gitarr

2012-01-31 / 20:31:29


Sitter och tragglar med den här låten, (jesse mccartney - just so you know) lät jätte bra tills jag såg den här idioten spela. haha
/Cbricer

trött!!

2012-01-31 / 20:11:23
It's a relief that your out of my life
but watching you this careless
makes me wanna stabb you with a knife
I refuse to for you ever confess
that I hate it when you ignoring me like this.


Fortfarande hos pappa, åt kebabrulle, det var gott, nu är jag i matkoma och min gitarr är för jävla underbar :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, är wipeout på tv nu tror jag, men jag orkar inte resa mig upp för att sätta mig i soffan. Satte mig så jävla skönt i den här jävla stolen. Funderar på att sitta kvar här non timme eller två! Spela lite bubblor på facebook kanske. JÄVLA SANDRA FAN FÖR DIG!!
Fick en intressant start på dagen idag, och ett intressant slut? nej jag vet inte, men idag är en bra dag förövrigt. I skolan idag kom vi fram till att det skulle vara jävligt nice och vara en lesbisk nunna.. Observera att jag helst ville vara präst om jag får bestämma för då får man fortfarande ha sex, haha. Men amanda och matilda skulle ha ett eget förhållande dom ja.. mm men nej jag ska vara präst. Punkt slut!?
Det finns en sak som jag stör mig lite på just nu,, och det är att jag glömde mitt smink och min plattång hemma hos mamma och jag ska sova hos pappi ikväll.. Det är lite störande faktiskt. Hade inte gjort så mycket om jag bara glömt det ena, men nu kan jag inte vara snygg i varken håret eller ansiktet och det är ju inte så jävla rockigt.. Då känner man sig ju extremt jävla äcklig. Ibland önskar jag att jag var kille så jag bara kunde raka av mig håret, sätta på mig en mössa och ha en extremt stor luvtröja på mig så jag kunde sjunka ner huvudet i den. Men alla har inte den lyckosten i livet,., att vara kille asso ;)

nu ska jag somsagt spela, eller något i den stilen. Ha det skit så hörs vi, ses vi.


sitter på pappas dator ja,,  ;) söt bild, oh vad söt!

xoxo
/Cbricer

jävla vardagar alltså

2012-01-31 / 16:49:11
god eftermiddag!

sitter hemma hos pappa och har precis kollat på en film på hans stoooora tv som han är så stolt över & nu skriver jag blogg på hans stooooooora tv också. Haha. Var en riktigt meningslös dag i skolan. Hade naturkunskap hela dagen men vi hade ingen lärare och uppgifterna han lämnat hade vi i stort sätt redan gjort så ah, fanns inte så mycket att göra. Jag gick med Amanda och Matilda till biblioteket och lånade en engelsk bok till engelskan då. Kommer inte ihåg vad den hette och så överdrivet rolig verkade den väl inte heller att vara. Menmen. Idag blir det att hänga hos farsan, kolla film och käka pizza. JAG VET! jag kommer rulla fram snart, men jag ska försöka träna hårt nu. Men fan, är så jobbigt att komma iväg till gymmet.
Har varit heldöd sen i söndags och den där jävla fotbollen som vi gick upp så tidigt till. Sen måndag, och nu tisdag. Jävla skitdagar ;) speciellt när man sover i mantorp och sandra har börjat på valla och bara flyger upp ur sängen i stort sätt.. Råkar hata henne när hon är på bra humör på morgonen. Hon är för trevlig. Jag vill att folk ska vara otrevliga mot mig på morgonen så jag kan vara otrevlig tillbaka! haha.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen för det var förjävla jobbigt att sitta upp. hörs sen, eller imorgon! pussdå

xoxo
/Cbricer

somethings

2012-01-30 / 00:02:35
tror alltid det värsta, hoppas aldrig på det bästa
ställer in mig på det negativa och väljer de vägar som är mest intensiva
trots att jag inte pallar trycket letar jag upp fel som kan sabba psyket helt
lyckas varje gång att fastna i ny kärlekssång
lyckas varje gång att dra ner mig på botten
lyckas aldrig ta mig upp till toppen
hittar viljan, finner orken men tappar hoppet
vill se mera men vågar inte trilla
ett sista försök, en sista chans
går det åthelvete är detta min sista dans

xoxo
/Cbricer

söndag

2012-01-29 / 07:51:46
HEJ

klockan är fortfarande natt och mina ögon går i kors, sandra och jag ignorerar varandra somvanligt så här tidigt på morgonen. Eller jag ignorerar henne iaf. Mitt vanliga humör innan frukosten och morgonsnusen! Ska nog dra på lite kaffe nu, ta en macka och bara njuta av att jag kommer må skit hela dagen för jag är uppe innan 8 på en jävla söndag! haha fyfan vad hemskt.



xoxo
/Cbricer

the world is crashing down.

