wendsdayyy

2011-08-31 / 18:50:30
2 dagar kvar, bara 2 dagar kvar tills jag får träffa min älskade vän beccis. SKÅNE på fredag! fyfan vad jag längtar, saknar människan så fruktansvärt mycket!
Idag blev det ingen skola inte, den missade jag av trötthet så imorgon måste jag gå! men det är ju kreativt skrivande så det gillas.. Men det blev en sväng på stan och ikano med Jonathan och sen träffa övervakare en sväng på stan.. och nu så kom jag på att jag måste åka till stadsbiblioteket också någon dag och låna en engelsk bok om jag inte redan har någon, har inte kollat det ännu. Måste läsa en roman på engelskan förstår ni!
Imorgon ska jag och mammi åka och köpa en systemkamera åt mig, jipppi! längtar som en galning.

Nej men livet känns bra nu faktiskt! Ny skola, nya möjligheter, nya ansikten. Pengar så jag kan leva som en levande och inte känna mig död för jag aldrig kan göra ett piss och jag vet inte.. Men mår jävligt bra helt enkelt. Tummen upp för det!

Nu ska jag följa med syrran ut till tvättstugan och kolla tvättid och sen ska jag kolla på Crossroads för det var länge sen och den är ju så jävla bra ;)


xoxo


/Cbricer

fotografering med syrran!

2011-08-30 / 22:48:48












det var några av bilderna och dom jag kände för att dela med mig av.. blev ett riktigt epic fail på en bild men det tar vi om några år såhär på internet och sånt ;) haha! vi fick oss ett gott skratt iaf när vi efter att lagt in bilderna på datorn upptäcker att jag på en bild då jag lyfter så mkt på benet så nästan hela arslet syns sticker ut en blå tråd ;) hahahah. FAIL!
fick endel skalbaggar och myror i röven också av att cissi tvingar mig sitta på en dyngsur stubbe mitt i skogen! :)

nu ska jag glo film och sen sova!

xoxo

/Cbricer

bloody tuesday

2011-08-30 / 19:01:53
We are lika an echo, echo, echo

Du är min himmel och mitt helvete,  oh ja!

Kom precis hem från stan och ikano. Blev att gå omkring lite med Sofi och Kimberley. Kim skulle köpa skor och jeans men den ända som hittade jeans var jag! haha, såklart. Men köpte dom inte för jag har vant mig med jeanstights så det kändes så ovant så sket it. Därimot hittade jag ett par snygga dojjor som hamnade i en påse i handen på mig och ett fint paraply!
Kim hittade också ett par fina skor :)
Försov mig imorse :/ lite pinsamt att komma försent när man inte känner klassen så bra och inte läraren heller för den delen. Nu ska jag och cissi gå ut och fota lite tänkte vi :) lite nya bilder är inte helt fel!
skriver mera sen! puss


oj vad söta vi är! men vi fick lite skäll av personalen, för tydligen fick man inte leka i affären! :O haha

xoxo

/Cbricer

saknad vän

2011-08-30 / 01:01:40

Saknar dig min vän, du visste alltid vad du skulle säga och när, du fanns alltid där när jag behövde dig som mest och du ville finnas och det gjorde dig guldvärd. En finare människa kommer jag aldrig hitta, du var min bästa vän! Jag hatar att vi inte kan vara vänner, hatar det så mycket att det bränner! Efter allt vi gått igenom så suger det att det ska behöva vara som det är nu. Du vet vad jag känner, jag ville alltid vara vänner!
Kommer du ihåg när vi satt på din altan någon gång sommaren 2009, med filt, film och varm oboy i handen. Vi pratade om min Mormor och det var första gången du såg mig gråta. Jag kommer ihåg hur skönt det var när du tröstade mig, hu underbart det var när du pratade med mig.
Jag vill verkligen inget annat än att vi ska kunna prata och umgås som förr men med allt vi gått igenom är det en omöjlighet. hellre ledsen med dig än glad utan dig, det har jag alltid sagt men det har inte alltid stämt för jag vet inte om jag kan vara glad utan dig, hur ska jag kunna vara glad när den största delen av mitt hjärta inte finns kvar.



läs mellan raderna ;)

xoxo

/Cbricer

suck

2011-08-29 / 22:34:25

Must I allways be wating on you
Must I allways be playing your fool
Maybe you've been through this before
but it's my first time so please ignore the next few lines cause they're directed for you
I can't allways be waiting for you
I can't allways be playing your fool
I keep playing you part, but it's not my scene
I've had enough mystery
You building it up but then you shooting me down
IT'S THE SAME OLD SAME OVER AND OVER AGAIN

xoxo


/Cbricer

happy monday!

2011-08-29 / 20:55:11
Idag har varit en mycket bra dag, strålande humör, riktigt rolig dag i skolan, pengar på kontot och shopping med sofi!

Dagen började 08.40 med en ljuvlig mattelektion, inte den bästa starten på en måndagmorgon.. ärligt talat kan det inte starta värre men vilken tur att jag var på så bra humör så inte ens matteblätik kunde förstöra det! men eftermiddagen spenderades med klassen ute på skolområdet med massa kreativt fotande och roligt var det! :)
efter en lång dag i skolan åkte jag in till stan och mötte upp sofi, gick till mc donalds och käka en fet plusmeny och så kom kimberley men försvann lika fort till alex för att äta lite cooossyyyy middag ;) uh uh.. Då gick vi på shoppingrunda, glad som en bebis var jag och sprang mellan affärerna med kortet i största hugg! Det blev en plattång och lite kläder och smink och så där! En skitfin plånbok också så jag inte tappar bort alla mina busskort och leg och sånt som jag har stor förmåga att väldigt ofta lägga av mig lite här och var! ups.
Sen när jag kom hem så fick mamma lära mig och använda bankdosa, väldigt roligt, inte. Betala räkningar och skulder.. ushhh! inte lika roligt :(


här är då mina fina fynd! :) mmmmmm


jag & sofi och våra fina jackor! ;) haha

xoxo

/Cbricer

<3

2011-08-29 / 00:55:49


det går ju inte annat än att älska!

xoxo

/Cbricer

Godnatt

2011-08-28 / 23:13:13
söndagkvällen spenderades i soffan med min älskade mamma och syster, blev en agentfilm som var rätt rolig faktiskt. Nu ska jag gå och borsta tänderna, fläta håret och hoppa i säng tänkte jag!
attans vad skönt det var med en dusch förut, kände mig renare än någonsin efter. hihi. här kommer ett par bilder från gårdagen i Motala OCH jag måste berätta en fruktansvärt bra sak till! Nästa helg. Den 2 september för och vara exakt sitter jag på ett tåg ner till Eslöv för att hälsa på min älskade vän Rebecca och på lördagen så ska vi gå på Eric Saade konsert i Höör tror jag det hette, Gud vad jag ska bli carrobesatt igen nu och mitt offer är självaste Eric Saade! OFC. jag längtar som fan, och fyfan vad kul det ska bli! men här kommer bilderna.


