skola är värdelöst

2011-02-28 / 13:26:19
Ärligt talat? förstår inte meningen med skolan ibland. i alla fall inte om man går på john bauer. jag har allvarligt talat inte lärt mig ett piss sen jag började här och visst det kanske är liiiite självförvållat men fan inte fullt ut.
Sitter på samhällslektionen nu och kollar på någon film om indier eller vad det är. Jätte intressant verkligen, nej inte direkt. Bara längtar tills vi slutar så jag kan få åka hem och pussa på millvert =) världens sötaste bebis unge, min älskling!

ikväll blir det att sova hos sofi och antaglgen sitta och prata om den kommande veckan. vi börjar vårat liv nu biatch! och det ska bli fucked up roligt. säg jag svär? ;) haha
men som sagt, samhällskunskap var det. Ny head kommer snart med, PUSS

xoxo carolina bricer
/Cbricer

dags att sova

2011-02-28 / 01:50:12
..men jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig, för jag känner verkligen inte för och gå till skolan och se dig. har klarat mig en o halv vecka jävligt bra utan att behöva se dig och jag vill verkligen inte se dig?! helt stört att jag säger det, men jag vill verkligen inte det. men vet att jag måste sköta skolan något åthelvete nu så.. blöö!

får se hur denna vecka går. i'll keep you posted ;) puss

xoxo carolina bricer
/Cbricer

söndagsångest

2011-02-27 / 17:49:02

riktigt värt lov måste jag säga, önskar vi fick en vecka till. har verkligen ingen lust att dra till skolan imorgon. usch usch usch..
igår blev inte som vi tänkt oss, vi hade ju planer på en utgång men det blev en lugn filmkväll i ekholmen istället med ostbågar och cola. sen en promenad till johannelund mitt inatten. och ikväll har jag tvättstugan så har inte tid och sitta här och skriva egentligen, måste pallra mig mot ullstämma.
så vi hörs väll senare om jag hittar ngt intressant och skriva om..

xoxo carolinabricer

/Cbricer

i just had sex..

2011-02-26 / 17:27:20
..and it feeelt so good..

GODMORGON VÄRLDEN, HÄR KOMMER JAG!

riktigt störd kväll igår.. Bussen till motala runt 7 och festandet började direkt på bussen. Jävla vin asso, inget bra för baksmällan ;) men men skiter väll jag i innan jag somnat och vaknat med den här huvudverken asso! Var på hemma fest hos Jossans kompis och förfestade där sen bar det av mot motala stan och krogen ;) hade inte höga förväntningar alls ärligt talat, kanske därför det blev så fruktansvärt roligt! fuckade ur riktigt grovt, halva kvällen ensam men motala boysen var trevliga, iaf vissa av dem,.... haha tjejerna kan dra mig i mitt rövhål, fett bitchiga :p ärligt talat så hade jag inte ett öre men ändå var jag fullare än dom rikaste där haha, men så är det ju alltid och lika underbart varje gång. va va va?
vaknade upp hos josefina med kerrar och andreas och det tog en stund innan vi kom på hurvi kom dit från motala, men kom på sen att vi tagit taxi ! och sen blev det en kebbabtallrik som gulliga josefina bjöd på och ikväll blire en återställare med sofi daniesson skulle jag troooo!
har varit ett riktigt AWSOME lov, önskar det var en vecka till! PUSS DÅ

xoxo carolina bricer
/Cbricer

dream, dream, dream

2011-02-25 / 02:09:48
fucking fucking fucking fucking :)

jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, nu är det bara 99 gånger kvar, jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, nu är det bara 98 gånger kvar, jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, jag kan en sång som går folk på nerverna, nu orkar jag inte kopiera och klistra in mer!

