jag på dig och du underbar du var
då saknar jag din närhet och allting som du sa
en dag så kommer jag glömt hur smärtan kändes
den dagen tänker jag tillbaks och undrar hur allt brändes
men idag så står jag här, med vinden i mitt hår
och hoppas att de känslor jag har är borta om något år.
/Cbricer

bakisdag

2011-06-21 / 15:45:54
Blev inte som vi tänkt oss igår då. Vi åkte ner till rimforsa vid 8 tiden, anton kom och hämta oss, så åkte vi till statoil och köpte cigg och kolla och glass som vi insåg att vi inte ens var sugna på efter halva.. Så blev det och glo på någon film som dom sa var tydligen skiiiitbra, den var inte bra alls haha! efter filmen så skulle vi dra hem men kimmi ville ta ett stopp hos en kompis först så det gjorde vi och dom hade 3 box vin och 2 plattor öl som de skulle dricka upp på fyra pers och vi blev i stort sätt tvingade (vi låtsades bli iaf) att dricka vi med. Drack lite vin och några öl tills det slog slint i huvudet och våran sjuss åkte hem innan oss för att han skulle jobba, likaså skulle alla de som satt och drack, så efter några timmar började folk gå och lägga sig och vi hade inget och göra så vi började gå hemåt.. det är väll någon mil eller så hem till Kimmi från rimforsa och hon ville ta så ljuvliga genvägar genom skogar och sånt. Vi stannade vid sjökurvorna och där satt hon o prata i telefon och jag skulle driva med henne för jag var så uttråkad så jag sprang upp i skogen och gömde mig och när hon kom upp i skogen för och leta efter mig så började jag rulla omkring så hon inte skulle se mig? alltså,, hahhahaha. fyfan det var så kul.
Efter 3,5 timme var vi hemma igen och sängen var skönare än någonsin..
Imorse när vi vaknade upptäckte vi skrubbsår och rivsår på konstiga ställen på kroppen.. Måste vara från alla skillade tarzanhopp vi gjorde från sten till sten sista biten på vägen! :)

Snart blir det att lämna det ljuvliga landet och bege sig in mot staden igen, ska bara vara bakis lite till och kolla klart om en film och hon ska komma in någon jävla gång.. eller bajsa klart kanske jag ska säga! :)

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

mys i rimforsa

2011-06-20 / 18:13:22
hejhej,,

Nu ligger jag och Kimmi och försöker hitta någon som kan sjussa till rimforsa så vi kan sola och köpa cigg, fööööör att vi börjar få brist på cigg och brist på färg på kroppen (bleka som döingar).
Igår så bakade vi mkt god tacopaj, vill ni se? JA klart.



den var sjukt gå kan jag be och få tala om, och jag åt den till frukost också såklart.
Fast det värsta var när vi gick och la oss igår kväll för att kolla på film och kollade på en jävligt lång en, eller lång o lång, tillräckligt lång för att vi skulle bli sugna på något att äta igen. När filmen vvar slut och vi skulle gå in för att äta något var dörren låst och kimmi hade såklart ingen nyckel. Vi låg o svettades av förtvivlan och satte på en till film, och i den filmen så åt dom hela tiden vilket gjorde oss ännu mer förtvivlade haha.

Nu blir det väll att försöka ta sig in till rimforsa på något intressant sätt, blir väll att gå i värsta fall.. så blir det nog att stanna nere i rimforsa ikväll, vet inte riktigt vad vi ska göra. glo film eller något, bara chilla för det är det underbara med landet. chiiiiilllla!

Här kommer lite fina bilder från idag , mjaaaau


vi funderar på och starta catering eller något, för vi är så grymma på och laga mat. ser det inte sjukt gott ut eller? det var det:)


men självklart sugna på något mer så Kimmi gjorde smoothie och sen satte vi oss och solade!



somsagt,,, vi solade. söta va? ;)

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

bilder :)

2011-06-20 / 17:55:38








jätte söta bilder från platens i helgen! mycket vackra,, :)

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

chill i riffet

2011-06-19 / 19:38:02
Sitter ute hos kimberley, just nu ligger jag i hennes underbara säng med underbart täcke. Hon har styrt runt här inne i poolhuset och städat och haft sig medans jag legat och laddat ner filmer och kollat efter recept på tacopaj. Vi blev sugna på något med ost i, hehe. Var uppe och hälsade på hennes bror förut som fått en riktigt liten söt bebis. Men nu måste jag gå ut till henne så hon inte flippar för jag fastnade vid datorn,. Det blir filmkväll idag helt enkelt. Det är så underbart och vara här ute, fast det kunde ju iof varit liiite bättre väder, det skulle ju inte skada!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

