söndag

2012-04-30 / 00:48:59
Sitter här i somvanligt i min soffa och ögonen går i kors på mig för jag är så fruktansvärt trött.. Ska sova snart. Tänkte bara uppdatera här och säga att Sandra har blivit värre än mig på bloggen.. Eller bättre kanske man säger. Vad vet jag? haha.. Hon skriver hela tin tycker jag och jag som tycker jag har varit så besatt av och dela med mig av mina känslor och tankar.. Jag har väl inte så mycket att säga nu helt enkelt. Allt är somvanligt liksom, livet rullar på i sin vanliga lilla takt och saker hänger kvar. Vissa lite lösare än innan och andra lite hårdare, men det är detsamma i stort sätt.
Idag vaknade jag och Sandra i stortsätt av att vi stressade iväg till en buss för att Lillsyrran och hennes kompis inte kom in på busfabriken utan målsman.. Haha, har glömt hur det var där när man inte fick göra något utan målsman vid sin sida. Det var tuffa tider det ;) men dom ska va glada att dom kan hänga på busis utan att få knäppa blickar som jag och mina vänner får när vi vill leka av oss lite där.. Liksom,, gratis leka? Klart vi kör.. Sofi gör iaf ;) hahaha

Men efter det blev det fotografering med Farfar, faster, pappa och kusinvitamin för att göra en tavla till gammelfarmor när hon fyller 90. Kände att jag blev väldigt snygg på alla bilder.. Bakis och dan! Sen så gick jag och käkade lite donken med Faster och Isak för att sedan bege mig mot johannelund och hänga lite med Sofi innan hon drog till jobbet.
Resten av denna ljuvliga söndag spenderades hos Anton med Sandra och Anders<3 men Anders satt med headset och spela pangpang med några polare, sandra & jag sprang till datorn titt som tätt och Anton drack grogg.. Socialaste är vi.. Men det är ju som det brukar. Fast jag älskart! :) Sen tog jag och Anders sista bussen. Såå nu är jag hemma här i min ensamhet och ska strax lägga mig. Valborg imorgon också. Nu ska vi välkomna in våren på riktigt. Men nyktert blir det.. Och det var inte igår jag var nykter på valborg inte. Men det kanske blir lite mys istället om jag har tur och det är ju inget jag säger emot!!! :) hihi

godnatt då gott folk.

xoxo
/Cbricer

Eric Saade!!

2012-04-25 / 22:52:35
Den här dagen tog precis priset för bästa dagen på länge.
Konserten var underbar och Eric var underbar som alltid! Men jag måste ju faktiskt säga att av FEM spelningar/konserter jag varit på med Eric, har 3 varit lam publik och de andra två har varit helt sjukt drag i publiken.. Det roliga är att de 3 utan drag är linköping.. SKÄMMS LINKÖPING! Men det var helt underbart ändå.
Men att det blev en bättre dag på många sätt och vis. Ibland krävs lite tålamod bara och en spark i arlset. Things come around liksom.



Imorgon kommer världens bästa Becca till linköping så blir att möta henne direkt när hon kliver av tåget och mysa lite med henne! Nu ska jag kolla på how i met your mother och mysa ner mig i soffan och bara fortsätta vara allmänt jävla glad!
/Cbricer

grattiis<3

2012-04-25 / 01:27:28
Grattis till min allra bästa vän på henne 21års dag!
Du vet att jag älskar dig, mest av allt så jag hoppas att du får en underbar dag, trots att du kommer sova! ;) <3



förlåt för bilden, men finns inget annat på den här datorn :)

xoxo
/Cbricer

sparks fly

2012-04-23 / 23:07:50

...and then they die :p
Never imagined it would end like this.



Det är hårt och det gör ont men varje minut blir det lättare och jag vet att jag har styrkan så jag klarar mig galant tillslut. Men jag säger bara en sak., När hjärtat säger ifrån låter jag det gå..
Sitter hemma hos pappa nu och bara glor in i datorn. Lyssnar på lite "carro"musik och bara softar. Ska väl gå och dra på en skitfilm och somna till om ett tag men tänkte slänga iväg ett sms till mex först och se om han vill prata med mig! Men han är ju så upptagen med den där jävla Gustav hela tiden och har aldrig tid med mig.. SUUUUUCK. Saknar dig så mycket ibland vännen:) När vi var som närmst mådde jag som bäst! Min mexie, kommer alltid vara min Mexie!