2012-01-28 / 22:24:08
dåligt med läsare nu, dåligt med uppdatering eller har jag blivit så ointressant bara? ;)
Tvekar ju starkt på att jag är ointressant så jag skyller på att det är ni som är tråkiga! men jag tänker inte sluta skriva ändå för jag tycker det är kul och dela med mig av mitt mycket händelserika och roliga liv. Idag har jag inte gjort ett piss, kul va? haha. Eller jo, jag vaknade, gick ner för trappan, gick upp för trappan igen, gick ner för trappan igen, pratade med mamma, mobbade cissi, gick upp för trappan igen och hämtade min gitarr, eller aa båda gitarrerna. gick ner för trappan igen och satte mig och spelade med sandra. Sen satt vi där med varsin gitarr i 3-4 timmar haha. Eller något. Sen kom Anton, och då åkte vi till mantorp och handlade sen fikade vi och sen färgade jag håret och sen åkte vi till stan igen och nu är vi hos anton och ska snart åka hem och spela gitarr igen.. 
Imorgon ska vi åka till rydshallen och kolla på Anton och Anders fotbollscup :) får hoppas det går bra för dom! :)
nu ska jag facebooka lite och bara glo tills bussen går. roligt inlägg va? mm, och så klagar jag på att ni inte läser min blogg. Får fan skylla mig själv. Ciao!!
det är alltid lätt att se andras fel men ens egna existerar inte förens man är ensam kvar.

xoxo
/Cbricer

mju

2012-01-28 / 01:47:04
men spelar det någon roll vad jag tror?
spelar det någon roll om jag ställer samma fråga om och om igen?
Gör det någon jävla skillnad om jag tror att jag vet hur saker ligger till... För vilka svar jag än får så ändrar det ju inte på faktumet att det alltid går åt helvete ändå?`
Jag tror inte på ödet och absolut inte på gud
det finns ingen jävla gud och det är väl jävla tur
för fan vad han skulle straffa mig för allt jag gjort och sagt
fan vad jag skulle få synda för att jag alltid uttnyttjat min makt
men förr eller senare så kommer väl tiden för oss alla
och när den tiden är inne för mig så kanske allt slutar falla
/Cbricer

HEEEEEEELG

2012-01-27 / 14:34:46
Hejhejhej, skönt med fredag.
Har varit en lång men ändå kort dag i skolan.. Satt och halvsov mig igenom psykologin men snappade upp lite hon tjattrade om iaf, men man är ju så.. eller jag är så på fredagar. För allt känns så avslappnande och det känns inte som om man behöver ge så mkt eftersom det är fredag? men ja.. skolan slutade vid 12 då åkte jag hem, så har suttit med min fina gura ngra timmar nu. Och nu sitter jag och väntar på att Anton ska höra av sig så jag vet när vi ska åka till Motala. Ska fira Sandra mamma idag. Thuhuhu. Alltid en höjdpunkt att åka till Motala, det är inte ofta det händer (tack gode gud för det) haha.

Blir en lugn helg överlag faktiskt. Inte bokat in någon speciellt förutom idag då. På söndag ska vi iof kolla på fotboll i rydshallen men annars så blir det nog bara att softa. Hoppas ni får en bra helg så hörs viiiiii :)

Du vet att du kan trycka ner mig under jorden
men det är alltid alltid jag som får de sista orden
du kan slipa på mitt självförtroende och trigga mitt humör
men i slutändan så är det du som på mig hör
för jag låter dig inte stå över mig
inte en chans, hur mycket jag än behöver dig
vi kan dalta med varandra fram och tillbaka
men sen ligger vi ändå där mellan två vita lakan

xoxo
/Cbricer

bloody thursday

2012-01-26 / 09:44:37
Idag är en rätt så underbar dag,, eller vad säger ni?
Tanken av att det är torsdag gör så det känns bra i magen, FÖR VET NI VAD! det är fredag imorgon, inte för det händer något speciellt då men det är ändå skönt med fredag. Jag är öppen för förslag ;)

