sömnig dag

2012-06-27 / 19:07:08
blogg.se har ändrat sin design och tycker väll säkert det är jätte mycket bättre. Men då vet jag en som inte håller med om det och det är jag. Så jävla fult och fattar inte ett piss. Så för er som bryr er och läser mina meninglösa inlägg.. Jag uppdaterar skit just nu , jag vet. Men jag skyller på att jag inte har något att skriva om. För ärligt talat. Det ända det skulle stå i min blogg just nu om jag skrev varje dag vad jag gjort är typ. Idag har jag kollat på fotboll.. idag har jag varit i sturefors och spelat på min telefon.. Idag har jag varit hemma.. Idag har jag varit hemma.. Idag har jag gått till ekholmen och köpt cigg och idag har jag varit i sturefors.. HAHA, inte så intressant eller hur??

Men IDAG är jag faktiskt hos pappsen och softar. Hoppas han tänkt laga mat åt mig för jag börjar bli hungrig. Är sinnesjukt seg idag så orkar nog inte göra något ansträngande men det är ju fotboll ikväll så behöver inte göra så mycket anträngande.. Blev väckt sjukt tidigt imorse så inte konstigt jag mår skit. Anders har besök från USA och idag skulle dom åka till stockholm över dagen, så kl 8 körde dom hem mig.. Och jag är ju universums piggaste vid den tiden.. eller... hehe
 
Xoxo
 
 
fan jag vill färga håret.. Men vågar inte! :/ det suger. Sen är det lite sjukt också med tanke på förr.. Jag färgade håret hej vilt från blondt till svart till rött till blondt igen och nu vågar jag inte ens lägga i lite slingor ifall det blir fel. Vad har hänt med mig? och jag som trodde jag redan var mesigast i världen.. Nej men det gick visst att bli mesigare..
/Cbricer

lovely

2012-06-24 / 16:24:27
Jag älskar att känna så här, finns ingen underbarare känsla! Och jag kan vara ärlig och säga att jag faktiskt aldrig varit så glad med någon! Det känns skönt, känns perfekt faktiskt :) hihihi
 
Sitter och fördriver lite tid vid datorn, ska snart åka till johannelund och umgås med Sandra lajte! Så får vi väll se vad vi hittar på. Ska inte åka till Mantorp ikväll iaf haha. För imorgon väntar ärenden i linköping!
Midsommar firades i Motala hos Sandras familj, blev vin och mat och ännu mera mat, lite kubb spelande och fotboll.. Riktigt trevligt faktiskt och kändes skönt att inte vakna upp med världens huvudvärk..
Igårkväll när vi kom till linköping så åkte jag direkt till Sturefors. Anders familj har besök från USA nu i en vecka så dom var där ute och firade midsommar i regnet! ;) Sen stannade jag över natten och nu är jag här ja.. haha
 
Här är en fin fin bild på två fina människor från midsommar! :)
 
 
Xoxo
/Cbricer

God morgon

2012-06-17 / 11:40:29

Tar en morgonpigg och tjuter lite över att det fortfarande är skitväder, när ska det bli sommar på riktigt???
Idag ska jag ut till sturefors och gira älskling som fyllde år i fredags så blir väll att stanna där ikväll med :)
Helgen har spenderats mestadels med beccs, fredags var det fotboll och utgång och igår tog vi det lugnt här hemma :)

Xoxo

/Cbricer

puss

2012-06-14 / 23:36:33
Man kan ju inte alltid vara helt säker på allt, man måste ju tvivla lite för att känna att det verkligen är rätt.. eller är jag helt ute och cyklar? Jag tror att lite tvivel gör som man tror på det starkare när det väl känns rätt. Sen tvekar aldrig hjärtat, utan det är bara tankarna som rör till det lite ibland.

Sitter här och tröttistänker som vanligt, funderar på om jag ska sova eller om jag ska se på en film,, beslutsångest var det ja! Kollat lite futboll ikväll, spanien :) grymt bra lag enligt mig, men som vissa säger då,.. vad vet jag? ;) haha
Imorgon är det Sverige - England.. Fan händer mkt nu, Em och midsommar snart, fotbollsmatcher hit och dit. Frivården är snart slut!! Och det känns braaaaaaaaa.. men aa det är mycket jag kan ställa till rätta i mitt liv just nu känner jag. Hoppas det håller i sig! :)
/Cbricer

sverige - ukraina

2012-06-11 / 23:12:32
Jaha.. Första matchen för Sverige idag och dom spelade så dåligt att jag kände att jag kunde gått in och spelat bättre själv! Fan vad sur jag är.. England & Frankrike väntar och om får gissa så kör vi oavgjort mot England och får stryk av Frankrike.. men kan ju alltid hoppas på något annat..
Nu är jag trött och vill sova men vet att det kommer dröja ett par timmar innan jag kan göra det! så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med inatt.. men det är väll sånt som märks!
Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå

