feber..

2011-03-23 / 22:46:55

....

har legat i soffan och glott the oc nu i 9 timmar sträck, då mår man inte bra asso. Var i skolan i 2 timmar today, började klockan 12, eller ahh det gjorde jag dåå inte, men jag kom till skolan då, och sen drog jag vid 2 ;) så finns inte s jävla mycket att berätta om denna dag alltså. hejhopp hoppas jag blir frisk till helgen, helst till imorgon faktiskt !

xoxo carolina bricer

/Cbricer

varmt och kallt..

2011-03-23 / 00:16:36
..båda på samma gång,jättejobbigt!

sitter och kollar på OC och ska snart gå ut och ta en nattcigg och sen sova. måste ärligt talat plugga matte imorgon,  annars är jag så jävla körrrrd! men ärligt, jag orkar inte ens skriva något mer.
/Cbricer

tystnaden som uppstår..

2011-03-15 / 22:00:27
..när cisella och carro skaffar lunarstorm (som nu förtiden heter LS8, uppgraterat sig lite vetu haha!)

men ärligt vilken härlig dag jag haft.. inte! vaknade hos sofi, av hennes vackra (förjävliga) röst, som btw inte var någon röst, hon lät som en kärring som rökt i 80 år och låg på sin dödsbädd. men som tur var fick hon tillbaka sin normala röst mer och mer under tiden jag låg kvar i sängen. tog bussen hem skapligt för jag tänkte att jag skulle plugga och tvätta. men efter tvättstugan vid klockan 2 så tänkte jag ta en cigg och prata i telefon med cisella. och det samtalet följde med mig in på toa, ner i badkaret, upp ur badkaret, in i soffan, upp i min säng, in på toa igen och så vidare i fyra och en halvtimme. hoppsan! klockan var helt plötsligt 6 och jag var jätte inte alls ett dugg sugen på att plugga. så har av någon konstig anledning suttit här och på facebook och kollar tv sen dess. OCH NU ser jag på klockan att big brother börjar, så nu måste jag dra igen!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

god kväll

2011-03-08 / 23:06:16
kollade nyss lite halvt på big brother, men sitter mest här och lyssnar på lite musik. det känns bra nu, det är ärligt talat bättre än länge, skönt och kunna säga det och verkligen mena det. Ärligt talat.
Hade adhd utredning idag, gjorde testet, fick väll adhd stämplat i pannan innan jag gick därifrån. Får hoppas att jag får börja med tabletterna så snart som möjligt, det behövs för min koncentration liksom! ;)

Var på ikea idag också med Sofi och Saw, blev en tröja och ett armband och a embarrassing moment för min söta syster, finns det något roligare än att skämma ut sina syskon? Svar nej, absolut inte, det finns inget som är så himla roligt och se ansiktet bli tomat-rött !

nu ska jag ta en dusch, sen blir det sängen för min del. & jag är på myyyyyyyshumör! kom hit och mys med mig<3

xoxo carolina bricer
/Cbricer

lördagnatt

2011-03-06 / 00:38:57
igår var det utgång som gällde, kvällen började med strul. fick inte tag i någon dricka, jossans el är borta och glas var krashat på golvet sen dagen innan och det gick inte och se någonting! haha men det slutade bra ändå. Tända ljus i hela lägenheten sen kom robin med dricka och sen kom sofi och rosa och så blev det plaza för hela slanten.
vaknade inte så glad idag, tog bussen hem, chillade galet. Andreas kom vid sju, glodde tv och chillade :) nu har han precis åkt hem så tänkte ta mig en kvällsmacka och en nattcigg och sen lägga mig i sängen och kolla några avsnitt av gossip girl sen somna. hehe!

btw, jävligt slappt med en gratis bag in the box sådär ståendes vid min dörr ;) haha

xoxo carolina bricer
/Cbricer

ärligt

2011-03-02 / 17:37:07
tog en fika med kräks idag somsagt, men blev inte så mycket fika. Blev en fanta o en biskvi för henne. Men snåla som vi är så köpte vi för att ta med för att det skulle bli några kronor billigare sen gick vi och satte oss på övervåningen istället. haha så jävla snåla! men man blir ju som man umgås;)
efter det tog vi en sväng på stan och sen tog jag bussen hem.

nu har jag precis ätit och ska snart ut och ta en cigg på det. ingen aning om vad som händer ikväll. har väll planerat på en hemmakväll men som alltid annars när jag planerar det brukar det sluta med en utgång eller något i den stilen. haha ärligt talat, är sjukt trött, vill bara sova men samtidigt vill jag verkligen inte sova och längtar som fan tills imorgon! fest!

ofcourse att jag har pratat med dig, du är det närmsta sanning man kan komma. men överdriv inte förfan, och nu vet jag vad som höll mig kvar, omgivningen, inte det jag trodde. för det var nu det kändes i hjärtat, och det trodde jag var din smärta. no no!
/Cbricer

one more day to go

2011-03-02 / 11:04:42
..är allvarligt talat missbrukare och beronde tror jag, av vad håller jag och sofi för oss själva! haha
men sitter i skolan, vet inte ens vad jag har för lektion, men har jobbat med lite historia och nu sitter jag och vicky och väntar på lunch. Ska hänga med becca till IV alldeles strax!
Efter lunch har vi psykologi, det är roligt!
efter skolan blire och dra en fika med kräks på stan, snacka lite skit det var ju ett tag sen, eller något. Vi träffas ju inte så ofta :)

imorgon blire paaarty

xoxo carolina bricer

/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!