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och drömma mina skumma drömmar som jag btw lidit av dom senaste dagarna. Alltså jag brukar ändå drömma nogorlunda normala drömmar. Eller ahh, drömmar är väll aldrig direkt normala. Men typ när det var konstigt mellan mig och min expojkvän för flera månader sen kunde jag drömma saker som kopplades till att förlora honom på alla möjliga konstiga vis som att han typ dök från ett berg ner i mörkt vatten och försvann eller typ att han ville ha triangeldrama med mig och mina vänner?! men typ sånna störda saker. Men nu för tiden asso, drömmer JÄVLIGT konstiga drömmar om personer som jag inte ens ängar några tankar åt överhuvudtaget om dagarna, och det drömmarna handlar om är ju bara skumt. haha ja nu vet ni det om ni var intresserade av mina drömmar ;)

men ärligt, hoppas på en normal dröm inatt då. jag kanske har tur? whooo knows!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

Trassel

2011-02-24 / 19:19:29


kom precis hem från bion. jävlar vad bra den var! haha lätt sevärd. Men jag irriterade mig något sjukt mycket på hennes långa hår, ville typ in i filmen och klippa av det själv! haha.
Som det ser ut nu blir kvällen lugn här vid min bästa vän (datorn) men sen vet man ju aldrig om det dyker upp något roligare än mina planer. Vi får se vad som händer..
Imorgon blir det antagligen att dra med jossan och sofi till motala och fucka ur, kan bli intressant.. motala liksom? haha ahh vad ska man säga mer? typ mitt huvud förvirrar mig något fruktansvärt those daaays.... ihihihihi :)
hörs senare!

xoxo carolina bricer
/Cbricer

the mistake wasn't to let you go..

2011-02-24 / 13:25:15
..the mistake was to destroy what we're made of. DRAMA

Igår blev en lyckad kväll trots allt. Var lite halvdött ute. Tanken var ju att jag och sofi skulle gå ut men henne fick jag tag i sista minuten då hon varit så smart och precis kommit på att hon inte hade några pengar. Så då tänkte jag sitta hemma men då fick jag depressioner på tanken av att sitta hemma när jag kunde göra något annat. Så ringde becca och drog med henne till Plaza ofc. Inte så mkt folk vid 9 men framåt 11-12 ramlade in några mongon som vi socialiserade oss med! :D vi hade ju tänkt att svänga förbi Platens men smart som jag är hade jag lämnat mitt leg hos sofi i helgen så det gick ju icke. Och plaza är det ända stället jag kommer in på utan legitimation eftersom alla vakter där bara älskar mig och becci eftersom vi är stammisar och becci skämmer bort dom med choklad när hon är full! haha;)

nu blire ngra avsnitt glee, senare blir det bio med Pappa och Linn! Trassel 3D, hoppas den är bra ! :)
/Cbricer

hörde jag lillördag?

2011-02-23 / 17:19:48

haha, klart jag gjorde. Är ju lov och det onsdag, finns bara en sak och göra åt den saken. gissa vad? utgång såklart. Men får se för sofi har inte hört av sig än och hon hade massor att göra men det ska nog lösa sig. Funderar på att hoppa i ett varmt bad och bara mysa lite först.
Förövrigt jag hade sjukaste drömmen häromnatten, asso, jag hade grov panikångest när jag vaknade. drömde liksom om en person som jag inte bruuuukar drömma om om man säger så. ha-ha! men lite komiskt var det ju, ni förstår ju antagligen vad det var för dröm, jag tror inte jag behöver skriva det här. men shit, var en otippad person alltså! och på tal om drömmar,. jag dagdrömmer way to much now a days :) och sover underbart skönt om nätterna tack vare det! :)

men nu blir det ett avsnitt av Glee, sen badet! och här bjuder jag även på en fin bild från gårdagen, lägger upp mer när jag får dom på datorn ;)

/Cbricer

big whop

2011-02-23 / 15:14:11

God morgon onsdag.

skulle träffat mex en stund idag, men som vanligt blir ente det av.. Jag vaknde upp med världens jävla kramp i arlset. men när jag reste mig upp kände jag vilken jävla träningsverk jag hade. FY SJUTTON! haha.,

hörs sen!