bild från 09.. Det var ett tag sen :)
bästa vän, alltid!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik.. Och jag älskar att Mamma la upp en låt jag gjort på guran på facebook och kul att folk skriver så snälla saker faktiskt. Fast jag är ju som jag är när det kommer till komplimanger :p haha! men tack ;)

xoxo

/Cbricer

Måndag I'm in hell

2012-04-23 / 08:53:13
Och så var det måndag igen, jävla skit också!
Sitter i skolan nu, alldeles för tidigt.. Hela 20 minuter innan det ljuvliga måndagspasset av matte. Synd att jag glömde min mattebok? verkligen skit tråkigt.. Vad ska jag göra nu hela den timmen. Dö lite kanske? Skulle vara skönt. Eller typ sova.. Då jag bara sovit 3 timmar inatt. Ibland suger livet riktigt hårt MEN och andra sidan är det sol idag och det får mig att må lite bättre iaf. Men som jag brukar säga. Fix my heart and move on.. Har ju inte varit några svårigheter för mig förut. Men det känns annorlunda. Känns så skumt. Men så att säge.. Måndag vare ja. Blir och åka hem till Pappsen efter skolan och ockupera hans telefon! heheh

Nu ska jag spela lite bubble witch saga och sen vänta på fikat så jag kan häva i mig 15 kaffekoppar! Hörs sen.

xoxo
/Cbricer

vill ha sommar!

2012-04-22 / 18:03:07




Fan vad jag längtar till sommaren nu alltså!! Glo vad jävla brun jag var.. Fast de bilderna är ju iof från i höstas.. MEN ÄNDÅÅÅ. Synd att jag inte hade ett fett jobb då så man kunde dra utomlands.. Vore ju inte helt fel. Skita i skolan och dra till turkiet i 2 månader? Skulle funka för mig. Men nej. Fast måste se det från den positva sidan. Inte så långt kvar av skolan trots allt.. 2 månader. Det pallar jag. Sen lov. Sen är jag fan i mig klar :P time to die ungefär! nu ska jag dra. Pussss

xoxo
/Cbricer

I heart questionmark

2012-04-22 / 17:45:50
Ja här är inlägget du letar efter och ja det är klart jag måste skriva av mig.. Det kan ingen ta ifrån mig. Har alltid varit min terapi & jag skiter fullständigt i vad folk tycker och säger om det. Det finns tre saker som får mig att må bra när jag är deprimerad. Ett är min gitarr, den är seriöst mitt allt! Sen har vi att skriva av sig och sen kommer mina taylor swift & jesse mccartney depplåtar som har en hel rada med problem på sig! Men det jag mår bra av är ju det jag ska uppskatta mest.
Nu mår jag skit rent utsagt, men försöker se det positva i allt fast det är svårt. Utav någonting dåligt kommer något bra, allways? eller.. Nu har jag i förlorat två personer som betytt sjukt mycket inom loppet på 6 månader. Känns rätt surt och skulle ju ändra på så mycket om jag kunde. Iaf angående den ena, inga namn nämnda :)
Önskar att saker och ting hade varit annorlunda men jag hade saker som inte var avklarade när du kom in i mitt liv och jag hade ingen aning om hur jag skulle känna och tänka inom ett par månader då. Jag var korkad och tänkte bara på mig själv & skulle jag kunna spola tillbaka tiden så skulle jag göra det. Jag vet att du läser det här och du kanske blir irriterad för jag skriver här men bli inte det. Se det som bekräftelse ännu en gång på att jag verkligen respekterade dig och ville att det skulle vara bra. Jag ville lida för att jag sårade dig och jag ville fortsätta. Men vem vill kämpa för något som handlar om två, när bara en har viljan? Förlåt för att jag gjorde som jag gjorde, yttligare en gång. Jag älskar dig, det gör jag.. och kommer fortsätta göra det och kanske, kanske du kan förlåta mig någongång. Jag kommer finnas här iaf. Och jag vill inte vara din ovän, tycker om dig för mycket och fan vad jag kommer sakna dig. Jag lovade mig själv att inte gråta över sånt här igen.. Men ja,,vad säger man.. Det blir aldrig som man tänkt sig.

Nu blir det att åka tillbaka till Sofi för alonetime då hon åker och jobbar ikväll.. Men det är väl vad jag behöver just nu kanske. Försöka tänka på annat och bara va lite. Tack för du är en sånn underbar vän också Sofi Danielsson. Vet inte vad jag skulle göra utan dig ärligt talat. Du finns alltid där och du är guldvärd! <3
over and out..



xoxo
/Cbricer

Fredag!