Nu bär det snart av till skolan för en idrottslektion och lite sånt mys.
och efter skolan ska jag träffa sanna!

xoxo
/Cbricer

ljuset ljusnar

2012-01-26 / 01:04:35

Det är värt det för du är värd det
jag vill ha allt för jag är värd det
om du släpper faller jag ej ner
jag tappar bara greppet om min verklighet
men jag klättrar snabbare för varje gång
vägen som alltid varit så jävla lång
är nu bara några steg till att bli perfekt
när du kom in i mitt liv, blev jag komplett

/Cbricer

everything lets go

2012-01-25 / 23:24:36
en sista rad för dig
en sista känsla om dig
en sista tanke åt det förflutna
kommer aldrig tro på att vi aldrig kommer prata
kommer inte tro att det riktiga avslutet för oss är här
men just nu vet jag att det kapitel i mitt liv jag just startat
innehåller inte det minsta utav dig
for now, it is goodbye.

Sitter hemma hos Anton med Sandra, har kollat på Smekmånaden och lite så.. Vi var här två timmar innan Anton kom hem och skulle göra oss roliga. Så sandra diskade all hans äckliga disk och sen så släckte vi ner och gömde våra saker och la oss bakom soffan och tänkte skrämma skiten ur honom. Men riktiiiiiiiiiigt så smidigt gick det inte till inte. Sandras mage började kurra efter 30 sekunder, vi började fnittra och Anton märkte det direkt givetvis. Vår vanliga smidighet helt enkelt. otuuuuuuur, kunde ju blivit höjdpunkten på min dag ju förfan.. (så rolig dag har jag haft) haha men vafan det är ju onsdag... Skyller på det..

Lira innebandy i skolan idag på aktivitetsgruppen. Var rätt roligt, men åter igen.. Min kondition suger getpung! Efter skolan åkte jag med kimberley in till stan.. Hon som förövrigt har börjat plugga på Valla nu,, och förhoppningsvis ska Sandra baby också börja där. Kan bli väldigt roligt och se faktiskt, av alla personer är dom två de sista jag skulle tänkt mig börja där.. Men iaf,, efter skolan åkte jag in till stan somsagt. Köpte en ny gitarr.. RIKTIGT NICE. Stålsträngad och betydligt större och fräshare än den jag har. Fick den 65 kronor billigare för det var en luftbubbla på den., generöst va? haha mjo tjena, om jag får säga mitt skulle jag haft den gratis ;) men livet är inte alltid så nice som jag vill att det ska vara. Nu börjar tiden ticka mot bussavgång, vilket betyder sova sova och mysa med sandra!



saknar håret :) men tror det kommer ta lång tid innan jag blir mörk igen!

xoxo
/Cbricer

jävla tisdag, jävla vardag, jävla fan för mörker!

2012-01-24 / 23:55:43
Alltså nu är det som såhär att jag kan inte råför att jag är så ball? 
Men det är också så att jag säger vad jag tycker, oftast det första som kommer upp i huvudet, oftast utan att tänka innan och oftast är det inga smarta saker som kommer ur min glappiga käft. Men nu är det ju även så att (chockande) jag är sån, har alltid varit sånn och om jag får gissa... Så kommer jag alltid vara så. Så antingen står man ut med mitt skitsnack som om jag får säga själv kan vara underbart roligt att lyssna på ibland.. Eller så skiter man it helt enkelt. Men jag vet ju själv om att jag är så ,, så det är väl en stjärna i kanten va? (A) jag tänkte väl det. Haha, huhu, fan vad nice då nu har vi det ur vägen. Och så kommer vi till den andra saken. JAG HATAR TISDAGAR, jag verkligen hatar hatar hatar hatar hatar de pissdagarna.. Folk klagar alltid på måndagar,, och jag är en av dom i och för sig, men okej.. Ärligt talat, jag hatar alla dagar om jag måste gå upp innan solen gått upp.. Men tisdagar är fan värst. Måndag är jag trött och hängig men då är jag så jävla övertrött att jag är pigg, tisdagar sover jag på lektionen.. Vilket är väldigt pinsamt om man vaknar varannan minut med ögonkontakt med läraren.. mjodå!
Nu är jag i mantorp hos min kära lilla eller lilla och liilla, min sandra iaf :) har kollat lite film,, en halv film. Sen fick dvdn hjärtinfarkt och vägrade fungera mer. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött och på dåligt humör och jag skyller på att det är tisdag! OCH NEJ jag ältar absolut inte att jag hatar tisdagar för jag HATAR VERKLIGEN TISDAGAR :) imorgon är det bollsport som gäller i skolan. Kan bli kul, kommer bli kul. Jag råkar ju tycka det är roligt, trots min värdelösa kondition och mitt väldigt väldigt väldigt dåliga temprament och dålig förlorare är jag också. Speciellt på tisdagar. ;) okej alla dagar.. huhu
Hörs, ses, whatever, bry. Godnatt!
xoxo
/Cbricer