slitna och svettiga efter att sprungit som idioter för att få denna ljuvliga plats bland publiken :)


jag vill inte ha en audi längre, jag ska ha en opel. måste ju matcha min pojkvän ;)




Snygging själv! fotograf: Sofia Sandeqvist :)

det var allt jag hade och bjuda på just nu!

xoxo

/Cbricer

& så var det söndag igen

2011-08-28 / 16:25:14

veckan har gått fort och helgen gick snabbare, idag vaknade jag klockan 5 imorse med datorn i knät, somnade om och vaknade vid 8 och förflyttade mig till sängen för och sedan vakna i den igen klockan 3 av att kimberley tokringde :)
Igår var en sjukt underbar dag med mycket skratt och nästan tårar! haha
Dagen började på bussen till motala vid 11 tiden och när vi kom till folketspark var det bara att slå sig ner på gräsmattan och sitta där i väntan på insläpp som var klockan 18.00. Det var 5 långa timmar men tråkigt hade vi då inte. En cab med en eric saade åkte förbi och vinkade och sen började snorungar komma i stora mängder så det var bara att bilda en kö. Sen finns det ju tröga ungar som inte fattar vinkeln med kö men det var bara att prejjaa upp armbågarna i huvudet på dom och markera att "du, jag har varit här i 5 timmar längre än dig så glöm att du kommer in före mig och nej jag skiter i att du är 6 år yngre än mig!"

När vi äntligen kom in och står och hänger oss över staketet längst fram vid scenen så var det yttligare två timmar kvar innan konserten började, jag och sofia stod och sjöng och dansade galet till förbandets låtar :)
sen upp på scen lite över 8, ERIC SAADE :) halsen känns idag, dra åt helvete vad vi skrek och dra åt helvete vad bra det var! riktigt värd dag,, och fyfan vad kul jag hade.

idag blir det bara lugnt och imorgon är det skola igen, första lektionen matte. Urrrkkk.

xoxo

/Cbricer

när ett det slut på veckan..

2011-08-26 / 13:03:52
..och dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyys
HÖRDE JAG FREDAG? JA DET GJORDE JAG!! äntligen.

ojojoj, nu blir det att springa och göra sig iordning väldigt fort för att åka in till stan och kolla lite och käka med Josefine Sahlin Gardin :) haha.. vad rolig jag var nu dåå. inte!?

Skolan idag gick bra, fick gå lite tidigare för ett möte på psyk. Kollade pulsen och blodtrycket för att nästa vecka kunna höja dosen på min concerta. Skönt! så att alla andra men framförallt jag själv märker någon skillnad om jag nu så gärna måste medicineras. ha... Fokus på skolan, frivården och hälsan så ska detta bli ett mycket bra år tror jag :)

nu måste jag springa, hej!

xoxo

/Cbricer

sometimes love aint enough

2011-08-26 / 13:00:32

jag vill aldrig förlora dig och jag vill inte ha dig bara för att ha någon vid min sida
jag vill inte hata dig eller skada dig men jag vill inte vara den som får lida
spelar inte så stor roll längre vad jag gör eller var jag går
för som en idiot glömmer jag konstant bort vart jag står
det finns en anledning till att människor inte stannar kvar
ibland räcker inte kärleken till för att göra allt bra
jag kan inte förändra dig och kan inte skylla på dig
det var aldrig min avsikt för dig att ta skulden
men sorgen jag gav dig är jag medveten om
jag övergav dig aldrig, jag fick bråttom
det var inget val mellan socker och salt
jag flippade ur och ville ha allt
precis som en idiot som aldrig inser sanningen
väntar jag förgäves på förändringen.
det finns ingen genväg ut eller in
allting är mörkt och du är ensam igen
det fanns så mycket du ville säga men aldrig fick ut
och från blekaste intet så tog allting slut
can you feel me beside you in your bed? there beside you, were I used to lay.



xoxo


/Cbricer

one more day to go

2011-08-25 / 21:46:40

Imorgon är det FREEEEDAG!

vilket såklart betyder att unna mig själv lite alkohol efter en tuff skolstart-vecka.
Har inte så mycket ork till att blogga och inte så mycket ork till någonting överhuvudtaget om jag ska vara fullständigt korrekt. Idag blev det träffa sofi en sväng efter skolan och kolla lite, det gillades. Stod och stortjöt på mcdonalds dock med henne, kim och Lovisa. Övertrött? ohja. Dom skulle på torsdagsklubben på sliver medans jag får liggaa hemma och kolla på film. Skulle göra det iaf men har rensat min dator med skit på från 2005, och tillomed längre bak i tiden. Och av alla dessa, aa måste ju varit minst 7ooo bilder, så är nog fan i mig hälften utav dom bilder på mig själv. Ja, jag var en riktig snoregofjortis ;) kanske är lite fortfarande, men sånt är gulligt, nat :)
nu ska jag unna mig själv en räkmacka och sen ska jag faktiskt duscha och hoppa i säng för jag är så sjukt trött! och sen en sak till, jag är rätt mobbad! haha, idag i skolan skulle vi ta foto på klassen, vem missar? JAG givetvis. Så hela klassen får gå tillbaka för att ta en gång till för jag var tvungen att vara med, jag tror jag dog lite då. haha

jag var bara TVUNGEN att lägga upp denna bild. jag tror jag var kanske 13-14,, riktig tönt bevisligen och var störtkär i en kille jag aldrig pratat med. skämms något fruktansvärt MEN det är ju sjukt kul så jag måste dela med mig av detta!
sen gick det visst inte att ladda upp den bilden så ni får den lite senare sen när jag orkat ändra bildformat, haha. uuups

xoxo

/Cbricer

you are a stranger

2011-08-24 / 16:18:00


perfekt beskrivning!

lite justeringar på papper bara;)

xoxo

/Cbricer

you play tricks with my head

2011-08-24 / 13:13:33
I've got a world to show you... hell!

Tjatja, sitter hemma hos pappa och häckar lajte efter skolan. Skulle hämta mitt gymkort så jag kan börja träna igen. Skönt och göra något om kvällarna så man kan sova gott. Men ska springa iväg och garva lite åt min käre vän som står och klipper buskarna här på gården bredvid sen ska jag åka till ullstämma och hämta grejer och sen dra till gymmet.