2012-04-20 / 16:36:44

"Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
försöker visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska någon, som har älskat någon förut"

Ja det är ett dilemma det där ;)
Fredag var det ja.. Så jävla underbart.. Och den här helgen blir det kvalitetstid med bästa vän! Och ikväll blir det bio.. American pie reunion.. Den verkar ju sjukt bra och har bara hört bra om den så det ska bli kul. Så ja, det blir helt enkelt en riktigt myshelg. Underbart!
Vädret är kanske inte så mycket att hurra över men vi får väl hoppas att det blir bättre snart.. Skulle bli lite varmare imorgon iaf, sen får man ju hoppas att det inte regnar ifall vi ska åka och kolla på Anders match.. Men att.. finns ju paraply.. Men är det kallt då får det bli ngn annan gång ;) haha.. Så typiskt aprilväder.. Men jag vill ha SOOOOOL. Mår så jävla dåligt psykiskt av detta pissväder!
Nu ska jag ta mig något att äta, pilla lite på guran och sen så blir det väl att möta min snygging strax hoppas jag om hon inte somnat!

xoxo

/Cbricer

you were allways there

2012-04-19 / 14:11:16
Såååja,,, sista tåget har gått och jag blickar framåt. Right? Men det var ju så det alltid skulle vara eller hur. Ta alltid dig själv i första hand och måste du välja, välj det du mår bäst av. Vilket i mina fall oftast är mig själv. För vem mår inte bäst av att vara egoistisk? Jag menar,, statiskerna skulle ju inte säga emot mig i detta fall. Om man tar allt för sig själv hela tiden så mår man bättre.. Sen kanske man inte har några vänner kvar i slutändan så man behöver ju inte vara största bitchen hela tiden.. bara ibland(A)

Sitter och pillar på gitarren lite i hopp om att bättre tider ska komma och knacka på dörren.. Funderar på en runda på stan idag och sen ett hårt gympass för och få hjärnan ur fokus lite, eller in fokus? whatever you like..
Jag tror också att min kära klasskamrat MATILDA har börjat ignorera mig:)

Igår kväll så hade jag tvättstugan ifrån en ja 5 till 10 kanske, riktigt härlig onsdagssysselsättning. Men kvällens höjdpunkt var nog att mamma googlade storleken på ett fotbollsmål för att verka lite smart på facebook... för och vara exakt så lät det såhär. "vissa kvinnliga hjärnor har svårt o förstå fullt ut hur man med en boll kan missa en öppning på 7,32x2,44 m o träffa en liten stolpe istället!"
Med syfte till Chelsea matchen givetvis. hehehhe. Så go så go. Men nu blir jag smsspammad så kanske bäst och göra sig redo för att gå. pussen!


old pic

xoxo
/Cbricer

onsdag

2012-04-18 / 16:15:44
Så jävla awesome då, Iphone 4s på ingång och jag är typ lyckligast i världen. Hur länge har jag inte väntat nu liksom? jo,, flera år. Men livet är hårt när man inte kan ställa sig på abonemang eller delbetalning.. Men en snäll mamma som gick och övertala så blev det perfa..
Nu sitter jag och häckar här,, har bakat kokostoppar bara för att göra något och ska snart ta en promenad tänkte jag,, behövs :) sen kanske dra iväg till gymmet.. Och sola givetvis.. Flera dagar sen nu!

I tried so hard to push you away that I ended up beging you to stay..

xoxo
/Cbricer

puss

2012-04-15 / 15:50:43
Tjooooooo!

Hemkommen från "landet" där jag spenderat denna helg,, Grillat och tvmys och så har det blitt. Men nu är det som så att sista dagen av påsklovet är kommen och imorgon börjar helvetet igen. Jag är såååå orklös. Men inte långt kvar till sommarlov så det kanske går ändå! Nu bär det snart av till Sofi för lite fika huhu. Sen hem till pappsen :) hörs.

xoxo
/Cbricer

torsdag!

2012-04-12 / 18:34:36

Skiter i vilket just nu, jag orkar fan inte bry mig mer. Som man behandlar blir man behandlad själv.  Det känns som det ända jag gör är och be om ursäkt för sånt jag inte har en jävla anledning till att be om ursäkt för. Så ärligt talat. SKITER IT!!