Puss

2012-01-24 / 11:47:08
I've been spending all my time just thinking 'bout it, didn't know what to to but now i'm falling for you.

Sitter i skolan och har genetik. Jag och Matilda har precis skrivit klart vårt arbete om kroppens celler och nu känner vi oss jätte duktiga för vi är klara och lektionen inte ens är slut! Snart lunch och efter lunchen blire labbet. Kan ju bli spännande, jag är ju inte så jätte nördig när det kommer till "NO" men men, kanske kan ändras. Har ju aldrig tråkigt med lilla Matilda kan jag ju säga. Flummigare än mig och då är det flummigt! huhu.
Sov i sturefors inatt, mycket mycket mysigt :) dock är mitt morgonhumör inte det bästa, men hallå.. Kan ju inte vara perfekt heeeeeela tiden!! ;)
Blir att träffa saknade sandra kräks idag. Efterlängtat! Vi träffas allt för sällan..
Fick hem min olja igår på posten också.. Den där som alla pratar om just nu, Den nya "inne" grejen, haha. Tänkte att jag skulle följa strömmen och prova det jag med. Uppdaterar ju givetvis om det med och hur det går ;)

xoxo
/Cbricer

Puss

2012-01-22 / 23:57:40
godmorgon tänkte jag säga, haha. Men ahh vaknade väl sista gången idag vid en 18oo, Sjukt sliten brud. Blev hårt igår, hej jag heter carolina och jag tål inte sprit, hej jag heter carolina och drack BARA sprit igår..  Blev mycket intressant. Men det var kul tills det spåra ur :)
Idag har jag legat och kollat upp i taket från klockan 12 till klockan 19. Sovit från och till men mestadels pratat i telefon, eller pratat och pratat. Mer hållt telefonen mot örat och halvsovit. Huhuh.
Imorgon äre skola igen, matte som första lektion. Yeye, får mig verkligen att vilja gå och lägga mig ;)!

Nu ska jag och sandra ta oss ett eller fem glas saft och sen kolla på *** och sen sova. Pussen

xoxo
/Cbricer

fredag

2012-01-20 / 17:06:12
goddag, goddag! :)

Today I don't feel like doing anythin, I just wanna lay in my bed. lala.

Sitter hos Anton, med sandra och anton hah! vi har varit här i hundra år känns det som, sandra städar hans lägenhet och jag har legat och glott på kort när han och anders var små, hhihihihi. Nu ska vi dra till gymmet och sen blire och åka till sturefors. puss
/Cbricer

torsdag

2012-01-19 / 23:58:10
tjolahopp!
Sitter i mantorp igen då, sandra diskar och lagade mat till mig precis hon är typ världens bästa ibland hihii. Idag blev det att träna efter skolan somsagt då! och upprepning på det imorgon, trots att jag antagligen kommer ha sånn hemsk träningsverk imorgon. Det skiter jag i. Nu jävlar saja!!!
Fick välja aktivitetsgrupper också i skolan, så valde Idrott på den med. Oh vad jag ska bli hurtig tänkte jag ;)
Annars så har jag inte gjort speciellt mycket idag. Pratat i telefon helvetes mycket. mina pengar tog slut också. buhu. Ladda på imorgon igen. Men oroa er inte jag har fortfarande gratis sms så ni blir inte av med mig riktigt än!
Imorgon är det kortkort dag i skolan och sen hem till anton med sandra för att städa (spela fifa) men säg inte det till sandra. HUHUHUHUHU! eller till anton kanske :P haha.
Somsagt, livet känns gött, trots komplikationer. Men sånt är livet.
Jag har jävligt ont i mina fingrar.. Har typ slipat ner naglarna när jag spelat gitarr.. Och jag som tänkte göra nagelförlängning i veckan, eller hur! kommer ju inte kunna spela då :( BLÄ. så antingen får jag vara fin eller så får jag spela på min gura. Beslutsångest? eller?
nu ska jag göra mig iordning för sängen! godnatt.
xoxo
/Cbricer

ansträngande skoldag!

