nattinatti

2012-03-30 / 01:09:31
Godkväll..
Blev ljusparty hos jossan denna torsdagskväll, var väl inte sådär jätte lyckat kanske för dem. Men det var trevligt iaf! lite ostbågar och fika sissodär. Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska hoppa i säng på bumss så att säge. Men tänkte lätta på hjärtat lite like allways. 

Fredag imorgon, härligt med helg. Bara 3 skoldagar nästa vecka och sen är det påsklov, härligt härligt! det behöver jag känner jag. En paus, lite andning och bara va ett tag. Mycket i skallen just nu.. Skolan speciellt, hur jag ska göra till nästa termin och allt sånt. Men tror jag bestämt mig och blir nog kvar två terminer till. Åtminstonde EN, för att fixa matten helt. Och eftersom jag kanske inte får så jätte bra omdöme så går jag all in för det nästa termin. Blir antagligen att plugga en bit in på sommaren också... Men vi får se hur det blir med allt.
Men förövrigt,, Jag orkar inte hoppas på saker, fine. Jag ger aldrig upp hoppet om saker jag hoppas på. Men va är meningen känner jag just nu.. Jag kan ju inte ge något? kan inte bevisa något? har inte en chans att ens försöka. Så känns som att, jag menar jag ska ge dig vad du ber om, och jag accepterar det.. men vafan. Ge och ta var det va?
xoxo
/Cbricer

helt enkelt

2012-03-29 / 00:28:15
Det räckte med att du log så kändes det som en försvunnen bit från hjärtat hittade tillbaka. Det är så lite som behövs, verkligen. Det är så mycket som har förändrats sen då, men den lilla dosen kan jag klara mig på ett halvår till. Du har alltid fått mig att må bra, dåligt med iof. Men alltid bra igen! Och så kommer det väl alltid att vara också :) så tack för det lilla som du inte ens vet att du gjorde. Men lite livsglädje susade igenom mig och jag vet inte om jag fick lite hopp om att ja.. Ingenting är omöjligt liksom. Allt går, om man har viljan. Och det var du som lärde mig det, det var tack vare dig jag växte. Det krävdes bara ett kort samtal från en gammal vän så bara vände det lite, och allt känns liiite bättre.
Men det är sånt man har vänner till, eller hur? De behöver inte vara ständigt babbel och ses varannan dag för att man ska vara nära vänner. En vän för mig är en någon som finns där trots att man inte pratat på ett tag. Att få någon att må bra genom ett ord. Och ja, måste säga att jag har bara sånna vänner. Och hela bunten är underbara ;) <3


Pusspåer. och nu ska jag sova. Vet att jag är lite överdrivet sentimental här och var. Men låt mig! och om det är irriterande, så stick. Har inte bettt er läsa! :)

xoxo
/Cbricer

onsdag

2012-03-28 / 11:00:49
Jag har alltid sagt att man inte kan leva i det förflutna, eller hur? ALLTID! Men det är ju endast för jag själv gjort det hela jävla tiden och jag vet hur det tär ner på en, men också har jag kämpat mig därifrån.. Kan man inte lita på sig själv så kan man inte lita på andra.. Jag gjorde ett misstag & du gjorde ett val. Förstår allt ur din synvinkel men du borde förstå min med. 
Tippar på tå och håller låg profil, i hopp om att det inte tar allt för lång tid.

Sitter i skolan,, Har matte.. Just därför jag sitter vid datorn. Orka. Inte på humör. Ingen sol idag, ingen livsglädje. Att jag kastade sönder min telefon igår gjorde ju absolut ingenting bättre. Och det är väl ännu en anledning till att jag inte borde ha en iphone.. Varje gång jag blir arg kastar jag det närmaste.. Och igår blev det telefonen som så många gånger innan hänt. Men vad ska man göra liksom.
Här kommer en ful bild! :)
xoxo
/Cbricer

trötter

2012-03-26 / 21:45:38
Jag hoppas av hela mitt hjärta...