The killers

2011-06-19 / 02:05:48
Asso gud. Jag älskaar Ashton kutcher över allt annat för han är så sjukt sexig och mmm, MEN jag tror det var den konstigaste film jag sett med honom, "the killers" hette den. Alltså, den började bra och den hade ju action, humor, romantik och så, men fan vad den spåra ur, jag blev ju helt störd av och kolla på den. Men jag tror man måste kolla på den för det går inte beskriva på vilket sätt den var cp. så varsegod, ladda ner. Det är ju värt och kolla på för hans utseende, annars.. nja, kanske. ALLA var mördare helt plötsligt, alltså ALLA ahahha :P

ska tigga till mig en cigarett nu och sen vänta på att pappa går och sover så jag kan kolla på en till film på hans dator. jag saknar min laptop som fan alltså, så fort jag har en inkomst ska jag köpa mig en det är en sak jag verkligen skaaaaaaaaa!

här får ni en riktigt snygg bild på min blivande man,, eller två!




raaaaaaawr <3

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

bildrejs

2011-06-18 / 17:17:42
glömde ju lägga upp lite fina bilder med min sjukligt grymma mobilkamera ifrån de senaste dagarna! haha njut av vad som kaanske syns på dessa sunkiga bilder :)


åkte ner till vattnet för att jag och becca skulle bada, men sen gjorde vi inte det.. ;pPpPPppPp


söta bönder är vi allihoppa, allihoppa :)


Gjorde kladdkaka somsagt, riktigt smaskigt jaja! :)

nu dog telefon helveten, så kan inte lägga upp mer bilder just nu, men det kommer, det kommer!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

sängliggar-dag

2011-06-18 / 16:40:14
skulle ju inte bli så, men så blev det så ändå? eller? inte fan vet jag.. haha,
Åkte ut till Rimforsa till Kimmi (som är kimberleys nya smeknamn btw, ALLA måste kalla henne för det!) det var riktigt mysigt, as always :) Lagade tacos och kladdkaka och sen tog vi ut hästarna, vilket tog år och dagar för dom ville inteeee lyssna på kimmi. Men när vi väl fick ut och in och ut så red vi ! eller jag och kimmi gjorde, becca blev mes och skylde på att hon hade bränt sig på en brännässla, haha tönt! och gissa vad vi gjorde efter att vi ridit? Jo vi åt igen hahah!
Igår blev det en utgång trots allt, förkröka lite nere hos anton i Rimforsa och sen åkte vi in till stan och fortsatte förfesta hos Jocki, sen blev det platens för en gångs skull och vi fastnade där inne också, trots att vi hade stämpel på både platå och pitch utöver platens liksom.. och fri inträde på alla ställena! det är nice ;) haha. drog till ekholmen och sov och nu är jag hemma hos mamma med en enstörig lillebror som var extremt långsam på att gå hem från ekholmen, tog typ 1 timme och det tar 5 min när man går själv i normaltakt.
Men så att, nu tänkte jag hoppa in i en dusch och fräsha till mig lite och sen vetifan vad som händer. Imorgon ska jag iaf till brestorp  med Kimmi har jag bestämt! hihi.

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

hörde jag lill- LÖRDAG?

2011-06-15 / 21:21:13
jajemänsan det är det idag jupp jupp, men nej jag ska inte dricka. nej nej nej nej nej nu får det vara noooooog! :) Ska in till stan alldeles strax och kolla på Kalle baah med Jennifer, Rebecca och Kimberley! kan bli kul och hänga i trädgårn på 9:ornas avslutningsdag liksom, kommer ju säkert inte vara några fjortisar där inte, eller småbarn. nejnej!

Skulle ju varit barnvakt åt Mille idag, men mamma messade mig när jag satt på bussen dit att det inte behövdes. Då blev jag ledsen, men fick vara barnvakt medans hon var o handlade iaf, haha!

skriver mer senare! Puss

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

Time for bed

2011-06-15 / 03:06:45
Nu har jag suttit och läst på designsidor och laddat ner massa olika designer till bloggen, men jag orkar inte fixa med det idag så får ha det som det är nu! och sen har jag blivit medlem på extremt många onödiga sidor också. haha fyfan!!
Klockan börjar bli mycket ser jag också så det kanske är dags att krypa sig till kojs, ögonen är som två fyrkanter som går i kors om det finns något vett i det. Jag lovar att jag ska fixa mer på designen i veckan!
men nu ska jag spela lite cityville bara, hehehe BESATT! och sen ska jag dejta kudden! Godnatt & Sov så sött, dröm om alla små kryp du mött.