Sitter hos anton med sandra, han har åkt iväg på något möte med fotbollen i sturefors så vi hänger här sålänge. Sandra ligger och segar i soffan till bigbrother och jag sitter här och kokar av ilska och seriöst. Det var sista gången jag bad om ursäkt idag. Jag brukar ha en anledning till det för jag brukar göra fel. Men nu är det tamefan nog. Jag gör ingenting fel. Jag är bara låg och ja.. undra varför... Jag kan inte , jag fixart inte..

xoxo

/Cbricer

natti natti

2012-04-11 / 01:53:43

Det är sjukt hur lite som krävs för att riva upp gamla sår, men det som är sjukast är hur det kan ha gått så lång tid och så mycket som hänt och ändå är bandet detsamma. Ingenting har förändrats. Kommer det någonsin att göra det? är det bra eller är det dåligt? Hur ska jag veta det.

Har jag gjort bort mig nu. Har jag gett mig in på saker och ting som jag egentligen inte är redo för?
Har jag någonsin vetat vad jag är redo för eller kommer jag alltid vara en impulsiv kärring som förlorar allt som betyder mycket för saker som inte betyder ett piss.. Det ända jag vet just nu är att de vänner jag har är de bästa man kan ha. Och dem ska jag ta vara på vad som än händer och vad jag än gör i mitt liv. För vad dom har gjort för mig.. Det kan jag aldrig betala tillbaka. Jag har de absolut bästa! Så för er som snackar så jävla mycket skit. Keep it up, sålänge mina änglar står vid min sida finns ingenting som kan dra ner mig under jorden :)

blev ett kimberley häng ikväll.. ELLER? njaaaa. Hon decka ju efter att ha toktryckt i sig halva chipsskålen, en burk dipp och några glas cider.. (alkoholfri) Halva filmen hade gått sen börja hon mummla i sömnen. Kul sällskap va? jovars.. haha :) nej hon var mysig innan. eller något. kanske. vet inte riktigt. Nu börjar hon snarka också. feeejnt. Kanske ska väcka na snart så vi kan gå upp och lägga oss. Ska upp tidigt imorgon och åka på lite ärenden. Börjar med AF.
Det bästa med allt. Bara för att hoppa från ämnet totalt. Vetskapet om att du fortfarande inte tror på mig, gör mig så jävla mycket starkare till att bevisa motsatsen. Jag kan allt om jag vill. Det vet jag, men inte du. And that's a shame.
Och en annan grej bara..
Tog upp det för några inlägg sen. Du behöver inte känna dig träffad för du vet inte att jag menar dig. Fast hade du varit smart så hade du vetat det. Men du är rätt jävla korkad så du fattar inte att jag menar dig och nu tänker du som läser.. hmmm, undra om hon menar mig.. säkert mig hon menar, men vet du vad? Duuuu vet inte. Men iaf.. DU kan fortsätta vad du styr med, vad det nu är.. Söker bekräftelse? är ett ashole? men du vet att ett steg åt fel håll så jävlar. Asso, jag ger igen 300 gånger så mycket hårdare. Och jag har redan skjutit iväg mitt varningsskott.. Du är korkad om du missade det. Nej just det,. Du var ju korkad.. Men det finns ingen chans i världen att en människa är så hjärndöd. Over and Out.

XoXo

/Cbricer

måndag

2012-04-09 / 23:59:21
Godkväll :)

Kom precis hem från Anton, första måndagen på Påsklovet, känns awesome! en hel vecka ledighet att se fram emot och jag kan inte må bättre, det är precis vad jag behövde!
Helgen har varit bra. I lördags satt jag hemma iof hela dagen utan snus och var så fruktansvärt jävla låg så jag började nästan gråta när mamma sa att hon skulle åka till Helena. Haha, då är det illa :)
Men på kvällen så åkte jag in till stan och mötte upp Sandra så gick vi och tog några öl med sabbie och sen kom becca & jennifer också, hihi. Hittade Sandra sovandes i min säng på natten sen när jag kom hem, av någon anledning hann hon före! ;) haha.
I söndags, alltså igår haha. Satt hemma, var lite seg men efter en dusch och lite käk rakt ur grytan så kände jag mig levande igen. Åkte till en efterlängtad pojkvän och kollade på bingolotto, eller ja, dom spelade och jag kollade på. Shit, har inte spelat bingolotto sen Mormor levde förfan. Kommer antagligen inte göra det igen heller. Fattar inte, meningslöst? man blir ju bara arg :P haha. Sen blev det mysssssssss iaf och idag följde jag med och kollade på hans match långt bort och spöregn. Mina tår frös till is men jag lever!
Nu blir det film och mys med min flickvän istället, hon duger hon med. Dock myser jag hellre med den manlige ;) haha.