PUSSDÅ

xoxo

/Cbricer

we could be timeless

2011-08-23 / 23:13:39
you play tricks with my head, but still i wanted to know ya
maybe we should've slowed it down.

Sitter här och glor, fattar inte vad som händer med mig. Bryr mig? jag måste sluta lägga så mycket energi på att bry mig, jag har alltid haft som motto att följa mina instinkter, att lyssna på mitt hjärta. Denna gång sket jag i det och lyssnade inte på ngn instinkt, så får faktiskt skylla mig själv. Kunde litat på er, borde litat på er.
Ska slå på en film och sen decka! Skola imorgon, rundtur på skolområdet och lajte..

& nästa vecka ska jag pierca mig! funderar på om det ska bli en överraskning.. HM NEJ! sånn här söt piercing ska jag göra, punkt slut!



jaja, greja lite fort i ps bara, men hittade ju förfan ingen bild på ngn idiot som hade så haha!

sängen ropar! puss

xoxo



/Cbricer

första skoldagen, check!

2011-08-23 / 16:46:50
kom precis hem från skolan! duktig jag känner mig, trots att jag missade mötet på frivården idag, men kunde ju förfasen inte sova inatt så då blev det att överväga, frivården eller skolan? då blev det ju såklart skolan. Var ganska roligt faktiskt, första dagen är alltid nervösast men roligast. Då är allt nytt och intressant, sen blir det bara gammalt och boring! så nu ska jag ta vara på det medans det fortfarande är nytt och spännande!

nu ska jag greja ner mig i soffan och glo film eller något :) om ngn har tråkigt så kan ni ju höra av er!


xoxo


/Cbricer

intar sängläge!

2011-08-23 / 01:04:33
efter att ha kollat klart på en sjukt sevärd, men sorglig film (soul surfer) så hoppar jag i säng så jag får några timmar sömn innan jag ska upp och iväg till frivården.
Telefonen är i fullt bruk igen efter mycket gap och skrik åt tröga anställda på veolia. Ibland undrar jag ju vad fan idoterna tänker med. MEN nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag vara surskallig och förstörd imorgon och det är väll inget bra förstaintryck kanske? ;) inte mitt in sova humör iaf! det har jag nästan video bevis på! nej då, men jävla många som kan intyga. Så vi hörs imorgon!

xoxo

/Cbricer

you can count on me!

2011-08-22 / 20:45:49
börjar närma sig skolstart nu, ungefär 12 timmar sissodär. Ska vi spännande, men jag har lagt upp en plan för min skolgång. här är den,:
1. ska inte skaffa mig några vänner (dom förstör min konsentration till att fokusera på skolan)
2. ska verkligen inte prata med några killar (dom har en förmåga att få mig helt bort från fokusen på skolan, om man tänker på mina misslyckad år på gymnasiet)
3. tänker knarka adhdmedicin och snus i ett hörn med mina skolböcker! (så jag kan koncentrera mig på endast skolarbetet)

Vad tycker ni? låter som en galant plan för detta år, ja tack jag vet! tror det kommer bli sketbra, eller jag hoppas det iallafall.

Nu ska jag ta tag i mitt liv, hejdå gammalt skräp! :)
nu ska jag dra på en film, hälla upp ett glas saft och kolla om det finns något gott att tugga på. skriver mer sen eller imorgon! puss på skinkan.


tycks om sminkningen då? hahaha, hade lite tråkigt så grejade lite. nej jag lovar, skulle aldrig vistas bland folk sådär, men visst skulle jag passa perfekt som emo? JA VISST!

xoxo

/Cbricer

in with the new and goodbye to the old..

2011-08-22 / 15:40:11

Godmorgon,,

ligger i kimberleys säng och väntar på att hon ska bli klar i duschen som hon tydligen blev nu, så ska alldeles snart hoppa in i en dusch jag med. Har legat och kollat Harry Potter hela "morgonen" och snart blir det att åka till stan för och hämta min mobiltelefon. Såååå folk kan få tag på mig, och jag kan få tag i folk ;) haha

imorgon börjar skolan, sköntskönt på ett sätt, att ha något och göra om dagarna och träffa lite nytt folk, och sen är det ju alltid roligt med studiemedel, vilket innebär pengar, vilket innebär ny dator och betala skulder som jag har längtat efter att få betala, hahha.

men ska slänga in mig själv i duschen nu och sjunga lite ;)

xoxo

/Cbricer

na na na aha

2011-08-22 / 00:46:44

Jag borde ha förstått nåt när du tittade bort
Att allting har ett slut och att allt det vackra är kort
Nu sitter jag och fryser på en regnig perrong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Vi möttes mitt i sommaren när mitt hjärta var tömt
Jag placerade dig i drömmen som jag borde ha glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett ringlande spår
Man kan undra när timmarna går
Du borde sett hur underbart jag mår

Jag ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår
Jag ska försöka att förtränga doften av ditt hår
Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong
För här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg
Vissla hallå ifrån ett evigt spår
Men det är slut
Det är dags att slå en knut
Öppna grinden för nu går jag ut

xoxo


/Cbricer

tears want run this time

2011-08-21 / 23:15:47

finns det något språk jag kan ta det på så att du förstår
spelar ingen roll vad jag säger eller gör, du bara går
sitter som en idiot och förklarar mig gång på gång
förstår inte, fattar inte, knarkar varända jävla kärlekssång
när du är mig nära känner jag mig trygg
av hela mitt hjärta men du gör mig skygg
kan inte sitta och vänta på dig när du inte ger mig en chans
vill bara att det ska vara bra, vill att det ska gå som en dans
jag vet att inget i livet är perfekt
men för mig kändes det så jävla rätt
jag tänker inte ta all skit du kastar på mig
för den får det att låta som jag inte är värd dig
bakom alla aggressioner finns så mycket mera
jag säger att du aldrig kommer få mig sårad
men mitt humör gör så det klämms fram tårar
mår jävligt bra med dig & av hela mitt hjärta jag vill inte känna sorg
och ändå bygger jag upp det du hela tiden river ner, min självkänsla, min borg

xoxo

/Cbricer

tired of being broken

2011-08-21 / 21:07:47
godkväll

sitter ute hos kimberley.. kom precis hit och nu ska vi göra vitlöksbröd och räkor och namnama oss med. Är dyngtrött och dyngbakis och det blev alldeles för mycket igår. Blir lugnt ett tag nu, skolan börjar på tisdag och prime for life är halvavklarat. Börja kolla på lägenhet lite smått också i hopp om att inom en snar framtid kunna flytta hemifrån!
Har legat och segat i soffan hela dagen idag, suttit vid datorn och ätit omgångar med taco och kyckling. Mamma hade tydligen köpt glass men glömt det på bandet, då blev jag ledsen haha!

men nu ska jag hjälpa kim med käket, så hörs vi senare. tuddilu!

xoxo
/Cbricer

what about today

2011-08-20 / 17:20:16
Om vi säger som såhär... folk som hakkar, muppar sig och irriterar mig funkar ibland, men det finns en gräns och den gränsen är jävligt nära kommen nu. Orkar inte och tar fan inte hur mycket som helst. Want me in your life? Lose your pride and for fuck sake lose that fake confidence.