tryck och bli medlem här också! :) lite gratis presentkort och så är ju inte fel.


xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

Just go with it

2011-06-15 / 01:58:33
Är du en lögnare? älskar du att mytta om roliga saker, eller lyssna på folks patetiska mytter? DÅ har jag en film här som du bara måste se. Så sjukt jävla bra. Och jag kan ju inte säga annat än att jag sedan långt tillbaka är ett adam sandler-fan och ett jennifer aniston-fan med och en film med båda och massa roliga mytter och påhittade historier som aaaaaaaldrig tar slut. extremt rolig!
här har ni trailern, riktigt värd, jag lovar och jag myttar inte, iallafall inte just nu! :)



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

nu är det...

2011-06-14 / 22:32:18

..dags för en rökpaus från mitt datasittande, och sen tillbaka till datorn, kanske hämta lite påfyllning av vatten och riskakor först. Gud vad roligt jag har. Men imorgon ska jag vara barnvakt åt Mille i ett par timmar, mysigt! hoppas han är på bra humör bara, ihihi!

When the friends are gone and all the parties over, we will still belong to eachother <3

här är lite bilder från studenten iaf, satte upp ngra på headern också, tyckte det var gulligt! :)

här har vi mig på flaket överlycklig för jag fick sopbubblor! ;) hahah


Ännu än överlycklig bild på mig med vicky, fick en flaska öl utan alkohol, men det fattade väll inte jag förens jag svept halva och märker att den smakar skit!




Jag och Gustav :)


Utspringet!

Mammi och jag, inte lika och jag ser inte alls ut som en 7 åring som mamma säger :(

Nej för att jag var jätte nykter verkligen!


xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

skitväder igen

2011-06-14 / 19:44:01
en helt vanlig tråkig måndagkväll... nej fan tisdag är det ju! :D

Jag och Sofi bestämde oss för att ta det lugnt igår tvätta och sen gå och bada på natten och sen åka hem och sova så vi kunde sola idag skapligt eftersom jag skulle iväg till frivården vid 2.
INGENTING gick som planerat.
Sofi och en idiot kom och hämta mig i ullis vid 4-5 tiden, då åkte vi in till stan, kom på oss själva, vad fan gör vi i stan? Så vi åkte hem till mig och drack cola och lämnade min packning och sen åkte vi till Sofi och tvättade. Det var 2 stora ikeabags, proppfulla. Det viktigaste var sängkläderna sa sofi så jag plockade bort alla dom och la ner dom i påsen. (Idioten har ungefär 20 kuddar så det var ganska mycket att plocka bort)
Efter alla maskiner och torktumlare och torkskåp är klart så går vi upp mot sofi för att packa in det. När jag sätter mig i sängen upptäcker jag att,, fan.. ehm, sofi jag glömde ta ner lakanet förut... "MEN FÖRHELVETE, DET VAR JU DET VIKTIGASTE!!!!" uuuuuuuups.. Och stängt vare nere i tvättstugan då ja. huhuh, så det var bara gilla läget o börja tragla på ett påslakan över madrassen i sängen ist. Gick ju sketabra :)
Sen äntligen kunde vi åka och bada, men istället för att bada direkt så åkte vi in till stan och helt plötsligt var vi på platå och helt plötsligt drack vi öl?! vafan hände liksom, där står vi på dansgolvet med jeans, linne och bikini under. En ful jävla fettig bulle på huvudet och garvar som fan ;) MEN SEN blev det bad i tinnis, och gud så skönt det var. typ 10000 gånger så skönt som cykelresan hem till johannelund var.
men det var inte allt. Imorsse då, sola? jo men tjena, mkt sol det var, vaknar klockan 1 får panik, kollar ut genom fönstret. Äsch, det är dåligt väder det gör inte så mycket. HELVETE frivården om 1 timme, kommer dit. "nej du ska inte vara här förens om en timme" du måste skämta med mig :)

NU är jag hemma i min ensamhet och tänker vara det hela kvällen,. för jag har inte direkt något val om vi säger så!



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

sommarlov!

2011-06-13 / 15:32:45
Gud vad skönt det är med sol, så underbart, så uuuunderbart!