xoxo
/Cbricer

fredag

2012-04-06 / 22:56:49
Tjoooo

Sitter och softar med Sandra & på nedervåningen är det fullt ös.. Rullar tummarna här uppe typ och väntar på att dom ska dra så vi kan gå ner och häcka vid tvn och dricka rödvin ;) haha.
Men jag och sandra har suttit och diskuterat något väldigt intressant, Asso när det kommer till det här med och vara otrogen och sånt tjafs. Alltid samma fråga iof när det kommer till otrohet. Var går gränsen liksom? Alla definerar så himla olika. Vissa tycker det är vid puss andra vid sex. Men hallå? Jag tycker fan att man kan vara verbalt otrogen med. Asso om jag är tillsammans med en kille och typ pratar med en annan om att jag vill ligga med honom och typ massa dirty snack. Är inte det otrohet då? Jo det tycker jag. Sen kanske det är mildare än och gå och ligga med någon. Men men svinigt som svinigt. Och nu låter jag som en ängel som aldrig har gjort något dumt mot någon jag varit tillsammans med. Mm jo tjena. Fast därimot har jag fått fan för mina tabbar och ångrar nästan allt. Sen finns det ju as som förtjänar det värsta också. Och det är dom jävla idioterna som man sätter sig på knä framför och verkligen visar hur ångerfylld man är och sen får en ren höger tillbaka genom att höra från annat håll att den gått och gjort värre saker bara inte berättat det? Ska man nu vara ett svin så kan man väl vara ett ärligt sådant iaf?

xoxo
/Cbricer

pusss

2012-04-06 / 16:50:57
ibland kan det värsta vända med..

Jävligt underbar kväll igår på Harrys. Körde all in med mina fina tjejor :) Sabbie, Rebecca, Jennifer, Sandra och lille jennifer. Sabbie och jag sprang omkring hela kvällen och väntade på att få sjunga karaoke. Det var ju en höjdare så att säga!
Förfestade i stan hos någon crille :) som blev alldeles för fuller så fick dra ut lite senare än planerat. Älskade Jennifer fick sin önskan uppfylld. Att festa OCH ta en bild med the one and only Jockiboii.. Stolt tjej hon var så att säge ;)
Träffade mycket roligt folk måste jag säga. Och efter stängning blev det lite kaos på kebabbaren. Har ett fint strypmärke efter en turkjävel tagit strypgrepp på mig. Bordar och stolar bara välte. Men eftersom jag är stammis på kebabbaren så tog dom vårt parti och vi är fortfarande välkomna där, men det var ju inte vi som gjorde något fel.. Och sen så blir man kallad rasist? Är det konstigt att man blir rasist när folk beter sig sådär eller? Nej det är fan inte konstigt. Jävla idioter. Nu ska jag dö i några timmar och förr eller senare ska man väl bli människa igen..
Så hörs då


xoxo
/Cbricer

pain.

2012-04-04 / 14:23:20
Lately nothing I do ever seems to please you
And maybe turning my back would be that much easier
Cause hurtful words are all that we exchange
But I can't watch you walk away

Can I forget about the way it feels to touch you?
And all about the good times that we've been through
Could I wake up without you every day?
Would I let you walk away?

No, I can't learn to live without
And I can't give up on us now

Oh, I know I could say we're through
And tell myself I'm over you
But even if I made a vow
I promise not to miss you now
And try to hide the truth inside
I'd fail cause I, I just can't live a lie

/Cbricer

I wont give up, I never do.

2012-04-03 / 23:47:37
Dont tell me love is something you won't try again,
thats just not true.
But baby right now maybe what you needs a friend,
well im here for you.
I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And I won't change my mind, no I'll see you through,
and I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up on you.

You need someone who knows you from the inside out,

the way I do.
I've seen you walk the wire never looking down,
I believe in you.
I will be by your side, if ever you fall deep in the dead of night,
whenever you call.
And I won't change my mind, no I'll see you through,
and I won't give up,
no I won't give up,
I won't give up on you.


jag älskar dig

xoxo
/Cbricer

godkväll

2012-04-03 / 22:10:25
Sitter hos pappsen min och häckar vid hans dator!