Sitter och glor in i datorn. Slappar galet, men känner att jag behöver ta en dusch ;) mitt hår är ju inte det vackraste idag om jag får lov att berätta det! ser ut som ett jävla fågelbo rent ut sagt. Jag är sjukt låg idag, kanske pågrund av den dåliga sömnen inatt.. Men får hoppas den blir bättre ikväll! Imorgon är det ju kolmården som sagt. hehe.
Så blir att gå upp vid en 6, om inte tidigare haha! Kommer vara helt jävla döööd! men kanske kan lyckas sova lite i bilen! (haha, sociala klubben liksom)
Typ så social som Sandra är just nu då hon sitter och pratar i telefonen hela jävla tiden! hehehheehe

Blev ju stan och köpa present till Mammi idag,, Blev 3 linnen, en Bh och smink! Hon blev glad, hihi. Tur det!
nu ska jag spela lite bubble och sen ta den där duschen :D

xoxo
/Cbricer

Måndag I'm in hell..

2012-03-26 / 15:45:32
Underbar dag.. eller?
Inte så mycket sömn inatt och idag mår jag bara dåligt. Men nu har solen krypit fram från molnen så humöret blev lite bättre.
Idag blir det att gå på stan efter skolan och kolla lite,, Köpa en present till min älskade mamma som fyller år idag! Grattis på din dag och krya på dig sjukling. Älskar dig!<3
Sen blir det hem och så.. Kanske kolla om det finns någon tvättid så jag kan köra det ikväll. Just nu behöver jag bara sysselsättning hela jävla tiden känner jag. 
Imorgon ska vi åka till Kolmården,, Och studera apor? haha, jovars.. KuL. Jag och Matilda kör all in med våra kameror! ;) kommer nog bli roligt ändå. Får hoppas att vädret håller i sig, med tanke på att jag alltid klär mig för kallt hur varmt det än är så kommer jag säkert gå omkring och frysa ;)
Men nu ska jag vänta på att Sandra ska gå från sin jäkla lektion så vi kan åka! pussdå
Jag har redan ställt in mig, finns inget som kan förvåna mig just nu =)
xoxo
/Cbricer

Det är lätt att vara efterklok

2012-03-25 / 23:55:21
Hur kan det vara så att du inte ens är närvarande i mitt liv, vi pratar inte, vi träffas inte.. Men ändå är du anledningen till det när jag mår skit. Asso om jag kunna spola tillbaka tiden skulle jag aldrig hört av mig i sommras. Det var bra som det var utan dig i mitt liv. Det var så jävla bra som det var! Jag vill inte skylla ifrån mig på dig egentligen, det var ju inte ditt fel. Men vad är oddsen då.. du bara forsätter vara anledningen liksom..
Men jag säger som jag alltid sagt när jag varit korkad. Det är lätt att vara efterklok. Men även,, Av allt dåligt kommer något bra. Och jag menar, efter att vi bröt så kom det något bra in i mitt liv,. Som fick mig att må jävligt bra. Så bra som du aldrig fick mig att må. Ärligt talat, det kändes så jävla skönt att äntligen var helt jävla fritt fri från dig och allt drama vi hade kring oss. Men. Jävlar. Att jag aldrig lär mig.
Men som jag alltid gjort,, jag lär mig av mina misstag. Och jag har lärt mig släppa det förflutna. Det vet jag. Så jag kommer aldrig falla tillbaka där igen, kommer inte blicka tillbaka.
Nu fortsätter jag mitt liv med ögonen rakt fram, får hoppas på det bästa och tiden läker alla sår som man brukar säga. Jag har varit nere på botten, jag vet hur det känns och jag vet hur jobbigt det är att ta sig upp. Men jag är inte där nu, kommer inte hamna där heller. Det man inte dör av gör en starkare. Och 2010, på sjukhuset. Fick jag en tankeställare. De tankarna kommer tillbaka och stärker mig än idag, och kommer antagligen alltid göra det..