Precis hemkommen från ekholmen, har varit och handlat taco indgredienser med kimberley, mmmm vad det ska bli gott med tacos! ikväll blir det stadsfest inbokat, fixat och klart. Blir nog roligt, träffa fina jennifer som är och hälsar på i vår fina stad. Synd att vädret är så dåligt dock, men det kan nog bli kul ändå. Skönt som fan att ha datorn hemma nu. Men just nu är jag lite irriterad för jag får inte in musik på min ipod, fattar ju fan inte hur man gör och det gör mig galen..
men säger väll som en viss annan, jag är väll hjärndöd, måste vara det. hrrmmm.

nu kom kimberley ut ur duschen så ska väll göra mig iordnig lite om jag orkar, eller kanske ska sega som fan bara för att jävlas, skulle vara rätt så roligt. men jag tänkte iaf lägga upp lite bilder för jag tycker det är roligt att dela med mig av lite gamla minnen ;) hihihi.

watch and enjoy!!











Sist och MINST, apgarvet går till Carolina Bricer 10 år AHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA

/Cbricer

Utkast: Aug. 18, 2011

2011-08-20 / 01:40:15


söta killar det där ;) haha!
xoxo

/Cbricer

fredagskvällls

2011-08-19 / 22:50:40
god kväll flickor & pojkar.

sitter hemma hos niklas helt ensam med en godisskål och ett glas cola. kollar på high school musical och väntar på att nickeröv ska komma hem så man får lite umgänge, är ju ganska lamt och sitta själv en fredagskväll med en godisskål helt för sig själv, känner mig lite som ett offer.
Planerna för ikväll var ju egentligen att gå på rix fm dåå, MEN det är ju sådant pissväder så kändes ju inte så värt att stå där i asregn för och kolla på Danny som jag redan sett miljoner gånger,, sååå snygg är han ju inte och sparar min röst lite för nästa helg då jag ska till Motala för att kolla på eric saade (min blivande pojkvän som jag till 100 skulle betala för att få ligga med!!)
MEN tillbaka till nuet, vaknade hos niklas imorse klockan 7 och kunde inte somna på, drog fram datorn och nörda lite tills jag blev trött, då satte jag på en film och somna till. Vaknade igen vid 12 och då gick jag och mötte kimberley och köpte frulle. Sen hängde vi i ekholmen tills mamma kom hem och gick då hem för att vänta på att Fredrik skulle komma och när den sengångaren kom så åkte vi och hämtade min dator, blev helt galen när jag skulle koppla in den dock. Råkade sätta i en kabel lite fel så den startade iiiiiinte riktigt, men tillslut fick jag dumburken att fungera, dönöjd! skönt och ha en egen jävla dator hos mamma. slipper jag och syrran bråka om mammas dator.

Nej men om man ska glo lite film och hoppas på att den där dumma ungen kommer hem snart.. så jävla mkt vatten kan det väll inte va att ta bort, eller vad det nu var han gjorde.. haha..


saknar värmen!!!!!

xoxo

/Cbricer

blond eller brunett

2011-08-18 / 19:42:53


VS

/Cbricer

?

2011-08-18 / 02:36:19

tänk om mina känslor bara spelar ett spel
tänk om vad jag känner egentligen är helt fel
att känslorna som brinner en dag bara försvinner
what if I die tomorrow and my friends and familiy smiles
ska man tänka som en idiot kan man ju hänga sig direkt
ingenting i livet kan bli eller ens gå perfekt
för blev allting bra, bäst, perfekt direkt
så skulle livet bli pissigt tråkigt på ett sätt
vad ska man kämpa för, sträva efter och leva för
om man aldrig kan uttveckla och bygga på det man gör
och sen så att om man säger som så här
jag har hela livet på mig att lyckas med någonting
varför stressa nu när jag kan göra ingenting ?

xoxo

/Cbricer

I'm a big, big girl

2011-08-18 / 02:01:54
outside it' now raining, and tears are fallin' from my eyes

/Cbricer

god natter

2011-08-17 / 23:50:46
Idag har jag fått himla mkt gjort, jag är mycket stolt över mig själv!
Dagen började med lite frulle med älskade kimberley såklart, sen begav hon sig till ekholmen och jag gjorde mig iordning för mitt möte på frivården. Fick en kopp kaffe som jag inte ens hann dricka upp för mötet gick så fort. Efter frivården åkte jag till pappa och storstädade som en jävla vädur. Plockade ner alla kläder jag hade i påsar och dammsög, skurade och möblerade om. Sen kom kimberley, för jag behövde hjälp och bära på alla påsar. HaAhaha, hade tillochmed med mig kudde och snobbenpyjamasbyxor, VÄL! var ganska jobbigt att bära på allting faktiskt, men det gick!
När jag kom hem så blev det att sortera alla kläder igen då eftersom allting ska tvättas imorgon, så jag började städa och möblera om här också. Känner mig jätte duktig, för en gångs skull har jag gjort något vettigt och gjort klart det..
Så nu bor jag på heltid hos mamma tills jag flyttar till eget.. VILKET JAG DOCK HOPPAS GÖRA INOM EN SNAR FRAMTID! :)

nu ska jag dra på en film och mysa ner mig i sängen med mig själv, gosigt men ensamt!

under tiden när jag städade rummet hos pappa , fint va?
¨

och när jag var klar, finare va? haha


xoxo

/Cbricer

wedsney, don't know what to do

2011-08-17 / 13:09:22
how can i know that i can trust in you
how can i know that what you say is true

Vaknade precis av att kimberley låg och pilla mig i huvudet, haha söt tjej.. Idag är det catching up möte på frivården med min handläggare och övervakare. Kan bli spännande, haha. funderar på att åka till ryd och hämta alla mina grejer eftersom jag från och med nästa vecka ska bo hos mamma på heltid.. Så vill ju ofcourse ha alla mina saker på ett och samma ställe, hihihi. annars blir det ju liiite jobbigt.
Så ska väll gå och göra mig klar nu så vi kan åka. thihih.