2012-01-19 / 12:53:48
tja!

har inte blivit så mycket bloggande på ett tag, inte direkt orkat och sen känns det som jag aldrig har tid med något fast jag har hur mycket tid som helst.. förstår inte riktigt. Men det är väl för skolan dragit igång igen och man är trött och seg hela tiden och på helgerna blir det ju att man inte är hemma riktigt. Nu den senaste veckan har jag inte ens varit hemma i veckan.. Har bosatt mig i mantorp hos min älskade syster och det ända vi gjort är väl tyå ätit och spelat gitarr sovit och gått till skolan och sen om och om igen ;) haha.
Idag har vi haft idrott i skolan och jag insåg hur kass min kondition är och att jag är såå jävla otränad så det är helt stört. Så imorgon får det fan bli gymmet och fan vad jag ska börja powerwalka. Det är dags nu. Det ända som tar emot är mitt jävla knä. Fick någon jävla knäskada när jag lira fotboll för några år sedan, kollade aldrig upp skiten. Men varje gång jag ger lite för mycket så börjar det kännas. Trodde jag skulle börja tjuta förut alltså. Jävla skitknä. Amputera bort kanske?; ) haha. Nej men gå in för träningen ska jag göra. Vi får se hur det går. Gav mig fan på att sluta röka och det har jag ju hållt. Så jag kan allt ;) BARA VILJAN som måste aggera lite mera!
Nu ska vi ha klassråd och lite temaarbete så slutar vi sen runt en 4. Blir och träffa sandra då givetvis, men ikväll blir det att sova hemma. Umgås med mamma kanske om hon orkar med mig!!

livet känns rätt bra just nu annars, allt rullar på som det ska. Förutom de jävla drömmarna jag drömmer om nätterna. Nu har jag vaknat upp ur dom två nätter irad med panikångest, vet inte vad det är som gör det. Kanske känslan av att jag bestämt mig för något som gör att risken att förlora en viktig person finns. Livet går vidare och allt varar inte föralltid. Känns skruvat och fel när jag skriver det för det bryter mot absolut alla mina principer. Men jag tror jag alltid visste att dagen skulle komma då det var dags att vända blad och lämna det förflutna där det hör hemma,, i det förflutna!!

xoxo
/Cbricer

s

2012-01-11 / 08:13:13
jag ger dig mitt ord på att jag dig alltid vill minnas
handen på mitt hjärta att jag för dig kommer finnnas
en dag kommer alla kassa minnen att förträngas
och dagen som du väljer bort mig kommer hjärtat brännas

du ville ge mig hela världen
du ville aldrig släppa taget om mig
jag kunde aldrig älska dig
så högt som du älskade mig

allting känns som en lek
allt är vår hemlighet
sanningen har dött ut
kärleken tagit slut
men

jag ger dig mitt ord på att jag dig alltid vill minnas
handen på mitt hjärta att jag för dig kommer finnnas
en dag kommer alla kassa minnen att förträngas
och dagen som du väljer bort mig kommer hjärtat brännas

allting känns som en lek
allting i vår närhet
sanningen har dött ut
kärleken tagit slut.


/Cbricer

tisdag

2012-01-10 / 12:28:01
Du börjar verkligen gå mig på nerverna och det blir bara lättare och lättare för mig att veta.

Ska snart bege mig mot valla för första skoldagen och helt enkelt hoppas att det inte tar allt för lång tid så jag hinner med mitt möte på frivården. som börjar 2, hehe!
Har sovit hos pappa nu två nätter i rad och kan inte annat än att älska min säng här! sover som en prinsessa i den och jag vill bara ta med den när jag ska gå upp haha.  Men pappa är dum och säger att jag inte får den förens jag flyttar :(

men nu ska jag dra, skriver nog sen. hihi




xoxo
/Cbricer

onsdag

2012-01-04 / 18:34:20

Blanda inte ihop min personlighet med min attityd. Min personlighet är vem jag är och attityden beror på vem du är!