Xoxo
/Cbricer

puss

2012-06-11 / 01:50:37
Kollat igenom bilddagboken lite och sparade lite bilder för jag tänkte ta bort den och känns som vissa bilder vill man ändå ha kvar även fast det är så sjukt länge sen de togs. Så även om de kanske är bilder på sånt jag inte bryr mig om längre.. varför slänga iväg det som jag minns som något som en gång gjorde mig lycklig :)

Här är några bilder iaf:)


dom här små pojkarna betydde allt för mig :) sjukt underbara barn som nu inte är så mycket till barn längre, tiden går fort :)


en av de bästa dagarna i mitt liv:)


mex den jävla pajasen<3


bilden talar för sig själv ;)


ja fyfan.. vi hade våra ups and downs :)






så jävla fula tjejer ;)


saknar fan och vara brunett :)

Xoxo
/Cbricer

söndag

2012-06-10 / 22:54:56
blev besviken som fan och det krampade i hjärtat men när jag såg hur det verkligen var rös jag av lättnad!

Jag har de underbaraste människorna man kan önska sig i mitt liv och jag kunde inte vara lyckligare med några andra. Underbara vänner som stöttar genom allt och vänner som jag inte pratat med på månader men ändå finns där när jag är nere som jag vet att jag kan ringa utan minsta obehag. Vet inte vad jag gjort för och förtjäna er men bäst är ni! :)

Kom hem från sofi precis, blev en utgång igår. Det var skitroligt tills det spårade ur lite mot slutet men äsch! lite bakisångest idag men gick över efter några samtal för och be om ursäkt ;) haha ibland är jag lite rolig., Ringde och tjöt till en alldeles för gammal vän och han blev nog skapligt chockad med ett samtal från mig tio över fyra mitt i natten när han inte hört ett knys från mig på säkert ett halvvår. Men det var ju skönt att man fortfarande kan prata som om det var en vecka sen senast.. Så fick ringa idag och förklara mig men det gick ju bra!
Har glott lite fotboll idag sådär annars har vi inte gjort så mycket. Typ ätit kebbab och spelat spel på telefonerna i hundra timmar hehhe!
Nu ska jag glo en film, käka lite kyckling och sen krypa ner i sängen som alla andra verkar göra nu. Ska väl ta mig i kragen imorgon och söka lite jobb så att säge.

Ha det bäst!

Xoxo
/Cbricer

Fredagskväll

2012-06-09 / 00:45:07
God kväll!

Även i de mörkaste stunderna finns det ljus, och i all skit finns det något som inte suger lika mycket. Men att från botten nå toppen är inte det simplaste men så länge man forsätter kämpa för att komma dit så är man stark och så länge man har stöttande människor i sin omgivning så lyckas man tillslut. Allt handlar om självkänsla och att våga. Man kan inte vinna något i livet på att känna sig kass. Så på min värsta dag så försöker jag se ljuset trots att det kanske är en lång väg att gå för att nå det, men att försöka är det bästa man kan göra!

Sitter och funderar på om jag ska orka resa mig upp för att gå upp och lägga mig, är sinnesjukt trött men tanken av att sova ensam efter många nätter med någon bredvid mig , ja den får mig att rysa lite. Usch, hatar att sova ensam. Fast jag behöver det ibland. Känns som jag är fastklistrad till folk ibland och ibland är det rätt underbart att vara ensam med. Men har ju umgåtts lite med mamma och stefan ikväll så helt ensam har jag väll inte varit.
Så medans alla smurfar med vita mössor springer omkring som blöta katter på stan ikväll och förhoppningsvis har en av de bästa dagarna i sina liv så sitter jag här och halvsover på min sova och ångesttänker lite ;)
Men grattis till alla fjantar som tagit studenten idag och imorgon kommer det vara längre kö till af innan öppning än vad det varit in till Sliver ikväll! ;)

Xoxo


oh ja, jag älskar alla roliga effekter i telefonen! ;) haha
/Cbricer

Fredag

2012-06-08 / 14:54:31

Suttit och pratat skit ute i sturefors hela förmiddagen och tro det eller ej men klockan tio var jag uppe med tuppen, pigg som en lärka ;) haha.. Nu blir det snart att åka in till stan och träffa syster en sväng och kolla på present till en viss snubbe som fyller år om några dagar, helvete hatar och köpa presenter jag är sååååå dålig på det ,, men men, ska vara lite social nu innan bussen går !