/Cbricer

du är allvarlig och skrämmande, men det är farligt och spännande

2011-02-23 / 00:42:49



Det handlar inte om din personlighet men inte heller ditt utseende
jag vet inte vad du gör med mig, kan ej förklara mitt beteende
känslorna som jag fann, kan endast du få fram
jag har varit kär o jag vet hur det är
detta är något annat, jag har inte riktigt fattat
jag kände inget innan men nu är jag förtrollad
du drog mig in i dimman och nu är jag som limmad
Och när du öppnar dig för mig
Öppnar jag min själ för dig
du är allvarlig och skrämmande
men det är farligt och spännande

/Cbricer

känslor jag aldrig trodde skulle försvinna, svalnar

2011-02-22 / 23:10:31
Jag kom fram till att när jag är hundra procent säker på att jag släppt dig är när jag slutar fråga mig själv om jag är över dig och när jag slutar säga att jag är det? klart jag inte är, men jag känner mig starkare ensam nu och så här vill jag fortsätta känna.. Jag känner mig fri och starkare än vad jag känt mig på flera år. Det kan vända, men har känt efter i några veckor nu och jag har kommit fram till att ensam är starkast. Jag har haft din axel att luta mig mot nu såpass länge att jag glömt hur man gör det själv. Jag vet fortfarande inte säkert, men jag jobbar på det och det är positivt. Inga tårar fallna på flera dagar, jag är i chock men så här är det bäst och såhär mår jag och du bäst!

Kollade precis på bigbrother, nu börjar det bli lite bättre! haha finns ju endel sjuka människor där inne ;) det är en jag gillar starkt men kommer inte ihåg hans namn just nu. Nu blir det att glo några avsnitt Glee men först ska jag ringa Jottis och prata över en cigg. Måste sova skapligt också, imorgon börjar ju mitt och sofis lov på riktigt! ser fram emot detta!

hörs imorgon, puss då! 

bjuder på en äcklig bild också, huhu

  


/Cbricer

Tolvmannabacken

2011-02-22 / 18:59:42
Idag åkte jag Farfar, Isak och Faster till Tolvmannabacken i äckliga Kisa :) fick ont i magen att bara vara där men det släppte när skidorna åkte på och jag plågades genom ett långt irriterande spår på längdskidor. Jag tyckte det var betydligt skönare att sitta på stjärten och gjorde därför det mesta dels av tiden där.
Efter käket så provade jag och Farfar snowboard och det var första gången för mig. haha det var en upplevelse kan jag lova. Men det gick ändå mkt bättre än planerat, jag åkte framåt istället för att rulla nerför backen!

nu är jag hemma och är så sjukt trött, sov bara 3 timmar hos becca inatt också så ja det blev ju lite oplanerade saker igår kväll.. men nu ska jag glo på glee och äta min ost & skink paj!

PUSSDÅ<3
/Cbricer

tråkiga måndag

2011-02-21 / 18:14:55
Kom hem för några timmar sen, pappa håller på och fixa mat så blir att äta den snart. Men sen då?
Sitta och vänta på att big brother ska börja kanske.. NU vet jag,. jag ska kolla på säsong 2 av Glee!

imorgon blir det att åka till Kisa och åka längdskidor med faster, farfar och kusin :) kan bli kul, ska prova snowboard också, haha det kan bli ännu roligare att se!
jag känner mig lite pirrig och puppig i kroppen, mkt konstiga känslor hit och dit! kan bli en spännande vår det här:)