<3

xoxo


/Cbricer

Jesse Arthur Abraham Mccartney <3

2011-08-17 / 00:03:36




yes you are the only guy for me, allways been and will allways be! :) <3 

xoxo


/Cbricer

bloody tuesday

2011-08-16 / 19:14:42
Tjatjaaaaa blooooggen ;)

kom precis hem från stan efter en ovanligt lång bussresa, såklart gick bussfan sönder så fick gå av den.. då stod den 7 minuter på ettan och 8 minuter på nästa 17.. så tänkte vänta på bussen men eftersom jag traskat till nästa busshållplats så kom bussfan igen som jag gått av, men den var fortfarande trasig, men ändå åkte han?! :S cp.. Så jag gick på den igen sålänge och så kom en buss bakom, när alla går av och ska gå på den istället så säger busschauffören att han ska köra den trasiga bussen för den andra chauffören kunde tydligen inte det, så då får vi gå på den igen. ASSO; vilken busschaufför kan INTE köra en buss?????? jävlar vad arg jag var.. Men kom hem iaf, TILLSLUT. Nu sitter jag och väntar på min älskade kimberley, som är sugen på en överviktig blond långhårig kille med toffs och bondgård ;) HAHAAHH

hörs, hej.

xoxo

/Cbricer

morsning

2011-08-16 / 06:56:04
godmorgon!

en dusch på morgonen, lite cola från igår kväll och kladdkladd med lite smink så ska jag snart gå till mamma och käka frulle och sen åka till frivården.. Idag väntar yttligare rolig teori om alkohol och övningar i någon bokjävel.. Fyfan vad jag hatar och gå upp så tidigt, och fyfan vad jag hatar att gå och lägga mig sent och gå upp tidigt, men det är bara bita ihop och börja traska. Får väll se vad dena dag har att bjuda på. Jag ser fram emot kopp kaffe och feting macka på frivården iaf! mmmmm, hoppas vi får godis också, mmmmmera mmmm.

xoxo


/Cbricer

i can do it, i can do, i can do it all life

2011-08-16 / 01:55:30
du kan inte tvinga mig att älska
jag kan inte tvingas att hata
ingen tvingar mig att prata, skrika eller tjata
jag har en egen vilja, jag har egna ben att stå på
egna fötter att gå med och händer att ta med så
sluta säg att du gjorde mig till den jag är
sluta säg att du har haft inflyttnade på mig
för varje steg jag tagit, har mitt hjärta tagit
och varje gång jag föll, tog jag fel väg
jag litar på mina instinkter och jag litar på mitt hjärta
ingen annan en jag själv kan orsaka mig smärta
du kan få mig att skratta, snacka, gråta, le, chansa
men du kan aldrig avsluta en dans jag redan dansar
jag gör val ensam, jag gör misstag själv
men det är även jag som lär mig av de som går fel
så vad du en påstår du fått mig att göra,
lyssna nu riktigt noga så ska du få höra
ingen bestämmer hur jag gör, vad jag säger, hur jag kör
mitt race, det är bara jag och det har än sålänge gått jävligt bra!


xoxo

/Cbricer

rebecca lahtinen <3

2011-08-15 / 23:53:45
Sitter hos min söta bebisniklas som somvanligt har somnat i soffan och det är jätte kul att låta honom sova och ligga o pilla honom i ansiktet och göra honom irriterad i sömnen, naw puttinutti är så söt när han blir arg, hihi.
Idag har jag gjort massor, hah eller inte.
var på stan och tog en fika med sandra, gick runt och glodde lite. Hon handlade lite grejer till sin gitarr som hon tydligen köpt sig en och någon jävla sladd till telefonen. Träffade lilla söta Shervin på Cioccolata också, det var inte igår man såg honom! flyttat till Malmö och grejer ju.. kul och hejja iaf..
Sen följde jag med Sandra upp till tandläkaren som självfallet var sen. Mattis, kim, beccbo och danne kom sen och hämtade mig så åkte vi lite bil. Dumpade av danne och kim och åkte hem till becca för och rensa hennes rum och sen skjutsade älsklingsmattis hem mig och dom åkte vidare till bestorp. Eller jag skoja , dom skjutsa inte hem mig, dom skjutsa mig till Niklas :D haha mytomanen är igång igen...

Har inte riktigt fattat att du ska flytta gumman, men det känns inte så jobbigt när jag tänker på det, dels för jag inte fattat det somsagt och dels för jag vet att det inte är farväl. Kommer fortfarande träffas, jag kommer hälsa på dig så ofta jag kan och du kommer hälsa på här med! this is not the end and I'm sure as hell. Älskar dig så fruktansvärt mkt, du har alltid funnits för mig,alltid ställt upp, alltid lyssnat, alltid förstått. Vi är så lika du och jag och det kommer suga att inte veta att du finns några km bort fall jag behöver träffa dig.
Kommer trakka dig på sms så ofta det bara går och hälsa på dig varje gång jag har råd! LOVE YOU and I NEED YOU like a fish needs water.



xoxo




/Cbricer

monday oh monday

2011-08-15 / 12:56:21
Nämnde jag att jag börjar skolan om 8 dagar? kanske jag gjorde, men då nämner jag det igen. uschuschusch, vad fan ska man göra då liksom.. hatar ju skolan,, haha. Men ska ta tag i det nu iaf och fan vad jag ska plugga ;) niiiice.
Imorgon ska jag söka extrajobb också , inte för jag tror jag får ngt , men söka lite skadar ju inte!
Jag gjorde precis stans starkaste kaffe, tror jag spyr hahah, och ändå har jag en halvliter mjölk i. uschan..

Och jag hatar reklam på spotify, jag hatar det så mkt så jag skulle kunna vrida av nacken på mig själv. Så ja, nu tog den slut! duktig idiot. Nej men vad ska man säga mer då? typ... äääääsch, lägger upp en låt ist!
deppdeppdepp :)




xoxo

/Cbricer

ups, I fell inlove

2011-08-15 / 11:11:36
I only want to be with you :)<3

När ditt ex säger "du kommer aldrig hitta någon som mig" svara med ett leende "det är precis det som är meningen" ;) huhuhu
Godmorgon! klockan är 11 och jag har varit vaken i en halvtimme, mkt imponerande, blir att vända tillbaka dygnet nu med tanke på att jag börjar skolan om en vecka. ska bli spännande.
idag ska jag träffa min lilka kräkssandra, får se vad vi hittar på för skojj, sen ska jag träffa sofi! & då blir det mys i soffan as usually.