Xoxo

/Cbricer

Grattis Syster

2012-06-07 / 12:35:22
the best way to not get your heart broken is to pretend you never had one..
Inte för det någonsin funkat för mig då jag är iskall de första veckorna men sen smälter som en isbit i solen och totalvänder. men oftast så brukar det nästan vara bättre, vem vill ha en känslokall jävel liksom? okej finns säkert någon som vill ha en som inte bryr sig om vad du gör eller något. Men ifrån miiiiin syn på det hela har jag hellre någon som visar känslor så som dåliga och bra hellre än att i stort sätt inte bry sig ett skit? eller...
jaja,.. Om jag ville skulle jag nog kunna skriva en bok om vad jag tycker och tänker om känslor och allt sånt men det skulle va förjävla långtråkigt och läsa OCH jag skulle få sitta här ett tag hehe.. Ligger hemma hos Anders, han är och jobbar och jag känner att 3 kaffekoppar på raken gjorde mitt huvud lite skumt efter så lite sömn som jag fick inatt. Förstår inte riktigt,, sover som en gud här när jag väl somnar men somnar ju fan inte.. Och vaknar DIREKT när anders öppnar dörren in till rummet för och säga hejdå. Skapligt lättväckt och det är inte normalt för och vara mig.
Världens finaste syster fyller 14 år idag och blir äntligen fjortis, gud vad tiden går fort. Minns det så väl när du låg helt nykläckt i din vagn på torparevägen för 14 år sedan! haha låter som jag är 40 år. Gud vad jag hatar dig ibland det kan jag ju säga men trots det så är du syster tills döden och det kan ingen ändra på! älskar di (v
Xoxo
/Cbricer

Mys

2012-06-06 / 23:52:04

Natt var det ja, iallafall för han som ligger och snarkar här bredvid hehe., då tänker ju jag så att fan vad bra han sover då kan jag vända och vrida på honom tills han ligger och håller om mig precis så som jag vill, jo men eller hur om det ändå vore så väl :) tar jag tag i honom när han sover så är jag lycklig om jag inte får en smäll.. Massa gnäll om att det är varmt oså.. Men ja killar vet ni, så gnälliga men inte kan vi leva utan dom;)

Idag vakna jag i Mantorp och var i stort sätt helt förstörd, ville bara gräva mer mig så fort jag gick upp ur sängen.. Har varit en riktig pissdag så jag kände att jag åker hem istället men när jag var på väg hem kom jag på att jag inte ville vara ensam för fem öre så jag åkte hit istället, ja till världens underbaraste pojkvän givetvis och jag mådde genast bättre!:)

Men ska väll försöka möblera om hans armar ännu en gång och gosa ner mig och kanske till och med somna :)!

Xoxo

/Cbricer

Gitarrhäng

2012-06-06 / 00:34:46

Sitter hos Sandra i mantorp, hon lagar lite käk just nu och jag sitter och pillar lite med guran och försöker få ihop en låttext.. Känns som inspirationen är tillbaka just nu, vet inte vad som drog fram den denna gång men vem bryr sig egentligen ;) så pillar med det en stund till tills jag blir för trött... Idag har vi inte gjort ett Piss och börjar bli sp jävla trött på det! Men men nu var käket klart så ska väl vara social hehe puss

Xoxo

/Cbricer

regn, regn och regn

2012-06-04 / 22:13:12
maybe it was sympathy or maybe it was chemistry but either way we're meant to be

Härlig dag måste jag säga, för vem vill inte ha spöregn och kyla? Okej, jag vet en. JAG! fan vad jag hatar regn, jag blir så jävla trött på jävla Sverige.. fan ja..
Men idag så sov jag ut som en björn, oh va skönt det var. Tror jag gick upp vid en 2 ärligt talat, helt underbart men skapligt hungrig när man vaknar så sent asso.
Sen har det väll inte hänt så där jätte mycket kul idag, var iväg i Lycketorp och kollade på Sandras lillebrors match mot hemgårdarna och jag måste bara tillägga att dom har fortfarande lika fula matchkläder som för 5 år sen. OCH deras strumpor är så fula så jag hade svårt och kolla på dom....

Men nu funderar jag och Sandra på att gå en kvällspromenad runt Ullstämma, det kanske inte låter så långt och det är för att det inte är så långt heller! men vi är rastlösa så vi får väl se vad vi hittar på där ute!

Xoxo

/Cbricer

söndag

2012-06-03 / 21:16:33
every step I take shows red

Allting vore så mycket enklare om alla var som mig,, har ni tänkt på det? Jag tror jorden skulle vara en bättre plats om alla var precis likadana som mig! För vad kan gå fel då liksom ;) Och pluss att då skulle jag kunna förutse allt och veta vad som är fel och vad som är rätt väg. För hur jag än gör idag verkar det som om det blir fel. Lång sommar väntar!

Idag har jag städat som en jävla jude och för att gotta oss så åkte vi till Kisa och glodde lite fotboll och nu är vi här igen och bara dör :)
Sandra insåg idag att hon vill ha en pojkvän som spelar fotboll, haha vet inte vad som fick henne och tänka så men helt från ingenstans när vi sitter där o glor ner i marken så bara brister hon ut "jag vill ha en pojkvän som spelar fotboll och det är mitt ända krav" Finns ju ett stort utbud då på den fronten kan man ju säga!
Men jag intalar mig själv till att det är bara för hon vill va precis exakt som mig. Men jaja, jag kan ju inte råför att hon vill va som mig! För vem vill inte somsagt. hahaha

Jag är så jävla övertrött asso, så funderar på och sova tidigt ikväll!!

Xoxo

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!