Every dark room has a door that leads you to the light, you just have to pick the right one ;)

xoxo
/Cbricer

vårkänslor

2012-03-25 / 00:30:51

Godkväll ..

helg,helg,helg.. Visst är det underbart, jodå!
Vädret är helt jävla underbart, solen skiner och träden början knoppa.. Det bara skriker vår helt enkelt. Sen finns det ju saker som trycker ner humöret lite.. Men jag kan inte annat än att le ändå ;)
Igår kväll åkte jag och Sandra med Anton till norrköping och kollade på fuuutbooolll. Och jag lär mig bevisligen aldrig hur man klär sig när man går på fotboll.. (inte i skinnjacka i mars) haha.. Skakar tänder varje gång. Sen blev det hem och mysa till en film. Vi deckade dock båda två i varsin soffa och vaknade vid en 4 och gick upp och la oss.. Imorse när vi vaknade blev det pizza till frukost.. oooo nej jag klagar inte..
Tog en promenix till Ekholmen och mötte upp och Sofi så fotade vi lite i solskenet.. Sen drog sandra på klassfest och jag och Sofi har spenderat kvällen ute i Ullstämma.. Grillat och kollat på film. Nu är vi sega och trötta och ska strax gå och lägga oss i sängen och dra på en film :)



xoxo

/Cbricer

mmmmmmmmmm

2012-03-21 / 00:49:01
The sun will allways rise, it will be allright!

Ni tror inte jag har depressioner,, att allt är så jävla bra för att jag inte skriver att jag mår piss i bloggen längre? haha jo eller hur. Jag har så grova deppressioner för skolan just nu. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT PLUGGA. orkar verkligen inte, kan inte ställa mig upp och börja ta tag i det, klarar inte av det känns det som. Det känns som jag bara går och fördriver tid för jag inte orkar söka jobb. Och det känns ju jävligt onödigt och ha massa lån på det sen och känna att det bara var förgäves. Ville söka fritidsledarutbildningen.. Mmm eller hur. Ville söka vidare inom vården... mmm eller hur! vet inte vad fan jag ska göra med något. Vill typ flytta till Usa eller Australien och dränka mig i havet! PUSS
/Cbricer

ey ey

2012-03-15 / 19:28:56

FEMTON JÄVLA DAGAR KVAR..

En besatt Carolina sitter och kollar upp tåg och kartor och hundratals videor på youtube. Can't wait! Om cirka två veckor står jag där, längst fram, garanterat! tillsammans med hundratals trettonåringar i Helsingborg med kameran i högsta hugg! det kan jag lova.. haha
Men nu börjar jag bli lite lack på spotify.. Jag har ju inte premium då så att säga så nu har jag knarkat en och samma låt ett tag och den går inte och lyssna på mera.. jävla skit. AJA, då får det bli youtube eller gitarren resten av kvällen då. Anders skulle ju kommit hit men icke sa nicke. Så blev det visst inte. Så jag ska sitta här och ruttna i min ensamhet då mamma är på personalmöte halva kvällen också :(

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN vi säger så då, hejdå!

xoxo

/Cbricer

it's a mystery

2012-03-13 / 23:28:30
Jag saknar dig varje dag och det vet du likaväl som jag,
kanske det som får dig att fortfarande ticka medans det får mig att spricka
att jag vet att du kanske inte bryr dig
och även om du gör det rör det inte mig
det skadar ínte att ej vara i din närhet
det som mig tär är att jag inte vet
och alla vet det, vissa tillochmed mer än jag
att mitt extrema kontrollbehov gör mig svag
Det gör inte ont att se att du mår bra, för det vill jag!
Det gör ont att se dig må bra och inte ha någon som helst del i det
Det gör ont att höra folk berätta om dig & inte längre känna igen min bästa vän
dagar går, timmar går..
Såren som förut brände, de jag varje dag kände
har nu blivit till ärr som ingen annan ser
Kärlek har reparerat mitt hjärta och jag är nu hel
men det går inte en dag utan att jag skänker dig en tanke
det går inte en dag utan att jag tänker kanske..
Carolina Bricer

xoxo
/Cbricer

hihi

2012-03-13 / 22:09:26
true love isn't easy but it must be faught for
cause once you find it, it can never be replaced

sitter hemma hos pappa, kollar på once upon a time. Lär väl inte få kolla så mkt längre till då pappa kommer vilja se bigbrother som börjar om drygt fem minuter. Har blivit lite matteplugg men jag var inte på mitt bästa humör för det idag så blev inte så mycket hehe.. Imorgon ska vi spela fotboll på idrotten vilket är MYCKET positivt. Har tjatat om det sen det var snö ute.. Men nu är det äntligen vår, sol och det går att vara utomhus utan att frysa ihjäl eller halka på arlset!
Så det ska bli roligt.. Annars idag har det inte hänt så mycket faktiskt.. rätt tråkiga dag. Typ precis så som Tisdagar brukar vara. Jävla pissdagar rent utsagt. Den tröttaste dagen på veckan.. :)

Nu när jag ändå sitter vi denna gamla dator kan jag ju slänga upp lite bilder från det förflutna bara för att blicka tibax lite och skratta! ;) enjoy!