Nej men om jag skulle hoppa in i en dusch då kanske, puss.

xoxo


/Cbricer

Slutkörd

2011-08-14 / 17:02:08
godmorgon tänkte jag säga.. haha men typ, är rätt död ;) bakis och go.
Igår kväll blev det förkrök och grillning hos mig för att ta en sista utgång med becca innan hon flyttar, blev grill och alkohol. Men tog dock ett bra jävla tag för dom sega aporna att komma till mig med kolen,, blev ledsen där ett tag för jag svalt :D men när dom äntligen kom så blev det grillning och pommes :D mm så gott det var. Men alex fick starta grillen för jag är ju helt och hållet värdelös på sånt där alltså!! brände halva köttbiten också :P
sen blev det taxi till stan och krogen ofc :) lite 55an, lite platens, lite lascala och givetvis lite plaza ;) haha!
Åkte hem lite innan krogen stängde och vad hittar jag i min säng? jo en liten niklas o hans käraste dator ;D
det var en riktigt trevlig kväll , var dock inte lika trevligt imorse när jag var tvungen och städa efter alla grisar , men som sagt det var inte så himla farligt :)
nu ska jag somna lite i soffan här , hörs!


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

xoxo

/Cbricer

trevlig fredag

2011-08-13 / 11:09:46
Mycket trevlig fredagskväll måste jag säga :)

dagen började med ett besök på statiol för att bland annat hämta mitt busskort och legitamation som jag hade glömt där i veckan.. jag har alltid sånn vidrig tur med att få tillbaka borttappade saker. Och då är jag sånn som jävligt gärna tappar bort saker hela jävla tiden, väskor, mobiler, nycklar, leg och busskort. Får iallafall 8 av 10 gånger alltid tillbaka det hur eller hur. Tappade mitt leg i varamon förra sommaren, och vad är oddsen att ngn hittar det då och ger det till polisen då? men fick tillbaka det igår igen somsagt. Sen fick vi sjuss av marcus ut till kimberley, jag hon och sara. Skapligt garvanfall dock hela turen!
Sen blev det god mat och vin och trevligt sällskap. Saras pappa och bror kom ut en sväng och sen åkte igen och sen kom Gustav ut :) imorse mådde inte kimberley så bra så väckte henne med frukost på sängen. Mackor, ägg och bacon :D muuuuuuums

nu ska vi plocka iordning lite sen åka mot stan för att förbereda kvällen, avskedsfest för becca ikväll. hemskt! :) men det ska bli roligt. blir att grilla och dricka och bara njuta av det fina vädret!! :)

xoxo

/Cbricer

Myskväll i brestorp

2011-08-12 / 21:12:36
I just had sex and it felt so good, a woman let me put my penis inside her.

Så kan det vara, jaja så att.. Jag sitter här vid kimberleys kära dator som jag visst inte fick ladda ner utorrent på och sen gjorde jag det ändå ;pPpppPp
Ikväll blir det mys med sara och kim, har precis ätit en god måltid med ett stort glas vin! kan inte bli bättre.
Sara och jag tog ett skutt i poolen förut också, sketkallt men skönt och svalka av allt svett ;) Nu blir det väll att gå ut och sätta sig på uteplatsen igen och fylla på vinglaset så får vi se vad kvällen har att bjuda på. Det blir iaf en helkväll på landet men vi får väll se om vi lyckas muta ut några rimforsabönder så vi får lite trevligt sällskap, inte för jag klagar på mitt sällskap för  tillfället, men är ju aldrig fel med mer fint sällskap!


sara och jag myser i poolen ;)

xoxo


/Cbricer

there is only one man..

2011-08-12 / 15:21:20

..who's meant for me and this is him : )

you're the drug that keeps me from dying!



xoxo

/Cbricer

hackneyed track

2011-08-12 / 04:12:47
nu ska vi se om jag får det här att låta vettigt..

"du och jag är som en uttjatad låt. Den var riktigt jävla bra från början, man rös när man hörde den och blev helt fylld av känslor i kroppen när man lyssnade. Replay, replay, replay, efter ett tag börjar man tröttna på den och tillslut slutar man att lyssna. Det går ett tag utan en ton från denna låt och sen sätter man på den igen, den är lika bra såklart, men den här gången tröttnar man mycket snabbare. Och så fortsätter det, efter varje gång man letar upp den här låten, så tröttnar man snabbare och snabbare. Den kommer säkert alltid vara bra första gången man sätter på den, men mer än så blir det inte."

oj vad invecklat det blev, men i mitt huvud var det en perfekt beskrivning! Sen skiter jag i om ni inte tycker det! haha, men ni som känner mig kan ju försöka läsa det samtidigt som ni föreställer er det , så blir det nog kalas!

nu ska jag dra på en film och sen dejta kudden, som förövrigt inte har något örngott och jag orkar inte hämta det :( blä.

xoxo

/Cbricer

i can't make myself love you

2011-08-12 / 03:48:18

It is like I'm forcing myself to love you
It is like I only need your confirmation
I need to feel that I'm good enough
Maybe I'm lost without you
Maybe I don't know what to do
You were my shining star
who lead me out of the dark

Maybe our time has pass by
I mean I know our time is gone
but somehow you allways come along
you and I are just like a hackneyed track
the excitement and desire wont come back
but still we play it again and again
but it's not the goodbye that's hurting inside
It's the leting go of you forever-part I fear indeed

xoxo


/Cbricer

torsdag!

2011-08-11 / 22:48:14

Hej.

Idag kommer jag med en jätte intressant nyhet för mina kära läsare (becca, mamma & pappa) hahahha. Nej men seriöst, jag ska köpa en bil. jag har blivit bilkåt, vet inte vad som hände riktigt med tanke på att jag alltid hatat bilar över allt annat för det är så jävla tråkigt och vem fan bryr sig vad skillnaden på en bmw och saab är?
så har iaf jag tänkt. Mer intressant att veta skillnade på olika ostar eller något. MEN IALLAFALL, tillbaka till min nyliga bilkåthet. Jag har blivit förälskad i en bil med ringar, gissa färg? VIT GIVETVIS. så jag har bestämt mig för att jag ska köpa den, den kostar bara 300 000, det är ju ingenting, för det har ju jag i bakfickan!