Idag har varit en lång dag känns det som. Gick till Frivården för möte idag and guess what. Det var inställt. Herregud. Stressade som en get för jag var försenad sen när jag sitter där och väntar kommer det in en kille och säger till i receptionen att han ska träffa samma person som mig. Så när hon kom ut så lät det typ " Carolina,, det har visst blivit något fel. Du ska vara här i morgon och inte idag." Ja men uuuursäkta mig för jag var ute i god tid och kom 24 timmar för tidigt då! ;) haha
Sen blev det lunch på stan och sen gick jag och Sandra till tannefors och drack kaffe och pratade lite skit med Anna, hämtade kameran som jag visst råkade glömma i Sturefors. Wops. Men nu har jag min älskling igen så kanske dyker upp någon bild eller två från helgen när jag orkar ;)
Pappa har bjudit på Pizza och så har det blivit lite hockey här på på kvällskvisten, haha. Skönt att Färjestad är ute då. Inge mer guld till er! nej nu får det vara nog. Men får hoppas att nästa match går lite bättre för Aik därimot. 8 - 2, det är ju utklassning förfanken. INTE OKEJ!!

Men men, ska väl dö lite i soffan strax. Blir och sova tidigt ikväll så jag orkar med sista dagen innan lov imorgon! Så jävla underbart med en veckas ledighet sen. Det behövs känner jag!!



Sometimes I wish things could be like they used to be, when I had a say in everything.
xoxo
/Cbricer

puss

2012-04-03 / 14:19:25
What's the point in waiting for things to come around when it feels like it's to no purpose..

Nu drar jag till frivården och snackar skit om trååkiga saker och ser om det gör mitt liv till något bättre för denna dag :)
/Cbricer

tisdag

2012-04-03 / 11:14:35
Jävla kuk på all den här skiten, är så jävla skoltrött att jag bara vill hugga mig själv med en kniv och bara vriiiiida om! Orkar inte bry mig om något just nu känner jag. Men snart är det sommar och det är väll något att se fram emot. Bubububububububububu :)
Och den 25 april får jag äntligen se min älskling! Can't wait. Ska bli så jäääääävla roligt.. Har längtat sen september förra året då vi var nere i Höör. Haha, skånes håla. Men fan vad det var värt varenda sekund ståendes där.
Idag är jag bara helt sjukt trött och vill bara gå och lägga mig och sova typ .
Men det blir matteplugg hos farsan ikväll . eller något?
hörs?

It's painfull cause I want you so. 

xoxo
/Cbricer

helvetes måndag :)

2012-04-02 / 17:52:48

MÅNDAG
Nya vecka, nya möjligheter var det ja?
Kan ju börja med att säga som såhär, varför ska jag lägga ner tid på det när du inte gör det? Hmm,, nej det tänker jag inte göra. Så nu skiter vi i det tillsvidare :)
Och min andra fråga.. Varför är det så att måndagar är första dagen,, tröttaste dagen,, men ändå ska den förbannade dagen vara längst i skolan? Hur tänkte ni där då undrar jag..
AJA!
Helgen har varit helt okej.
Fredagen spenderades hemma faktiskt.. Eller ja, nästan iaf. Jag var så jävla slutkörd.. Träffade Sanna runt lunch och käka kebab och snacka lite skit om frivården men resten av dagen blev jag soffsittandes. Sen framåt tio-elva på kvällen pallrade jag mig iväg till Mantorp och deckade som en gris med grisen tätt intill :)<3
I lördags vaknade vi upp med 27 missade samtal av våran kära Anton som ville ha sällskap på stan. Vi hade tydligen bestämt tid med honom också bara det att vi råkade glömma bort det så allt blev lite stressigt och si och så men det löste sig ändå! Handlade det sista för maskerade och grejade sen åkte jag och Sandra till Anna och gjorde oss iordning. Nej men gud vad fina vi blev. Sandra var svart/grå hårig och Anna,, ja vad ska man säga. Det skulle varit vitt iaf. Det räcker ju att säga det :D haha. Nej men vi blev så fina så. Rolig kväll må jag säga trots att det blev lite för mycket av de goa somvanligt kan jag inte hålla fingrarna från den där förbaskade spriten. Men ingenting gick åt helvete denna gång. Kanske tvärtom? who knows.
Vaknadeee på söndag och mådde skit, och så får man höra allt pinsamt man sagt och gjort och det är då jag gräver ner mig under jorden och dör lite! menmen. Somsagt.. Helgen är slut, denna vecka bjur endast på 3 skoldagar, varav en är avklarad. 2 to go!
Oj vilket jävla inlägg det blev idag då. Ni ser. Jag kan när jag vill ;) hahah
Ska väl återgå till vad jag gjorde innan jag börja skriva här. INGENTING! Skkööööönt.



strong is to show weakness and weakness is life.

xoxo

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!