/Cbricer

H*******RA

2012-03-12 / 22:36:49

Blir det för mycket backar jag & blir det för lite så sticker jag.
Känns som och prata med en vägg.. & just nu skulle jag fan hellre göra det!

Sitter och glor i datorn.. Denna dag har varit så jävla bra och nu bara vände den och blev piss. Sjukt hur du kan göra mig så frusterad och låg asso.. Är du inte till för och göra motsatsen eller! trodde det var de vänner var till för, eller vänner och vänner. Vad vi nu är! jag mår så jävla bra med dig och vill att du ska veta det men det ända du gör är ju att få mig att känna mig på botten. Du höjer mig så mycket och sen bara såååååååååågar du... Verkar som du älskar att se mig svag och orklös. Men jävlar vad du fått allt om bakfoten. Jag kan stänga av dig och ignorera men det är bara för och ge dig tid och fatta. MEN DET VERKAR DU JU INTE GÖRA så snälla lille vän. För ditt eget jävla bästa. Sluta förihelvete, för DU kommer få ett fan annars och det är inget jag bara säger för och hotas.



/Cbricer

Molly!!

2012-03-11 / 22:38:03


awesome! :)
/Cbricer

söndag oh söndag

2012-03-11 / 21:38:24
Människor tycker jag är dumihuvudet som behåller saker som påminner mig, men det är klart jag inte vill kasta iväg det ända jag har kvar som påminner mig. Klart jag vill minnas det som en gång gjorde mig lycklig och klart jag vill kunna titta tillbaka utan att se allt det som gjorde mig ledsen. Och eftersom tiden har gått och jag har släppt det så mår jag inte dåligt av att se saker som påminner mig. Jag mår bra utav det. För jag vet att du är lycklig och det gör mig lycklig. Plus att jag har så mycket saker att värdesätta i mitt liv som gör att jag mår så himla bra och jag trivs precis exakt där jag är just nu och tänker varken ta ett steg tillbaka eller springa iväg!

Det är söndag igen ja, lika underbart varje vecka när jag sitter här vid min dator och ber om att få Fredag igen! Men men, man kan inte få allt i livet eller hur. Imorgon är det skola då så att säga och det betyder måndag ja, vilket betyder matte.. Ska vi se om jag kommer iväg i tid dåå.. Brukar ju iiiiinte vara så på måndagar men jag kan ju alltid försöka. Ska sätta mig och kolla lite avsnitt av Once upon a time nu tänkte jag och sen lägga mig i sängen! Har varit en seg söndag.. Men våren börjar ju rulla in så jag ska inte klaga nu inte!




xoxo
/Cbricer

FREDAG

2012-03-09 / 11:33:55
Det är aldrig fel att dela med sig utav lite glädje eller hur!
Jag mår helt undebart bra.. nej det gör jag inte, jag är lite hungrig och trött men annars mår jag perfekt! är inne i en underbar period. Och det kan ju då fan inte bero på vädret för det är ju skitkasst idag ;)
Kom hem för en stund sen.. Lite krasslig, lite mattesugen, lite alltmöjligt.. hungrig då framförallt. Ska ta en panpizza sen sätta mig med matten en stund. Kanske ut och powerwalka lite bara för att jag nog inte kommer orka åka till gymmet idag :)
Sov i sturefors tills idag, mihihihi <3
Så fick åka den där jävla 568an som alltid ska vara så jävla full med massa minimänniskor (barn/snorungar) you pick!

Men nu ska jag återgå till min matte :)


xoxo
/Cbricer

x+y/8-(5y+3x) = ?