Har suttit ute en stund men nu blir det att göra klart för och dra till stan och träffa sofi. Mamma och jag skulle kolla på panonormal activity 2 igår kväll, men dra åt helvete vad seg den var så jag somnade och vaknade klockan 4 imorse och kunde inte somna om. Så jag slog på en film och sen skrev jag in mig på arbetsförmedlingen och beställde ett personbevis att skicka till Skolan tillsammans med mina betyg från gymnasiet. Hoppas jag kommer in! :)
ikväll blir det cykeljakt med sofi och kanske våran årliga cykelrunda om vi har tid och ork över!



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

Nu börjar livet..

2011-06-12 / 19:25:57
..men frågan är var man ska börja?



Studentdagen var riktigt rolig faktiskt, var lite väl dragen ett tag kanske eller hela dagen kanske? ;) haha. Dagen började tidigt tidigt,. Någon jävla idiot messade mig tio över 3 mitt i natten så jag inte kunde somna om. Vid 6 var vi inne i stan och draqck champagne, sen var det fotograferingen och sen avslutningen i skolan. och utspring, och flakåkning och studentfika hemma och studentmiddag och sen krogen! :)

gårdagen spenderades med gustav, spöregn ute så blev en dags sängliggande, mycket mysigt.

Här kommer lite bilder från studenten och så! eller inte, det tog sånn jävla tid o ladda upp dom här, tar det en annan dag. :)

xoxo Carolina Bricer



/Cbricer

onsdag

2011-06-09 / 00:28:36
pulsen går i högvarv och hjärtat slår snart hål i skinnet. jag är så extremt trött att jag deckar på tangentbordet snart, jag blir dåligare och dåligare på att skriva desto mer in på sommaren vi kommer.
Så tillslut kommer det vara månader mellan alla inlägg.

Igår var vi vattenkriget här i Linköping, var riktigt jävla roligt faktiskt. BLÖTT och VARMT och MYCKET folk. På kvällen var det efterfesten på s2, vi var då alla mkt dragna och det slutade med att jag och becca satt på en brygga i johannelund med jotta och hans kompis. Vi skulle bada, men det blev aldrig så. TUR DET :) haha svinkallt.

idag har jag lämnat in papper på valla och varit med cisella, fixat dricka till studenten och imorgon ska jag in till stan o fixa det sista, på fredag gäller det!! ;)



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

SOL!!

2011-06-03 / 14:31:00

God eftermiddag, God  eftermiddag..

Sitter i skuggan ute hos Kimberley i Rimforsa, vi hade tänkt oss gå upp vid 9-10 för att lägga oss och steka hela dagen. MEN så blev det inte, för vi stängde av alarmet och gick inte upp förens vid 11, då placerade vi oss i varsin solstol med varsin cigg och en tillbringare med vattten. myycket nice, ´whoopwhoop!
Just nu väntar jag på att Kimb ska duscha klart så jag kan hoppa in och duscha av all jävla sololja, sen ska vi väll försöka fixa sjuss in till station och åka till stan för en rolig kväll med lite folk och lite alkohol.
förövrigt så har kimberley smittat mig så jag är sjukt snorig och asont i halsen, jag hatar henne!!!! vaknade i morse och fick ingen luft för jag var så täppt i näsan, hoppas det försvinner till studenten som är om EN JÄVLA VECKA!!!  wiiiiiiiiihoooo

Vi hörs då?!



hittade en söt bild på kimberley, hon blir säkert jätte glad att jag lägger upp bild på henne här. hoppas hon blir arg. hihihihihih så söt så <3

Xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

torsdag - bakisdag

2011-06-03 / 00:34:00
Tjaaa!

Är ute hos kimberley på landet. Igår var det studentmiddag och utgång med mina sötnosar, blev väldigt roligt tror jag haha. blev förfest hos jocki och sen mot stan. Satt och tog några öl på 55an och sen blev det plaza eftersom kön till Platens var vidrig och vi inte hade något tålamod till att stå i den jäveln. Vid ungefär 1 så stöter jag på en riktigt dragen gustav. Hade inget annat val än att ta med han hem eftersom han efter 10 minuter glömt bort när han träffat mig, haha. Så åkte hem och imorse när jag vaknade så hade han knappt fattat var han var!
Pappa bjöd på pizza, och det hördes när den kom för han snubblade och tappade allt hahha!!!

Efter en lång dags sängliggande och illamående så tog vi bussen och mötte kimberley och sen bussen ut hit. NU ska jag och min lilla turturduva kolla på film om hon pallrar sig till sängen någon jävla gång, imorgon blire sol och bad i poolen! PÖSSDÅ

xoxo carolina bricer
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!