Perfekt för mig, eller hur?
ja, jag vet.. Så att, är det någon som känner att dom har lust och slänga fram 392 400kr, vore skitsnällt ;) haha

Nej nu får det vara sluttjatat om min älskling, nu ska jag sätta mig bekvämt i min stol och lira lite wolfenstein med en kanna saft och lite kycklingbitar! haha kan inte bli bättre en sånn vacker torsdagskvälll.
Efter finbesöket jag hade idag så mår jag prima efter att få ha tänkt och pratat lite! :)

xoxo

/Cbricer

what do you want from me

2011-08-11 / 13:50:20
Taking the back door, walking on my toes
breathing out, I'm breathing in
Every step i take shows red
If i just could make you see
all the crap I take for you to be with me
In the beginning it was easy, all i said is i don't care
cause i didn't, didn't know you
thought that i would need somebody
throw my hand up when the crap came up
and ignored it day and night
but know i wonder, is it worth it

What do you want me to do, stop pretend like a fool
please just shout it out
what do you want me to say when I love you allways
all you do is stab me
What do you want me to be when all i can be is human

driving on the wrong side, hanging in the wrong crowd
doing the things I never did
drinking the red win that I never used to drink
eating the bad food allways in bad mode
driving the cars i said i hate
trying to be the one, but i aimed in someone else.

What do you want me to do, stop pretend like a fool
please just shout it out
what do you want me to say when I love you allways
all you do is stab me
What do you want me to be when all i can be is human


xoxo



/Cbricer

jag är mikråfon kåt, shalala

2011-08-11 / 07:32:17
What do want me to be, all i can be is human?

JÄVLA FITTFLUGA som gjorde att jag inte kunde sova vidare,, helvete vad jag hatar flugor. förstår inte vad dom gör för nytta i världen heller så varför inte döda varända jävel!? mmmmh
Blev en tripp till Rimforsa igår i Mex nya bil som han var så döstolt över ;)
nicenice..
Sen blev det att inskaffa oss lite pengar, och sen åkte jag och kim tillbaka till stan för och hem till mig, sen blev det att åka in till stan och ta en öl med tessa & becca. Snart åker becca, flyttar till Skåne, usch! kommer sakna dig så vidrigt mkt. :(

Nu blir det och vänta på att kimberley vaknar så blir det att åka till rimforsa och hämta mitt busskort och legitamation som jag glömde i en korg på ica igår. Så mamma ringde när vi var hemma igår och undrade varför Kinda Motel hade hittat mitt leg och busskort. Hon måste ju undrat vad fan jag gjort på ett motel? :D haha
Så tiss vi åker kanske jag ska städa lite i Niklas vidriga lägenhet, så det inte börjar mögla, för då vill inte jag vara här mera! hihi

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

pissväder

2011-08-10 / 11:50:22
You are the only one who will ever get enough of me to break my heart,.

Vaknade nu av att Cisella tokringde mig, huuuuuuuuungrig! blir att åka in till stan nu och ta en chai med henne och prata lite skit. somnade som en stock igår, dyngskönt:)
Men vad är det för fel på vädret? usch och tvi

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

reaching for the gun

2011-08-10 / 00:05:40
Nu var det nog dags att sova, Niklas har somnat på soffan,, somnade redan i slutet på första avsnittet av prison break ikväll. Trött, sliten pöjk :) ska gå och väcka honom snart och lägga mig för och sova jag med. Är jävligt seg idag faktiskt,, gick ju upp kl 7 imorse som sagt. Dock har det inte märkts på mitt enastående humör! haha, har varit riktigt uppåt idag faktiskt.. Tills jag kom hit (till puckot) och blev trött och seg, skulle nog sprungit ngra varv runt stångån istället ;) naaeee va. haha

Imorgon blir det solning på förmiddagen, möjligtvis träffa cisella. Har inte pratat med henne, sen på eftermiddagen blir det rimforsa, måla och sissodär och blir det skapligt väder blir det nog en sväng till 55an på kvällen också!

då säger vi så då!
här slänger vi upp en låt också för och berätta att jag älskar min jesse mccartney över allt annat på denna planet men att jag inte riktigt förstår vad han gör när han gör såhär?:S blää, gå tillbaks till din musikgenre, this is not you!




xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

hihihih

2011-08-09 / 19:57:10
Såååååååååååå sjukt glad!

Dagen startades av ett långtråkigt alkoholmöte på frivården, alkolism är ärftligt, blablabla. Dom som vär där satt med fotbojja och var 40+ och jag kände mig ju så inteeee att jag passade in där för fem jävla öre. Men vi fick kaffe och macka och godis, så jag var jävligt nöjd ändå ska jag få ta och tala om!
Sen efter det så åkte jag hem och försökte grilla, men det gick inte så bra för jag fick inte igång den.. haha, sen blev det tripp till rimforsa. träffade gustav på rese så vi åkte samma buss, trevligt, båda var trötta som djur så blev en flummig bussresa, haha! sen gick jaag av i riffet och tog vallabussen, men nu ska jag och kimberley åka tillbaka till stan, hihi. Jag vill sova :) fast vill flummisaaaa lite först.

PUSSDÅ<3

xoxo Carolina Bricer

/Cbricer

Tisdag

2011-08-09 / 07:37:40
I have a heart that will never be tamed.
The next time we hang out, I will redeem myself,
I can't waiiiit to see you again!

Morgonpigg, oohja. Sitter hos Niklas, ska snart åka till frivården, och gå på första prime for life mötet. SÅ JÄLVAAAA TRÅKIGT!!! men men..
Efter det blir det att åka till kimberley, kanske? inte vet jag.
Jag orkar inteeeeeeeee, hejdå!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

tell me why

2011-08-08 / 15:45:54
och frågar gud, är detta ännu ett test?

Godmorgon, godeftermiddag, god dag..
I took a chance, I took a shot and you might think I'm bulletproof but I'm not!

Sitter hos pappa vid min fina , snart ska jag gå till centrum och köpa en hårfärg och färga håret liiiiite ;) får se var det blir för spännande färg.. Sen blir det stan! :)

någon som har en mobiltelefon att låna ut? ge bort? hehe

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

sleepless

2011-08-08 / 05:57:55
Nae,, jag kan inte sova eller jag vill inte sova! hemskt och sova ensam, förstår inte hur jag klarat det hela mitt liv, haha verkligen förstårrrrrr inte! det är ju döjobbigt. Saknar min kim.. och bläää!
Har kollat på What happens in vegas , rätt rolig faktiskt. Blir väll en till film nu kanske,, eller om jag ska spela lite pangpang kanske, var länge sen.. så blir det nog! få ur mina aggressioner och mörda lite tyska kuksugare.

sen ska jag gå och slänga i en tvättmaskin! hihihi.
hejdå!!!