kan inte säga det bättre själv faktikst :) nu har jag ätit och duschat och varit på frivården och strax blir det bussen till rimforsa för att ha filmkväll hos gutti. HAHA, skulle bara prova hur kul det såg ut när jag skrev gutti, det var sjukt fult. Gustav! :)

men jag vill bara säga att jag älskar min lillebror  hihi, sötaste bebisen <3

xoxo
/Cbricer

the past is timeless

2012-01-04 / 02:51:15

Det gör ont i hjärtat att blicka tillbaka

men det gör ondare att blicka framåt

jag vill ta för mig av vad framtiden kan ge mig

jag vill glömma allt som det förflutna tog av mig

det är lättare att tänka på det underbara som var

 än att tänka på det underbara man har

för sålänge jag intalar mig att det var bättre förr

kommer ingen komma innanför min dörr

jag låste mitt hjärta och grävde ner nyckeln i någon annans själ

jag har kämpat förgäves för att kämpa mig upp

jag har tappat allt som förr gav mig hopp

men idag står jag här på mina egna ben

mitt hjärta är stängt och mitt hopp är bränt

men med små små steg så klättrar jag upp igen

och det var jävligt jävligt länge sen!



xoxo

/Cbricer

keep on going

2012-01-04 / 00:36:53
Idag är min sista onyttiga dag och fan vad jag äter tårta för att gottgöra mig själv för att ha varit onyttig i hela mitt liv , haha. Nu ska det bli ändring på detta och denna gång är det fan i mig inte bara snack. Nej nej nej!
Ta tag i skiten och till sommaren vill jag kunna vara stolt över min kropp utan att behöva känna mig som en flodhäst.. fast jag vet att jag inte är tjock,, men finns ju mkt att jobba bort för att kalla mig smal iaf!
Idag blev det häng i mantorp med Anton, Anders och sofi. Och sandra givetvis,, men ja det är ju hon som bor där ;) ahah.
Käkade tacos och så,, inte jätte trevligt kanske då alla i stort sätt var på dåligt humör ahha.
Imorgon blir det att träffa min efterlängtade vän gustav! Känns som det var ett år sen, men det var ju bara 2-3 veckor sen.. Men är man van och träffa en person väldigt mycket oftare så saknar man den verkligen när man inte ses så ofta! Sen vet ju alla som känner oss att det är så mycket bättre att vi ses sällan än ofta, right? ;))) haha.

Sitter och battlar spanska över facebook med syrran och kimberley och Cissi bjöd precis in kimberley i våran familj, jippi. I'm trapped forever! seeeeeeeee yah!

Och sen till dagens viktigaste, MIN ÄLSKADE LILLEBROR FYLLER 2 HELA ÅR IDAG, STORT GRATTIS TILL DEN FINASTE KILLEN OCH DEN ÄNDA KILLEN FÖR MIG, PÅ SIN STORA DAG! HURRA HURRA HURRA <3



xoxo
/Cbricer

en gammal text ;)

2012-01-03 / 22:30:49

du vet att jag vet att du är det ända som får mitt leende så brett
och jag vet att du vet att du tycker det är underbart att se
jag vet att du vill få mig att må så
även om det kanske inte alltid går
innerst inne finns inget ont i dig och det vet jag så väl
annars skulle jag aldrig varit så jävla kär
som vän är du helt underbar, men vet innerst inne inte vad
det är som får mitt hjärta att slå ett extra slag
så fort jag din röst hör blir jag helt hög
du får mig att snurra, sväva och flyga
jag kommer aldrig någonsin kunna tyglas
du gör mig hel och utan dig är jag inte mig själv
för bara du får fram mitt riktiga jag och det är henne jag saknar varje dag.

xoxo

/Cbricer

år 2012

2012-01-02 / 23:38:11

2011 fick sig ett bra avslut och det var tack vare mina finaste vänner men mest för att jag höll mig borta från spriten och drack cider för en gångs skull! ;)
Men det blev att fira i ekholmen med sandra, rosalie, lina, sofi och becca hemma hos benjamin. Riktigt roligt. efter 12 drog vi vidare till stan på efterfest hos victor och några. Men det var superlyckat trots den underbara baksmällan dagen efter, jag och sofi somnade klockan halv 10 och vaknade vid ett idag.. haha fail fail fail.
Men idag mår jag bättre, verkar som jag har återställt mig nu,huhuhu. Imorgon blir det att åka till mantorp och nu ska jag glo på one tree hill. Nya säsongen kommer nästa vecka så måste uppdatera mig med vad som hände nu sist.. var ett tag sen jag så det.. här kommer en eller två bilder från nyår!, (tog inte med mig kameran till festen) lite tråkigt.



tack för ett helt okej år, men hoppas innerligt att 2012 har mer att ge!

xoxo

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!