PUSSDÅÅÅ<3
/Cbricer

HÄRLIG HELG

2011-02-21 / 16:09:18


Jossan fyllde nitton i fredags, så hemma hos becca åt vi dajmtårta hon, jag, becca och theresé. Sen blev det utgång på det. kvällen är lite halvsuddig men den slutade nog bra. Blev plaza och superfredagen på Pitch black. Kön var åt helvete lång men som tur hittade jag en klasskamrat precis längst fram så vi var lite busiga och trängde oss. Men vid den här tiden på kvällen hade jag och Becca redan lyckats tappa bort både Tess och Jossan. Och Becca var något fruktansvärt kär i en kille hela kvällen så jag spenderade hälften av kvällen ensam, och likaså gjorde jossan fast på någon helt annan krog tydligen, höhö. Men när krogarna stängde hade jag och becca precis hittat tillbaka till varandra, men det hade inte hon och hennes garderobsbricka gjort så vi fick stå i en kvart och försöka få ut hennes jacka! Men vi lyckades tillslut.
Utanför hittade vi tobbe o co. Så jag skulle försöka fixa billig taxi, men det gick verkligen inte bra.. Tror han sa 320 som minsta pris och Dom andra lyckades få en för 150, så vill ni ha billig taxi är inte jag rätt person för att fixa det. Men iaf, det blev inte så mkt till efterfest, jag deckade tydligen i kökssoffan och de andra fick somvanligt bära mig till sängen. Jag vaknade asskönt på morgonen och trodde jag var hemma, fick en chock när jag öppnade ögonen och det fick becca med när jag gick in och hoppade på henne :)
Så fort vi vaknat till och ätit lite frukost tog vi första bästa buss till henne, låg och tyckte synda om oss själva ett tag men sen vare bara och ta sig i kragen och hoppa in i en varm dusch, sen bar det av mot krogarna igen.
Blev en redig plaza kväll, och fyfan vad skumt folk det finns alltså helt sjukt.
sitter och pratar med en kille och en annan tjej kommer och frågar om jag är hans flickvän, skit lack, jag säger nej nej vi är kusiner och driver med henne. Det slutar med att hon drar iväg killen från mig och hennes kompisar skriker efter mig att jag ska ge fan i deras kompis pojkvän? fast det roliga var att dom inte ens var tillsammans, utan dom hade pratat med varandra tio minuter tidigare på kvällen. haha jävla konstiga människor.
Men ärligt talat, rolig kväll som fan, var länge sen jag skratta så mycket.
När krogen stängde gick jag med becca ner mot bussarna för och hänga med på efterfest hos några hon kände. men så fort hon vände mig ryggen kubbade jag för livet tillbaka till ågatan! haha, tog taxi till johannelund. När jag vaknade i söndags ringde jag rebecca och förklarade mig och så.
sen sprang jag till sofi :)
mysmys
Pussdå!<3

/Cbricer

heartbroken

2011-02-16 / 00:05:36
du var ljuset i mitt liv och nu är jag ingenting, jag har ingenting. du var mitt allt, du är det fortfarande. vill ringa dig och bara lyssna på "hallå" vill kolla på dina bilder hela tiden. men allt detta plågar mig något ini helvete. du och jag , vi är menade. jag gjorde ett misstag som jag ångrar och som jag skulle göra vad som helst för att ändra, jag ber om förlåtelse och kommer göra det till du förlåter mig. jag vill var henne du ringer på natten när du behöver prata, henne du håller om när du sover även fast du helst vill ha din space o ligga åt andra hållet men ändå gör det för du älskar mig, jag vill inte skriva det här för det får mig att gråta men du vägrar svara när jag skriver och du ignorerar mig när vi ses. som om jag inte existerar. jag älskar dig så högt att hela min värld rasar av allt det här. min puls går i varv när jag tänker på dig. allting kopplas med dig. och då menar jag allt, som lyckstolpar till bussar. jag vill inte behöva leva utan dig och du ska inte behöva leva utan mig. vill inte se dig göra någon annan tjej lycklig när det är mig du ska göra lycklig! du är så himla viktig för mig, du har gjort skillnad i mit liv, du har gjort mig till en bättre person och det är nu jag inser det som mest. snälla. sluta låtsas som jag inte finns, snälla förlåt mig. förstår om du inte vill vara min pojkvän, men var min vän åtmistone. du är för värdefull för att förloras. JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!