2012-03-08 / 00:04:30
Godkväll  :)


Är hemma hos pappa ikväll och ska sova här. Han har hjälpt mig med Matten.. Och ja jag blev lika förvånad varje gång jag skrev rätt svar. Och trots att jag kommer drömma om äpplebitar och x och y inatt så var det värt det för nu förstår jag lite mer än innan och ja, observera att det inte är så mycket eftersom jag inte förstod ett skvatt innan. Men jag är på god väg nu iaf..
Idag har varit en rätt tråkig dag måste jag säga. Blev stan en sväng med Sofi och Kimberley, gick till banken och spärrade mitt kort och beställde ett nytt sen åkte jag och träna och det var sjukt skönt. Var bara jag och en gubbe där så hade ju i stort sett hela gymmet för mig själv!
Imorgon ska jag upp på möte och få utskällning för jag missat typ 5 stycken de senaste veckorna. UPS! men men.. Så blir väl att träna efter det eftersom jag missar idrotten i mjölby, där de ska boxas.. Synd att jag missar det. Hade varit sjukt kul och boxa lite på Matilda ;)

men nu ska jag gå och sova så jag kommer upp imorgon!


världens finaste kille, du är allt för mig & stora syster älskar dig så högt! :)
xoxo
/Cbricer

onsdag

2012-03-07 / 08:30:01
Undra hur lång tid det skulle ta och gå till min skola från mig.. Funderar på att testa idag men är extremt tveksam då jag inte varit ute och känt hur vädret är än.. Men solen lyser ju iallafall! Inatt drömde jag att solen gick i tusentals bitar. Haha det var ångest!!
Börjar skolan om 30 minuter,, försov mig lite. Så första lektionen får spenderas på bussen till skolan och sen är det 90pass matte. Yiha!
Efter skolan blire träning och sen ut till mantorp för och vara med på ljusparty! Ciao.
xoxo
/Cbricer

drömmar

2012-03-06 / 10:40:29
Drömde en mardröm inatt kom jag på nu.
Jag funderar på och köpa en sånn där drömbok. Det är kul när man drömmer så mycket som jag gör! Inatt drömde jag om en person från det förflutna. Inte mardröm så. Mer än dröm som kan ha något och göra med att jag känner mig ensam just nu. Jag saknar bekräftelsen jag fick av den här personen :)

Men somsagt, drömmar är ju bara tankar som man inte kan styra över i den undermedvetna så.
/Cbricer

studiedag

2012-03-06 / 10:27:50
Vilket jävla väder dåååå, det är snart vååååår gott folk & vårkänslorna bara leker med en!
Gick upp fruktansvart tidigt idag men det var bara för jag vaknade till och ingen låg bredvid mig :( jävla morgonpigga människor.. Då blir jag ju det med helt plötsligt. Irriterande :) men nu har han gått hem. :( buhu
Idag ska jag tvätta och plugga matte hela jävla dagen! Tänkte gå ut och kolla tvättstugan nu och efter det ta fram matteböckerna.

sitter och lyssnar på melodifestivalsskivan också och ju mer man lyssnar desto bättre blir låtarna ;)
Men hejdå.

/Cbricer

söndag

2012-03-04 / 18:39:56
godkväll :)

Kom hem från Ekholmen precis, stått och frusit på fotbollsmatch. Det var fan i mig de längsta två halvlekar jag någonsin varit med om.. Carro,, till nästa gång.. Klä dig för väder. Fick ju höra det med så att säge.. Men men, det är lätt och vara efterklok. Ungefär så känner jag för mycket nu för tiden. Jag har ett dilemma just nu med. Mycket frågor men inga svar. Jag vet inte vad jag själv vill och jag blir helt fucked up på att bara sitta och vänta på att ett "tecken" ska visa mig vad som är rätt och vad som är fel. Just nu vill jag bara vara för mig själv, men imorgon kommer jag antagligen vilja något annat. Jag har aldrig haft såhär svårt att läsa mina egna känslor. Och ändå känner jag mig så säker? men ändå inte? jag vet inte.. Haha, men jaja. Det är ju typ så ointressant och läsa mina filosofier om mina konstiga tankar så tillbaka till något roligare. Matteprov imorgon? WIHO. och där failade jag försöket att skriva något roligare.. haha
Nej men jag är fortfarande kall och trött som fan så funderar på ett bad.. För att sedan ladda för en kväll i tvättstugan ;) HAH

xoxo
/Cbricer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!