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

livet är som en gummibåt..

2011-08-08 / 02:27:29
..det kan gå hårt och då blir man våt;)

Sitter och muppar vid min kära dator som jag saknat till tusen, hemma hos pappiii. Inte varit hemma på år och dagar känns det som!
skönt och sitta vid min egna dator för en gångs skull! ska väll glo lite film och så nu snart tänkte jag.

Den här helgen har varit både bra och dålig. Fick umgås massa med min underbara syster som jag kommer sakna väldigt mkt! hoppas du har det bäst älskade vän, det är obeskrivligt hur mycket du betyder för mig.

Idag har jag inte gjort så himla mycket kanske..
Vaknade i mammas säng av en skrikandes unge, gick upp och sen kom mex förbi en sväng och tog en cigg med mig och pratade lite skit:) sen åkte han och då softa jag lite till. Sen åkte jag förbi Niklas och hämtade mina saker "/ Mex kom och hämtade mig och så åkte vi till donken och sen hämtade vi sandra och hans flickvän :) sandra och jag gick och hälsade på någon kompis till henne och sen bar vi oss av hem till ryd för att köpa ciggaretter.. sen har vi bara suttit och häckat hemma hos mig tills hon åkte :(
pratat lite skit med grodynglet också, blir en sväng på stan med honom imorgon, se vad linköping har att erbjuda.. (inte en kommentar om att jag precis skrev grodynglet!!!!! hahah, man får snacka i kod ibland hehe!)

nu ska jag dränka mina sorrows i lite gamla bilder, musik och filmmaraton! ger er lite godis och glo på mä!
hörs, ses, whatever.




Gustavs 17års dag:)


sofi & jag :)




infokomp tider:)




söta fija!:)


liten carro!:)


haha, fyfan vad stört! när kan detta vara? 04 eller något? :)



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

lördagnatt

2011-08-07 / 00:28:58
Du hade bollen i dina händer, du kastade den långt åt helvete så nu kan du simma och leta efter den medans jag går vidare med mitt liv.
'cause baby i wont come back, i wont do that.

Sitter med syrran i soffan och hon suckar och stönar förfärligt för hon vill att jag ska ge upp datorn, så kanske ska göra det snart... eller? kanske, hihiih. Blir och sova ensam första natten på över en månad inatt. usch och tvi, kommer lägga mig och mysa med mamma :) fan sjukt hur beroende man kan vara av sällskap, trygghet och allt sånt skit. Vet inte vad jag skulle göra utan mina efterhängsna vänner (kimberley andrén, när jag sa efterhängsen såklart!)
Henne saknar jag förövrigt, inte träffats på en hel dag :O det är ett mirakel , eller aah något i den stilen.
En sak till jag stör ihjäl mig på,, att bli avstängd. FYI!!!

nu ska jag ge ungfan datorn så hon tiger :) haha,  pussss!



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

lördag

2011-08-06 / 17:10:58
Hejhej,,

sitter hemma hos mamma nu med sandra. Blev en utgång igår, eller typ. Satt och drack lite nere vid ån med sandra och halva linköping helt plötsligt eftersom sandra är universums socialaste människa, men det var ju trevligt,, ettt taaaaaag. Sen tvingade jag upp na till stan. Fast det roliga var att vi var hemma innan 2 och det är inte ofta det händer när man är ute med mig ;D haha, som alltiiiid lyckas på något jävla vis missa sista bussen, som förövrigt går 20 minuter efter att krogarna stänger,, :) fail.

Idag har vi inte gjort ett piss, förutom att va trötta och sega och städat efter nattens matlagning som såg ut som det hade varit kräftskiva eller något så stökigt det blev. Och då använde vi typ bara ugnen ändå ;) råa pommes och torr kyckling är alltid niiiice!

Och mitt humör idag är ju inte det mest lovande om vi säger så, IDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOT! jag tänker iaf gå och slicka i ett kontaktuttag innan denna dag är slut.

PUSSDÅ!
ericsaade<3 :D hhihihiihihi



xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

try to forget..

2011-08-04 / 22:47:17
..but it hurts to much.

Hemma med kimberley,
Idag har vi målat Jeffreys hus, eller en sida iaf men det kändes som jag stod på den där jävla stegen i flera år fast det bara var 2 timmar så kändes det i armar och ben, speciellt på ryggen som solen stekte sönder :) men sånt är nice!
Sen hade jag av misstag råkat få med mig Niklas körkort i väskan så vi var tvungna att åka tillbaka till stan så jag kunde lämna det. Men blev ett jävla kaos med att fixa sjuss in till riffet, men tillslut lyckades vi övertala fjanton, snäll som han är. Var tänkt att jag skulle träffa sandra också men hon dissa mig för min andra syster, hemskt, blir och träffa henne imorgon också. Och morgondagen blev visst väldigt fullbokad helt plötsligt. En sväng på ikano med Becca och en fika med en saknad vän :) sen träffa mex och sen självklart min kära syster :) blir en händelserik dag!

men nu ska jag ringa min vän sofi danielsson och ta en cigg med kim!
hörs och sånt puss

xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

SOL

2011-08-04 / 10:10:30



OCH JAG SKA SOLA IDAG FÖR IDAG ÄR DET SOL, SOL SOL SOL, JA JAG SKA SOLA! haha :)<3
/Cbricer

onsdag

2011-08-04 / 10:06:09
Kimberley kommer och väcker mig, ingen lugn och stillsam väckning utan hon tokringer i telefonen och på dörren! älskar att vakna av det.. inte!!
Nu sitter hon och väntar på att jag ska gå och göra mig iordning så vi kan åka. Blir att åka till Rimforsa om en timme ungefär och måla det där jävla huset som vi skulle gjort för 2 veckor sen:)
Men det blir och åka tillbaka till stan ikväll sen, träffa min söta syster som är i linköping! wihuhuhuuh.

Men nu ska jag göra mig iordning, så vi inte missar bussen.

Xoxo Carolina Bricer
/Cbricer

3 augusti

2011-08-03 / 20:08:56

Aldrig, Aldrig kommer jag förlåta dig
för du tog det allra bästa som fanns inuti mig
Aldrig, Aldrig kommer jag tillbaks till dig
ryggen är det sista som du ser av mig.

Sitter hemma hos Mamma, funderade på att sova här inatt men det blir nog inte så ändå, haha blir aldrig så! jag har inte sovit ensam på över en månad, läskigt! den dagen jag ska sova ensam,, kommer bli en lång natt, nu ska jag iaf gå till ekholmen iiiiigen.

hejdå,tjarå!



xoxo Carolina Bricer

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!